klarus 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 odvisno od percepcije, haha! pust mi da po svoje vidm! torej: blazota pripekajoca vrocinska! Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Aha, pol je to to vročina je za vse kriva eh, v nedelo je pa dež napovedan bo pa za rastline dobro Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Aha, pol je to to vročina je za vse kriva eh, v nedelo je pa dež napovedan bo pa za rastline dobro men tud optimizem paše pa čeprav mi totalno najeda ena bejba, k se vmešava v stvari, k se je čist nč (več) ne tičejo pa ne na forumu, ampak kar konkretno v moj lajf ... v tist, k je čist nč ne briga, v stvari, k se jim je sama prostovoljno odpovedala ... pa se trudim z optimizmom pa ignoranco nekak uspeva ponavad ... včasih sm pa tud čist da se mi nariše tle, pomoje po štengah pade, res pa mami ma spet svoje ... zatolčt takoj, k se da ... porušt vsak optimizem pa na vse samo črno gledat ... poleg tega je pa očitno treba mi spet nabijat občutke nesposobnosti ... ni fajn, sam s tem mora ona rešt ... jst se trudim, da me ne bi ganil tolk ... včasih rata se ji je pa uresničl to, kar je očitno hotla ... sm šla, čist na hitr, naenkrat sm se odselila ... sicer ji zdej tud to ni prov pa bo že dojela, da je to moj lajf, tud ona se nima kej vmešavat tle ma, včasih ni vse fajn ... si pa nardimo po svoje ... jst se mam drugač prov lepo, si nardim tko ... tko, je blo treba vn dat ... zase Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 prokleti itdioti..pa kaj si mislite, da mam čarobno palčko in znam množit hrano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Retro venera že dela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 jebemti retro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 moje življenje že..sam dela pa ne, ker se najdejo idioti, ki se pozabijo napovedat..pol lahka pa čaram :!!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Moram. Kolk je pa ena bejba prepotentna. Uf, redko se zgodi, da koga ne maram. Ampak tebe res ne morem več prenašat. Prav grozna si. Nesramna, delaš se pametno, vsevedo, opravljaš,spletkariš, širiš negativo...v glavnem:Vesela sem, da te ni v moji bližini :switz: :switz: :switz: LAžje mi je. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 , žabica moja mala....očitno se bom morala naučiti kitajsko da bom jaz tebe razumela. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 Joooooooooooooooooooooj!!!!! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 ...ni mi všeč in se ne spodobi, če se neki zmeniva s prijateljico, da se tega ne drži. Ni mi všeč, ko si sposodi denar in nima občutka, da ga je treba vrniti slej ko prej. Misli, da se na to uslugo lahko pozabi. Neodgovorna je. Nima meja in ne pozna ure. Ne ve, da gre čas naprej. En velik minus za njo. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 Ti že veš. Pa ni tok nate letel, kot na tiste, k probajo vplivat nate. Pa pol posledično nate, če se boš pustila vplivat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 Eh, bi ti vedla, kok osov sm vmes dobila, k so vsi misll, da je na njih letel, pa sm kr vsakmu rekla, da je in mu povedala svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 Včasih kakšni tko dober kej napišete, da bi vas človk kr kušnu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Pička ti mater, vem da si moja nadrejena, in že tak opravljam vse tvoje delo, ampak če si tak lena da se ti neda ene pofukane ledvičke pospravit je pa že hudo, pol pa me čudno gledam ko vprašam če še je ta ledvička od včeraj v razkužilu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 hehe..to me je pa spomnilo na otroštvo..ponavadi sem bila celi mesec pri babici na kmetih....in kot zakleto sem skoraj vsako poletje našla kakšnega telička ki je seveda potem bil v moji oskrbiše krave so vedle, da sem prišla....ker sem jih itak vedn pedenala....se pravi, božala, krtačka, štriglala..jim nosla travo, korenje.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Mantis, zakaj si zdaj to sem prestavila????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Ker se nocem s prigodami na kmetiji starsev vsiljevat kaksnim, ki tega sicer ne berejo... V bistvu sem samo vesela, da ima telicka dober horoskop , boljsi kot bi ga imela, ce bi bila rojena jutri v isti uri.. Še malo raziskujem, ce je res kaj na tem...S polno 12. hiso so zivali umirjene... praviloma so samice bolj kot samci, ampak so kakasne izjeme, pa skusam zadnje case spremljat z zapisom rojstnega datuma pa ure.. Tudi te prigode so prav prisrčne. Jaz jih nisem nikoli mogla doživet. Se pa spomnim, ko sem se poročila so enkrat moža klicali k sosedom da gre pomagat ..... pa se sedaj ne spomnim izraza....ampak, mož je prišel prav utrujen domov, a vesel, ker se je dobro izteklo.... Sicer pa lepo, da napiše tudi kaj zanimivega o sebi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 mogli bi uvest obvezen delavnik kle na forumu, t.j. da se lepo napise kdaj je kdo na dopustu in kdaj pride nazaj...do kdaj ga ne bo torej. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 mogli bi uvest obvezen delavnik kle na forumu, t.j. da se lepo napise kdaj je kdo na dopustu in kdaj pride nazaj...do kdaj ga ne bo torej. a enga pogrešaš???? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 sploh ne ja pa Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 x:Dx .....dober komentar...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 x:Dx .....dober komentar...... ....ej... če rabš bobne... vem za res ugodno pa dobre, sam rabm od sosedou telefonske jes matere mi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Oki, lepo to, da vam je tole fajn za prebrat ... dete pa zdaj po vecerji spet lepo... lepo... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 ma nemojok.ni lepo... ni lepo... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.