seal 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Boš res kaj prebral od soli, sigurno NE! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 men je pa ravno za vse.... vsega sm naveličan.... prou dol mi visi.... dobesedno ni mi več do sexa, do žuranja, do avanturizma, ma nam naštevu.... v glavnem sm končno osvobojen tega sranja, tega svojega notranjega nemira in želja po tem.... zej se bom pa resno v knjige spravu, vso svojo energijo samo še v znanje.... dost vsega tega sranja, najedu sm se in sm happy Pazi, da se ne boš izgubil med knjigami.Tudi pri tebi gre očitno vse iz ene skrajnosti v drugo... Mogoče je pa tako še najbolje Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Še vedno sem zatrapana........o fak huh ...ampak to ni to nismo še vsi osvobojeni Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Pazi, da se ne boš izgubil med knjigami.Tudi pri tebi gre očitno vse iz ene skrajnosti v drugo... Mogoče je pa tako še najbolje skrajnosti? hmmmmm... to je težka beseda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 skrajnosti? hmmmmm... to je težka beseda Se ti zdi? Tudi meni je lažje biti popolnoma v eni ali v drugi skrajnosti, namesto da bi se trudila najti pravo razmerje vsega.Maybe one day... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 od soli, sigurno NE! To prihrani za konec modrosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 počitnice, hočem počitnice Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 jest pa hočem v Ljubljano....in v črno luknjo mečem svojo lenobo...rabu bi eno gardedamo, da me v red spravi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Ja k'ga pa boš v umazani Lublani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Ja k'ga pa boš v umazani Lublani? diplomo pisal, pa na fitness hodil...in najraje ob večerih se s kakimi lunatkami na pijači dobil in jih spoznal spet me imaš rad! jasno, da....saj si sploh ne predstavljam, kako te ne bi imel...imaš predobro energijo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 jest pa hočem v Ljubljano....in v črno luknjo mečem svojo lenobo...rabu bi eno gardedamo, da me v red spravi jaz tudi. pogrešam ljubljano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 diplomo pisal, pa na fitness hodil...in najraje ob večerih se s kakimi lunatkami na pijači dobil in jih spoznal hmm...cashy, ko boš mel diplomo napisano, se jst ti jst ponujam za lektoriranje seveda, če še nimaš izbranga lektorja... drgač pa nej ti povem - teb in druidki, da v ljubljani trenutn ni ne vem kaj, k je mraz...pa sneg je tudi že dons naletaval...pa tko, no.... ne zamujata prov dost... Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 jaz tudi. pogrešam ljubljano Pridite vsi skupaj že enkrat v Ljubljano, da gremo na jagode in belo vino! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Pridite vsi skupaj že enkrat v Ljubljano, da gremo na jagode in belo vino! a ne na jagode in šampanjec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 hocem pomlad!! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 jaz pa hočim ali zimo ali pa poletje! ker pomlad in jesen sta krneki odveč, nimaš kaj za počet Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 in hočeš nočeš bo tukaj pomlad lahko bi izbral drugačen način ane, sej nisem otrok in veš, da bi vedno delovala tako, da ne bi trpel... no ja, odličitev je bila tvoja in odločil si se pač tako... upam, da si se v teh letih našel, ampak vseeno me zaboli ko slišim kakšno bed novico o tebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Punca, ne sekiraj se preveč. Če mu paše da te predstavlja frendom kot popolnoma drugačno, pa naj to počne....očitno se ima dečko še marsikaj za naučiti. Dost žalostno, da te ne zna prejeti takšno kot si. Sicer pa, saj si z njim, ne z njegovimi frendi....tako da, če mu ti ne bi bila všeč.....ne bi bil s tabo. Saj menda ni treba, da cel svet ve, da sta skupaj. Čimmanj, tem bolje....se vsaj ne morejo vtikati v vajino zvezo. Sej se ne ga je že odpikala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 a ne na jagode in šampanjec Zakaj pa šampanjec? Jaz imam raje traminca Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Pičkica sprazn box! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Če mam pa naval zdej...zdej hočjo bit vsi moji prjatli, k bom slavna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Še dobr d sn jz že od prej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ajd, dobr spi, grem jz naprej dežurat! Noč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ja, klinc bom spala...še pol ure mam za oddelat. Jst mam tud nočno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.