Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Pizda, si kreten!!! Kličem ob 4h, da povem, da sm v službi vse zrihtala, se ne javiš. Ok. Itak ni nič nujnega. In zdej me v roku 5 min 3 x pokličeš!!! Petek je, ura je 7 in jst nism tvoja lutka, k bo skočila ob prvem klicu, sploh pa ne, če sem službo končala on 5h! In me nimaš kej klicat tolkrat, ker je prov obsedeno in si še manj želim dvignit! Jebemo. Že tko ti preklemansko velko uslugo delam, da sm sploh pršla nazaj delat, tko da ...NEHI! :vragec: :vragec: :vragec:

emm skrite pa vidim, so napisani pod Zadnji obisk zasebno in kdo da je bil x:o)x

:eek: Kje? Hit povej. x:px

Deli na socialnih omrežjih

Tak hitro :inocent:

ma če po pravic povem, me nč kej dost ne gane, kwa kdo s kom klele ma, pa tut se neb upletou u kšne tele klane pa z nobenmu kej lobiru za koga, k ste 5 minut frendi, pa pol15 ne, pa ta je unmu to, pa un bi to... ma to je men kr mal paranoja no. edin sm pa vidu, da mate ful več unga spomina al kuko se reče, pa nč komentarjou ne pucate.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ja, sej, tak si, sam prečekiraš, pa nč ne pozdravš. xrolleyesx x:px

Pr mantis si pa biw in si pozdravu!!! :OO!:

Zamerm! :vragec:

Na, pa mamo spet eno novo spletko. :lol:

pr teb sm biu tut, pozdraulam te pa itak jauno, če te le vidm. če te ni, pol pa ne, k me itak ne pogrešaš in hitr nadomestiš s komerkoli drugim vragec:

pa kr spletkarte, janko gre pa na pir x^x

pa še xvrtcx da nouš slučajn kej jezna x:px

pr teb sm biu tut, pozdraulam te pa itak jauno, če te le vidm. če te ni, pol pa ne, k me itak ne pogrešaš in hitr nadomestiš s komerkoli drugim vragec:

pa kr spletkarte, janko gre pa na pir x^x

pa še xvrtcx da nouš slučajn kej jezna x:px

Uuuuuuuu, janko je pa lubosumn. x:px

Pipipi....najlažje je druge obtoževat za to da tebi nekaj fali,a ne? Sej vem, pa to ne gre tako,veš?? Daj spoznaj to že enkrat, če se da. Če pa ne, jaz ne mislim tega več poslušati, ok? x;)x

Aja, še to.....sovražim te. Vem,da ni ok to, ne morem si pomagat, ne prenesem te in pika. Stran od mene,čim dalj prosim, nočem slišat niti besede. Sovražim te.

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ja ne bi vsak postekal, ce sama ne poves. Ja pol pa nas moras imet fejst rada, ce celo pazis na to, da se ne cutimo ogrozenih x:Ix Sigurno edina razlaga x^x

ma ne.... nimam vas. :D ;)

pac taka sem. tok kul. :D

pac nisem tak tip.. hocem da se gostje dobr pocutjo, ne pa da shnofam...

pa v bistvu mi tud dol visi, v keri temi je kdo. x:o)x xDDx

pr men pa clo tud ni vedno sploh realno. recimo se je ze zgodil, da je bla odprta pr men tema, k je pod razno nisme odpirala, in pol sem seveda postekala 'krivca'.. mimi kej gor stop. :D

... mantis vas gleda...

x:Dx x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Resnično ti nekaj manjka. Poglej se v ogledalo in si priznaj, da si nevoščljiva vsaki, ki je pozitivno naravnana, ki kljub težavam, ki jih ima vsak, živi sproščeno in veselo. Ti si že pri rosnih letih zafrustrirana, negativna, tečna, mislič da pametna, zoprna, nesramna punčara :vragec:
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Guest mačona
xcivx Se že veselim nove marele. Imam itak eno sposojeno od fotra od kar sem svojo skrivil.

V Indiji me pa sonce ne bi opeklo, ker bi bil posust s pepelom. x^x

A, v tem primeru marele ne dobis. :vragec: Ce imas eno sposojeno in je ne uporabljas, pomeni, da se rad tusiras ali pa ne gledas vremenske napovedi oz. ko stopis ven, si v oblakih in nic ne posumis, da kaj kaze na dez.

Potem si lahko pa zmislis kaksno drugo darilo, casa je se dost. Ker te tako dobro poznam, se ze kar bojim ... Bom kar vzela kredit. :sori: x:Dx

Bi te pa zacimbe pekle in nagajale tvoji prebavi. x:o)x

Se zdaj sem jezna, ko se spomnim, na gimnazijo. :!!: To je nedopustno!

Pa jezna sem na enega ... Bika. Sami Biki se zadnje case motajo okoli mene in vsi so nesposobni. :xx!:

Resnično ti nekaj manjka. Poglej se v ogledalo in si priznaj, da si nevoščljiva vsaki, ki je pozitivno naravnana, ki kljub težavam, ki jih ima vsak, živi sproščeno in veselo. Ti si že pri rosnih letih zafrustrirana, negativna, tečna, mislič da pametna, zoprna, nesramna punčara :vragec:

antigona hes spouken

definitli fekt :palec:

(krkol je že blo) x:Dx

Do sedaj ni kazala nobene želje po pojasnilu. Uspela je pokazat samo to, kako trivialna sem ji in jaz tega kar ne morem sprejet. :(

Ne vem več nič, mal se zgubljam. Ne razumem se.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...