Rdeča Jagoda 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Jaz bi rada neki povedala... da me ljudje ne smejo preveč zasuvati z delom... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 dej se že enkrat začni brigat zase x!x pa pust mene pa moj lajf pr miru ... te čist nč ne briga, kaj počnem, s kom in kako ... tud ne, kako se mam ... ni čist nč tvoja stvar, še maram te ne ... sam zoprna si pa na živce mi greš :xx!: najd si svoj lajf pa nehi bit ena navadna siva miš al se pa s tem sprijazni ... p**** mam dost jst tega vmešavanja čist povsod pa vtikanja v moje stvari ... ne moreš vplivat na moj lajf, če ti jst ne dovolim x!x x!x :xx!: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 , kakšen lepotec...ah. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Ne razumem. Verjetno je vse samo v moji glavi. Ampak da res vse?? Težko verjetno in boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 danes je bil en prav fajn dan!ker imam ze nekaj lepih dni za sabo, me je strah, da bo spet slo navzol...mia aja, pa vse rada in objemam! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 sama se odločam, komu bom razkrila svoje želje, sanje, upanje, življenje. To ni tvoja naloga in prosim, da o mojem življenju ne razpravljaš z drugimi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 nima smisla, določene stvari so pač ena sama iluzija xrolleyesx Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 aja, pa vse rada in objemam!lej jo na najbl važn pa skor pozabila jej jej jej......velik česna za bolši spomin Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Uehehehehehe , ti pa očitno brez službe ne znaš živeti....na dopustu si, ampak ti nekaj ne da, da ne bi prišel še vseeno....kao pogledat, če brez tebe znamo živet.No comment....katastrofa. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Kaj enih motoristov se je letos smrtno ponesrečiloPa kaj je s temi ljudmi če je ene 5% takih, kot sem jih js včeri srečala....šla sem v trbovlje in to čez prebold..taki ovinki, da je za crknatin v nepreglednem ovinku so me šli prehitevat.....in ravn avto nasproti..norci drugač pa pač se ne upoštevajo pravila......eni kot drugi pa je tu tak rezultat kot je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Razumem ... **Adieu. Nedosegljiva nekaj časa. Mejte se. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Razumem ... **Adieu. Nedosegljiva nekaj časa. Mejte se. javi se...glede motoristov, nismo samo motoristi tisti - da vidite kako se nekateri šoferji obnašajo do nas... ok, sem samo sovoznica... ampak nikoli prav nikoli ne izzivava... tko da ne nas vse metat v isti koš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Mysti, kaj dogaja? Ko pa jaz pridem, pa tebe ni Sicer te bom pa drugje okupirala! Lepo se mej ***Ksenia, true, true :palec: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 odnosi... najboljš da se lotim čvekat. nekaterim to ravno manjka, sedaj sem pač v tem tuki, kjer sem, pa se bol malo oglašam. v življenju mi manjka ljudi. jaz, jaz, jaz... sam glih ne vem kaj reči, v tem je štos. tup, tup... viharjenje možganov.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Pa ja...jst bi rada nekaj povedala! Mene moti ena punca k se vtika vame. matr bi jo sesekljala Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Pa ja...jst bi rada nekaj povedala! Mene moti ena punca k se vtika vame. matr bi jo sesekljala pejd med lezbijke, pa te mogoč nau tko motila Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 pejd med lezbijke, pa te mogoč nau tko motila haha, very funny Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 haha, very funny praktična ideja pač sploh pa se smeješ. kwa zdej pizdiš pa tole ni tema za ircat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 praktična ideja pač sploh pa se smeješ. kwa zdej pizdiš pa tole ni tema za ircat seveda, da ni. Jaz bi želela jankotu povedat, da... da... am... da... ok, to bo zaenkrat dovolj. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 seveda, da ni. Jaz bi želela jankotu povedat, da... da... am... da... ok, to bo zaenkrat dovolj. haha, very funny Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 To je zato, ker poslušam razum(ki mi govori vse sorte razloge proti) in ne srca, da veš.Ampak ti si se naveličal poslušat tega, kakor sem se jaz naveličala tvoje strahopetnosti. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Pujsa, morda (kdaj) vids tole. VecX pomislim nate. Upam da se k(d)ej uletis.Hocm pa rect, da kok dobr, da si se, ko je bil moment, lotla Bloga, k se mi zdi tok neprecenljiv! Ful tebe, tvoje energije, dela, veselja in zavzetosti je not, tko da dbest, ce ze tebe ni, da mamo vsaj tvoj blog. Zdajle sem sla pogledat (in ze vecX) in tud sicer je se vedno zelo obiskan, pa ceprav ze tako dolgo nisi nic objavila!Neprecenljive so misli L. Hay, ki si jih tok nad organizirala, se temu tok posvetila, pomagajo brez pretiravanja stotinam! In se vse je claro! zmenjen z zaloznikom in vse, tako da je vse tko kot je treba.Res ena A, da si se lotla!saj ves kaj je rekel Gandhi: "mnogo stvari, ki jih pocnete, se vam bo zdelo nepomembnih, toda zelo pomembno je, da jih pocnete." Imej se dbest, kjerkoli ze si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 Posluste folk! pa kaj se ukvarjate z modelom!!!kar nekaj se morte prickat.ce ne bi blo vasga odziva, tud ostalga ne bi blo.Prav je, da se opozori, potem pa ciao!k se pocutm k bebo, k se moram tam oglasat (k ste vi nadnujno moral se pregovarjat s tistim, s katerim se vam zdi brez veze pregovarjat, kot pravte), k vem da je provokacija.k pol prides krotko in tiho z desetim nickom, ne opozarjas nase.tle pa iste teme, isti nicki, mors bit res bebo no, da nasedes.In ne - prijave, problemi...mot nas 17 tem, a vendat V VSAKI sodelujemo. vcas ste res tok otrocji, da ne morm verjet. :|||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 to je bila božja beseda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 k si ves vesel, k nisem tebe nadrla al pa kej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.