janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Eeeeeeeeeh, sej čez pol leta najbrž sploh ne bo več omembe vredno. mal pomisl, pa uš vidla da že zdej ni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 mal pomisl, pa uš vidla da že zdej ni Bom, ja, če vš ti nehu bit tolk presran. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Eeeeeeeeeh, sej čez pol leta najbrž sploh ne bo več omembe vredno. Če bo šlo tako naprej, bo čez pol leta že odmrlo in odpadlo ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 pika je zelena od smeha Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 a se da narocit hitri objem po telefonu?sej vem, sej vem...sam vcasih mi pa res manjka, da me en mocno, mocno objame.m. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 a se da narocit hitri objem po telefonu?sej vem, sej vem...sam vcasih mi pa res manjka, da me en mocno, mocno objame.m. Evo jaz ti ga pošiljam en nežen prijateljski HUG: http://www.najblog.com/media/576/20061227-objem.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 a se da narocit hitri objem po telefonu?sej vem, sej vem...sam vcasih mi pa res manjka, da me en mocno, mocno objame.m. Evo jaz ti ga pošiljam en nežen prijateljski HUG: http://www.najblog.com/media/576/20061227-objem.jpgče smem... jes tut Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 m. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 MYSTI POVEJ MI TIST O HEROES!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Dej no...ti kupim pir?Peljem na morje?Kupim kilo čokolade?Nudim kakšrnekoli usluge? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Nema. Kr nej te rajca. Gledat 24/7 :vragec: ??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 ???Ja kaj pa je? Sej rajcanje je fajn a ni? K poveš Ma ne...kadarkol Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Bom razmislila, ko bom lahko trezno razmišljala, pa ti povem. Se bom pustila peljat na morje in domov. LOL.ma ti kr pjana ostan. sej se nč ne prtožuješ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 George Michael je car!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Weltgeistu in vsem birokratom: uspelo vam je uničiti še eno jutro. Poznam vas, birokratsko zalego: vaša najljubša barva je siva in štempelj najljubše orodje. Nec cor nec caput habetet. Še dobro, da sem se priključil svetu, šele ko se približuje končni postaji. It's almost over. Zakaj so pustili to 'civilizacijo' sestavljati ravno tistemu, ki je bil najmanj civiliziran? Sem se pa vsaj dvakrat stuširal. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ej, Ante, ko ravno pravis, da te je stusiralo. danes mi je varnostnik pred domom rekel, naj hitro pridem nazaj, kamorkoli ze se odpravljam, da mi popravi marelo. pa jaz recem, ne bo me ... on pa: aaaaaaa, ljubezen je mocnejsa od marele. ker te vedno stusira, ob naslednjem rojstnem dnevu dobis marelo. pa ne kot nadomestek ljubezni. se bos spomnil na prijateljico, ki se te je usmilila ... kot risi pa ne vem, kako bi ti prezivel v indiji. tam bi te pa trikrat dnevno opeklo sonce. rojstni dan je se dalec, se se bos tusiral ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ej, Ante, ko ravno pravis, da te je stusiralo. danes mi je varnostnik pred domom rekel, naj hitro pridem nazaj, kamorkoli ze se odpravljam, da mi popravi marelo. pa jaz recem, ne bo me ... on pa: aaaaaaa, ljubezen je mocnejsa od marele. ker te vedno stusira, ob naslednjem rojstnem dnevu dobis marelo. pa ne kot nadomestek ljubezni. se bos spomnil na prijateljico, ki se te je usmilila ... kot risi pa ne vem, kako bi ti prezivel v indiji. tam bi te pa trikrat dnevno opeklo sonce. rojstni dan je se dalec, se se bos tusiral ... Se že veselim nove marele. Imam itak eno sposojeno od fotra od kar sem svojo skrivil. V Indiji me pa sonce ne bi opeklo, ker bi bil posust s pepelom. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 al pa smo pametno skriti in te v resnici ves čas čekiramo, pa sploh ne veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Mantis!!! vis, vse je narobe.... namrec jaz pa NE hodim v profile, med drugim tud zato, da koga ne obremenjujem s svojo pojavo kot urednik...zdej je pa tud to narobe! grem izjemoma, ce kej voscim al kej pa tak.... Mantis, groza, ce bi bla ti admin! al pa nad super: vse pod kontrolo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Vidiš, jaz se pa s te sploh ne bi obremenjevala ... za u marsin profil je pa zihr treba prej na kšn pir z njo al pa na raketo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 če že jebem... s pirom ne sploh pa gresta vidve tut loh, pa se nau treba pričkat pa jamrat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 saj drugac pa to ne pricakujem od vseh, od tebe recimo, niti slucajno, da ti ja ne bi morila, bolj sem se mislila nekak opravicit in razlozit, zakaj pravzaprav hodim, ker si o meni bogve kaj lahko mislite, da zasledujem ali neka tretjega hocem, v resnici pa sem samo tak fejst radovedna, ce ze berete al še ne berete, otrocje saj vem Jaz sem ti obisk vrnila, ne, da ne boš rekla, da me boli patak. Sem tud mal firbčna. K sem vidla da si bla pri meni sem takoj morala pogledat k tebi. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 jes morm pa sam seb že miljontič na glas povedat, da sm jezn k kurba sam nase, k zmeri, ampak u p***m***zmeri, k kej morm nujn nardit, odlašam do zadnjega, pol pa panika. kr pa ni nujn, pa p***a blesova itak nč od mene. ma za prebutat sm, sam kaj, k neb nč pomagal miljonprvič Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Taksna rahlocutnost, da ne mores verjet... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.