Rdeča Jagoda 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Evo, da dam ven iz sebe nekaj, naši širni Sloveniji ali pa ljudem, ki berejo. Jezna sem na enega fanta. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 kak bi zdle enga na gobec prav tečna sem danes :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Evo, da dam ven iz sebe nekaj, naši širni Sloveniji ali pa ljudem, ki berejo. Jezna sem na enega fanta.A sam na enga? Zdej je modern, da jih več okol kepe faše...v mojem primeru bi jih lahko ene 5. Pa ne vsi zarad romantične vpletenosti, da nov pomote. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A sam na enga? Zdej je modern, da jih več okol kepe faše...v mojem primeru bi jih lahko ene 5. Pa ne vsi zarad romantične vpletenosti, da nov pomote. mi jih posodiš, ker bi z veseljem ene par scotala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 A sam na enga? Zdej je modern, da jih več okol kepe faše...v mojem primeru bi jih lahko ene 5. Pa ne vsi zarad romantične vpletenosti, da nov pomote. Pa ja, ta je samo en iz preteklosti (lanskega leta). Letošnji so kar pridni Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 mi jih posodiš, ker bi z veseljem ene par scotala Ne, ne, kr svoje si najd. Jst tud rada kloftam. Pa ja, ta je samo en iz preteklosti (lanskega leta). Letošnji so kar pridni Aja, pol pa ok. Drgač je pa retro venera, ki pogosto v naša življenja kake stare grehe pripelje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Aja? Moram mal bol sledit,da mi bojo stvari bolj jasne. Eno klofuto mu bom v mislih dala. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 mantis je prav fajn punca...jst bi pa rada nekomu povedala, da je bedak... totalen bedak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ksenia:mantis je prav fajn punca... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Saj jaz sem tudi odkrita. Pa kao anonimna Samo čakam, kdaj me bo kdo kje za rokav pocukal ma briga me...mene pa je že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 nisem takšna, da bi človeku kaj full zamerla al pa da bi si kakšno zamero zapomnla in to pol metala človeku pod nos...ampak ko grejo stvari predaleč, grejo predaleč. ...kak mi lahk trdiš, da sem rekla neki kar ne bi nikol nikomur rekla, neki kar ne bi nikomu zaželela...s tem si me prizadel...pokazal si mi, da me v bistvu ne poslušaš, ampak slišiš samo tisto kar hočeš. to tvoje dejanje me je prizadelo, in najin odnos bo za vedno spremenjen...žal mi je, da me maš za takšno, še bolj pa mi je žal za tebe, ker boš zaradi takšnih dejanj ostal za vedno sam! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ce ze, bi secirala po dolgem in pocez v vse smeri, o dobrem in pomanjklljivem obenem, to pa ljudem ne pase...bit takole razgaljen...to pa si lohk mislim(o), ja. me veseli, k se te je kej dotaknil pa k uspes tko vidt.Pohvale! sama sem bla danes dokaj razgaljena, presenecena malo,To ti stejem tud v plus, in priznaj da je na nek nacin osvabajajoce. Kot je rekla Pikica, tud mene veseli ful in sem pozitivno presenecena, ko te vidim zadnje dni v takile izvedbi, jemljem kot velik napredek, da si se sprostila tud mal, zalaufala svoj humor spet bolj.. pa tud ti se boljs pocuts, ce izzarevas ljubezen in jo dobivas (kot pa ce si skoz s kom na bojni nogi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 hahaha ta je pa dobra , ej sem se spomnila še na en primer, ko se ustavita dva soforumasa na ulici iz oci v oci, kaj si ti ta ***, receta ja in gresta na pijaco.ne na pijačko pa nisva šla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ne na pijačko pa nisva šla Zakaj pa nisi povabla?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 haha zakaj pa bi?sej je njemu tud kul tkole kot je... ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ja, kwa jaz vem?Ne vem.Očitno ni blo nobenu do pijačke, če je pa ql, pa tudi ne vem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 sej bo sam povedal... če bo tole videl še nekaj bi povedala - ej ne imej me za samoposebiumevno ker nisem in ne bom več gledala samo na to da se ti počutiš ok... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 še nekaj bi povedala - ej ne imej me za samoposebiumevno ker nisem in ne bom več gledala samo na to da se ti počutiš ok... SE POPOLNOMA STRINJAM. Ali mi bereš misli?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jes morm pa sam seb že miljontič na glas povedat, da sm jezn k kurba sam nase, k zmeri, ampak u p***m***zmeri, k kej morm nujn nardit, odlašam do zadnjega, pol pa panika. kr pa ni nujn, pa p***a blesova itak nč od mene. ma za prebutat sm, sam kaj, k neb nč pomagal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jes morm pa sam seb že miljontič na glas povedat, da sm jezn k kurba sam nase, k zmeri, ampak u p***m***zmeri, k kej morm nujn nardit, odlašam do zadnjega, pol pa panika. kr pa ni nujn, pa p***a blesova itak nč od mene. ma za prebutat sm, sam kaj, k neb nč pomagal Jst se kuj javm, da te prebutam, sm glih take volje, da te lohk zastonj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Jst se kuj javm, da te prebutam, sm glih take volje, da te lohk zastonj! kwa pa ti je? kwa so te zjezal, mamicu jim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jes morm pa sam seb že miljontič na glas povedat, da sm jezn k kurba sam nase, k zmeri, ampak u p***m***zmeri, k kej morm nujn nardit, odlašam do zadnjega, pol pa panika. kr pa ni nujn, pa p***a blesova itak nč od mene. ma za prebutat sm, sam kaj, k neb nč pomagal kot da bi sebe poslušala tik pred izpitnim obdobjem ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jaz moram pa nehat mal sanjat pocas... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 jaz moram pa nehat mal sanjat pocas...ne bluzi zdej še ti bot rajš vesela da se ti lub Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 kwa pa ti je? kwa so te zjezal, mamicu jim Eeeeeeeeeh, sej čez pol leta najbrž sploh ne bo več omembe vredno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.