janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Fuck Off :xx!: Vedno, VEDNO mora priti kaj vmes, mamicu ti. Dobr, pa jutri. :vragec: :vragec:če vedno, vedno mora priti kaj vmes, ni hudič, da jutr tut nau Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 da se nauš krvav useknu, janko ja jebi ga. usak dan kej nouga.bom pa mal ribico za obkladke žicou, pa jamrou... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Vedno, VEDNO mora priti kaj vmes, mamicu ti. Meni bi pa prav pasalo, da bi kaj prišlo vmes Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Meni bi pa prav pasalo, da bi kaj prišlo vmes a da bi se krvau useknla? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Hehe ... "krvavo se vsekujem" glihkar, saj zato pa nič vmes ne hodi ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 dragi vsi lunatiki,jaz jutri startam ob sestih iz vrat in na vrh skrlatice in potem nazaj dol.ce me ne bo nazaj, se mejte zelo lepo, pa ne na skrlatico hodt. dost je en norec.rada vas imam in vas vse prav lepo objemam. p.s. mal cvikam , ampak bo vse ok!!!mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
baby* 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Lovam te naiiiveeechhh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Ti hudič.Meni pa je zadnjič bankomat rekel spizdi.bom šla kar banko tožit res...kaj se te grejo...namesto, da bi mi rdečo preprogo pogrnili ko pridem taj..ker itak od mojih obresti živijo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 p.s. mal cvikam , ampak bo vse ok!!!miamamma mia Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Lovam te naiiiveeechhh Uh, jaz bi tudi. Stari smo, kaj češ, pa že vemo, kaj nas čaka in niti ne gremo z vso silo (in srcem) not ... staridobričasi.press Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Hehe ... "krvavo se vsekujem" glihkar, saj zato pa nič vmes ne hodi ... jaka muda. kšnga frišnga, pa reč da ti bo prvič pa vidm, da te je una pička naučila ircat, mamicu ji.zgleda da b se ona tut rada useknla neki. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Zadnijč sem stopil skozi vrata in ene par metrov stran je bil sosedov Piki /en blj mlad rotvajler/ in me gledal. Tko, v mislih sem mu rekel "spizdi". Precej takoj sem /spet v mislih/ prejel njegov odgovor "spizdi ti". In sem spizdil. Še sreča, da sem hiter in da sem do cajta zaprl vrata. Hudo! jaka muda. kšnga frišnga, pa reč da ti bo prvič pa vidm, da te je una pička naučila ircat, mamicu ji.zgleda da b se ona tut rada useknla neki. Hja kakšnega frišnega je dandanes malo težje najt. Pa tudi dovoljšno porcijo sem jih že imela, bože nedaj, da še kateri mimo pride :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Hudo! Hja kakšnega frišnega je dandanes malo težje najt. Pa tudi dovoljšno porcijo sem jih že imela, bože nedaj, da še kateri mimo pride :xx!:ja. tole pa je huuuudoooo...ampak k smo optimisti, nikol ni tko hudo, da neb mogl bit še hujš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 ja. tole pa je huuuudoooo...ampak k smo optimisti, nikol ni tko hudo, da neb mogl bit še hujš Res je. Zraven neizkušenosti in lesenosti bi lahko imeli še npr. pege po ... Skrajno seksi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Res je. Zraven neizkušenosti in lesenosti bi lahko imeli še npr. pege po ... Skrajno seksi.pol maš pa srečo s telmi fetiši. usi šip šegerji jih majo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 wtf je šip šeger??? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 wtf je šip šeger??? kaj pa je wtf? šip šeger je psovka za angleške pastirje iz kenta, ker menda usi občujejo z varovankami Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 kaj pa je wtf? šip šeger je psovka za angleške pastirje iz kenta, ker menda usi občujejo z varovankamiwtf = what the fuck. Pa da vaju ni sram, da tkole ircata ... brez mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 wtf = what the fuck. Pa da vaju ni sram, da tkole ircata ... brez mene. wtf... kuko da nism wedu sploh pa sm te pohvalu, da si jo dobr izučila tele ircarske obrti. ka pa je ona tebe u zameno naučila Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 To ti lohk pa obe skupi pokaževa, na samem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 To ti lohk pa obe skupi pokaževa, na samem. zakwa pa na samem?a mislta hej slovane prepevat? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Boš že vidu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Boš že vidu. sliš se obetajoče kolk pa to košta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Prvič je brezplačno, k pol itak odvisn rataš, pa te ornk po žepu udarva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 če bi ble tko dobre, b mele skos gužvo in neb mele cajta tolk ircat, tko da...saj kšne reference bi rt prej vidu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.