Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Tigrčk, glede lektorstva še nisem razmišljal, je še vse odprto, tako, da se mogoče še res kaj nate obrnem x;)x

In moja draga ljubljana...to ni ne mraz, vročina, stavbe, zrak....Ljubljana zame predstavlja samostojnost, neodvisnost, svobodo, energijo, aktivnosti, ampak najbolj od vseh pa LJUDI, ki sem jih v Lj. spoznal, in jih imam rad. Zato imam rad tudi Ljubljano. xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

... če ti bo ratalo... :palec: x;)x

...če pa ne... pa sprememba okolja...

ni stvari, ki meni nebi ratala!!! ni problema, ki ga js neb rešu!!! to upam povedat totalno samozavestno vsakomur!!! nism pičkica, ki bi se smilila sama sebi in čakala na lepši jutri! moč je v nas in sreča na strani pogumnih!! js se zanašam samo na sebe, torej tud pričakujem od sebe!

x8Dx

honor and respect

ni stvari, ki meni nebi ratala!!! ni problema, ki ga js neb rešu!!! to upam povedat totalno samozavestno vsakomur!!! nism pičkica, ki bi se smilila sama sebi in čakala na lepši jutri! moč je v nas in sreča na strani pogumnih!! js se zanašam samo na sebe, torej tud pričakujem od sebe!

x8Dx

... torej pogumno in samozavestno naprej po poti x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jst sm pa dons že cew dan frej, jutr pa ob 5h aufštejn, pa uvajanje na radiu! :U: x:Dx

Hvala enak, pršu dam zjutri in spau do mal prej! x;)x A boš kero zapela? x:o)x pošl po žici! xDDx Vrjetn bo napet! x:px

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

x:px Ja, sma zate....hepi brzdej tu ju, ....hepi brzdej, mistr prezidnt, hepi brzdej tu juuuuuuuuuuu. xflirtx

Hm a zdej sm pa kr prezident? x:Dx le s čem sn si to zaslužu! x:px Pičkica bom naviju jutr zate, ti sam reč kdaj!? x:Xx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...