Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Eeeeeeeeeh, sej čez pol leta najbrž sploh ne bo več omembe vredno. x:Ix

Če bo šlo tako naprej, bo čez pol leta že odmrlo in odpadlo ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

a se da narocit hitri objem po telefonu?

sej vem, sej vem...sam vcasih mi pa res manjka, da me en mocno, mocno objame.

m.

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

a se da narocit hitri objem po telefonu?

sej vem, sej vem...sam vcasih mi pa res manjka, da me en mocno, mocno objame.

m.

Evo jaz ti ga pošiljam en nežen prijateljski HUG:

http://www.najblog.com/media/576/20061227-objem.jpg

če smem... jes tut xsrcx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

xsuperx xbendx xsmx xflowx

m.

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Bom razmislila, ko bom lahko trezno razmišljala, pa ti povem. Se bom pustila peljat na morje in domov. LOL.

ma ti kr pjana ostan. sej se nč ne prtožuješ x:Dx

Weltgeistu in vsem birokratom: uspelo vam je uničiti še eno jutro. :vragec: Poznam vas, birokratsko zalego: vaša najljubša barva je siva in štempelj najljubše orodje. Nec cor nec caput habetet. Še dobro, da sem se priključil svetu, šele ko se približuje končni postaji. It's almost over. Zakaj so pustili to 'civilizacijo' sestavljati ravno tistemu, ki je bil najmanj civiliziran? Sem se pa vsaj dvakrat stuširal. xcivx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona

ej, Ante, ko ravno pravis, da te je stusiralo. danes mi je varnostnik pred domom rekel, naj hitro pridem nazaj, kamorkoli ze se odpravljam, da mi popravi marelo. pa jaz recem, ne bo me ... on pa: aaaaaaa, ljubezen je mocnejsa od marele. x:Dx

ker te vedno stusira, ob naslednjem rojstnem dnevu dobis marelo. pa ne kot nadomestek ljubezni. se bos spomnil na prijateljico, ki se te je usmilila ... kot risi pa ne vem, kako bi ti prezivel v indiji. tam bi te pa trikrat dnevno opeklo sonce. :vragec: rojstni dan je se dalec, se se bos tusiral ... x:Dx

ej, Ante, ko ravno pravis, da te je stusiralo. danes mi je varnostnik pred domom rekel, naj hitro pridem nazaj, kamorkoli ze se odpravljam, da mi popravi marelo. pa jaz recem, ne bo me ... on pa: aaaaaaa, ljubezen je mocnejsa od marele. x:Dx

ker te vedno stusira, ob naslednjem rojstnem dnevu dobis marelo. pa ne kot nadomestek ljubezni. se bos spomnil na prijateljico, ki se te je usmilila ... kot risi pa ne vem, kako bi ti prezivel v indiji. tam bi te pa trikrat dnevno opeklo sonce. :vragec: rojstni dan je se dalec, se se bos tusiral ... x:Dx

xcivx Se že veselim nove marele. Imam itak eno sposojeno od fotra od kar sem svojo skrivil.

V Indiji me pa sonce ne bi opeklo, ker bi bil posust s pepelom. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Mantis!!! :D

vis, vse je narobe.... x:o)x

namrec jaz pa NE hodim v profile, med drugim tud zato, da koga ne obremenjujem s svojo pojavo kot urednik...

zdej je pa tud to narobe! x:px

grem izjemoma, ce kej voscim al kej pa tak....

Mantis, groza, ce bi bla ti admin! :D ;) :P

al pa nad super: vse pod kontrolo! ;) :P :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj drugac pa to ne pricakujem od vseh, od tebe recimo, niti slucajno, da ti ja ne bi morila, bolj sem se mislila nekak opravicit in razlozit, zakaj pravzaprav hodim, ker si o meni bogve kaj lahko mislite, da zasledujem ali neka tretjega hocem, v resnici pa sem samo tak fejst radovedna, ce ze berete al še ne berete, otrocje saj vem :inocent:

Jaz sem ti obisk vrnila, ne, da ne boš rekla, da me boli patak. Sem tud mal firbčna. x;)x K sem vidla da si bla pri meni sem takoj morala pogledat k tebi. x:)x

Kako čemo? Lako čemo.

jes morm pa sam seb že miljontič na glas povedat, da sm jezn k kurba sam nase, k zmeri, ampak u p***m***

zmeri, k kej morm nujn nardit, odlašam do zadnjega, pol pa panika. kr pa ni nujn, pa p***a blesova itak nč od mene. ma za prebutat sm, sam kaj, k neb nč pomagal :o|o:

miljonprvič :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...