cashy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Tigrčk, glede lektorstva še nisem razmišljal, je še vse odprto, tako, da se mogoče še res kaj nate obrnem In moja draga ljubljana...to ni ne mraz, vročina, stavbe, zrak....Ljubljana zame predstavlja samostojnost, neodvisnost, svobodo, energijo, aktivnosti, ampak najbolj od vseh pa LJUDI, ki sem jih v Lj. spoznal, in jih imam rad. Zato imam rad tudi Ljubljano. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Zakaj pa šampanjec? Jaz imam raje traminca traminec je pa edino belo vino, ki ga pijem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 srči moj, hvala ker si tak kot si le TI ljubim te z vsakim dnem , z vsakim dihom bolj in bolj pa saj čutiš ti moj svizec..... in čutim tudi jaz... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Pomivanje posode .......... fuuuuuuuuuuuuuuuuj, sovražm Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Lejjo s Svizcem hodi a ne z metal girl Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 mater, kok debilov je na tem svetu, moja največja "smola" je to, da sm perfekcionist in zato trpim... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 mater, kok debilov je na tem svetu, moja največja "smola" je to, da sm perfekcionist in zato trpim... pa nisi edini ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 pa nisi edini ... med ljudmi, ki me obkrožajo zadnje čase, sm. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 med ljudmi, ki me obkrožajo zadnje čase, sm. bo treba malo okolje spremeniti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 bo treba malo okolje spremeniti ah to ne, sam izoliral se bom od teh butcev Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ah to ne, sam izoliral se bom od teh butcev ... če ti bo ratalo... ...če pa ne... pa sprememba okolja... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ... če ti bo ratalo... ...če pa ne... pa sprememba okolja... ni stvari, ki meni nebi ratala!!! ni problema, ki ga js neb rešu!!! to upam povedat totalno samozavestno vsakomur!!! nism pičkica, ki bi se smilila sama sebi in čakala na lepši jutri! moč je v nas in sreča na strani pogumnih!! js se zanašam samo na sebe, torej tud pričakujem od sebe! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ni stvari, ki meni nebi ratala!!! ni problema, ki ga js neb rešu!!! to upam povedat totalno samozavestno vsakomur!!! nism pičkica, ki bi se smilila sama sebi in čakala na lepši jutri! moč je v nas in sreča na strani pogumnih!! js se zanašam samo na sebe, torej tud pričakujem od sebe! ... torej pogumno in samozavestno naprej po poti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ... torej pogumno in samozavestno naprej po poti ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ja, klinc bom spala...še pol ure mam za oddelat. Jst mam tud nočno. Js sn jo meu do jutra! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Jst sm pa dons že cew dan frej, jutr pa ob 5h aufštejn, pa uvajanje na radiu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... itak Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Jst sm pa dons že cew dan frej, jutr pa ob 5h aufštejn, pa uvajanje na radiu! Hvala enak, pršu dam zjutri in spau do mal prej! A boš kero zapela? pošl po žici! Vrjetn bo napet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ja, sma zate....hepi brzdej tu ju, ....hepi brzdej, mistr prezidnt, hepi brzdej tu juuuuuuuuuuu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Kljub temu, da se že več kot en mesec nisva videla, sem z mislimi še vedno s tabo. Ne pozabi tega in ne obsojaj me... Še kakšen teden, mesec, sekundo, pa te spustim k sebi. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 moj podpis... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ja, sma zate....hepi brzdej tu ju, ....hepi brzdej, mistr prezidnt, hepi brzdej tu juuuuuuuuuuu. Hm a zdej sm pa kr prezident? le s čem sn si to zaslužu! Pičkica bom naviju jutr zate, ti sam reč kdaj!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Sej ne-še! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 A mas ti ze naraščaj al še ne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.