Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

men je pa ravno za vse.... vsega sm naveličan.... prou dol mi visi.... dobesedno x:Dx ni mi več do sexa, do žuranja, do avanturizma, ma nam naštevu.... v glavnem sm končno osvobojen tega sranja, tega svojega notranjega nemira in želja po tem.... zej se bom pa resno v knjige spravu, vso svojo energijo samo še v znanje.... dost vsega tega sranja, najedu sm se in sm happy x:)x

Pazi, da se ne boš izgubil med knjigami.

Tudi pri tebi gre očitno vse iz ene skrajnosti v drugo... Mogoče je pa tako še najbolje :)

Deli na socialnih omrežjih

Pazi, da se ne boš izgubil med knjigami.

Tudi pri tebi gre očitno vse iz ene skrajnosti v drugo... Mogoče je pa tako še najbolje :)

skrajnosti? hmmmmm... to je težka beseda ;)

honor and respect

Ja k'ga pa boš v umazani Lublani? x:Dx

diplomo pisal, pa na fitness hodil...in najraje ob večerih se s kakimi lunatkami na pijači dobil in jih spoznal :palec: x8Dx

:surprise2:

spet me imaš rad! xDDx

jasno, da....saj si sploh ne predstavljam, kako te ne bi imel...imaš predobro energijo x:px x;)x xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

diplomo pisal, pa na fitness hodil...in najraje ob večerih se s kakimi lunatkami na pijači dobil in jih spoznal :palec: x8Dx

hmm...cashy, ko boš mel diplomo napisano, se jst ti jst ponujam za lektoriranje x^x x;)x seveda, če še nimaš izbranga lektorja...

drgač pa nej ti povem - teb in druidki, da v ljubljani trenutn ni ne vem kaj, k je mraz...pa sneg je tudi že dons naletaval...pa tko, no.... ne zamujata prov dost...

V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)

in hočeš nočeš bo tukaj pomlad x;)x

lahko bi izbral drugačen način ane, sej nisem otrok in veš, da bi vedno delovala tako, da ne bi trpel... no ja, odličitev je bila tvoja in odločil si se pač tako... upam, da si se v teh letih našel, ampak vseeno me zaboli ko slišim kakšno bed novico o tebi...

Punca, ne sekiraj se preveč. Če mu paše da te predstavlja frendom kot popolnoma drugačno, pa naj to počne....očitno se ima dečko še marsikaj za naučiti. Dost žalostno, da te ne zna prejeti takšno kot si. Sicer pa, saj si z njim, ne z njegovimi frendi....tako da, če mu ti ne bi bila všeč.....ne bi bil s tabo. Saj menda ni treba, da cel svet ve, da sta skupaj. Čimmanj, tem bolje....se vsaj ne morejo vtikati v vajino zvezo.

Sej se ne x;)x ga je že odpikala! xDDx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...