amber 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Mysti, kaj se je zgodilo s tvojo ikonco ? Mysti je baje šla dol s foruma. Upam, sicer da ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Pa še tole; močnejša sem kot si marsikdo misli, da sem. Kljub krhkosti in globoki žalosti.itaq...k misleš, da ne moreš več, prešoltaš u drugo, pa namest pirčka đin tonik use se da Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Mystica si je vzela čas zase in za premislek, da bo uredila in dokončno razčistila še nekaj stvari v privat življenju. Očitno je tak čas.Trenutno nimam volje ne želje ne vem kolk sodelovat tu gor. Pa še tole; močnejša sem kot si marsikdo misli, da sem. Kljub krhkosti in globoki žalosti. Leeon, ikonca bo prišla nazaj čez nekaj časa. Najbrž Dobro sedaj vemo ti želim da vse dobro urediš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Mysti, saj veš, a ne ? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Pa še tole; močnejša sem kot si marsikdo misli, da sem. Kljub krhkosti in globoki žalosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Mystica. Tolk je enih stvari, ki bi jih rada povedala. Mogoče bi dala še kakšno okol ušes, samo sem pa nekaj ugotovila: POLEG PAMETI JE VOLJA ZELO POMEMBEN POGOJ ZA NAŠO SREČO.Ne daj se dušo, nihče ni vreden tega.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 POLEG PAMETI JE VOLJA ZELO POMEMBEN POGOJ ZA NAŠO SREČO. jap tut na pir je treba it premalkrat pride sam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 jap tut na pir je treba it premalkrat pride sam Janko, zberi se že enkrat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Nimam ponavadi navade nikogar imenovat ....ampak ...res ne vem amber, zakaj si mi poslala kaj vem 9 sporočil z isto vsebino. Zanimala te je moja tipkarska napaka? Kaj sem napisala? Tako je, mi nisi simpatična sploh nisva ne na isti valovni dolžini ....saj z moje strani Amber , tako da bi te prosila, če se želiš zabavat, se zabavaj. ne pa na moj račun ...ok Ej ... forum ne dela prav in pošilja sam se nisem nič zabavala na tvoj račun, tolko da veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Janko, zberi se že enkrat ne, hvala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Če maš predpono diplomirana, še ne pomeni da si pametna. Ej pa koji qurac se je zgodilo z nekaterimi med.sestrami. Ej oprosti, ampak so postale take zatežene prasice, naj nam dijakom raje bojo hvaležni, ker če nas blo, kdo bi pa potem brisal omarce, postiljal postelje, praznil postljne posode, brisal riti in podobno? ONE!!!! In smo kdaj slišal kakšen "HVALA" nobenkrat, nekatere sam znajo delato to: zajtrk, kava, čik,; malca, kava, čik; prigrizek, kava, čik; kosilo, kava, čik ; pizdarija, tam pa se ena utaplja v lastni krvi, pol pa mene pošljejo eh, če me bojo druigo leto vzel, pa če me bojo dal na varovani ženski oddelek, bom še isti dan rekel: Hvala, ampak dajem odpoved!" Ene sestre so zakon, druge pa take kurbe. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Ene sestre so zakon, druge pa take kurbe.[/b][/color]Ja.....vsakih se po svoje lot Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 upam, de ni govora o "chastnih sestrah".... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 xg:Dx Behi! Pa saj veš, da je velika verjetnost, da bo povsod tko, če delaš z ljudmi? Zoprni, prijazni, kurbe, carji... No, sicer je pa prav, da daš to jezo tle ven. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Ja.....vsakih se po svoje lot Že delam načrt upam, de ni govora o "chastnih sestrah".... x:Dx zlomk....tralalaNe ni o "ta zlobnih" xg:Dx Behi! Pa saj veš, da je velika verjetnost, da bo povsod tko, če delaš z ljudmi? Zoprni, prijazni, kurbe, carji... No, sicer je pa prav, da daš to jezo tle ven.Ja, samo, hmm, zdaj me razkuri, ker je ona moja nadrejena, potem pa ko bom mel diplomo v žepu, pa bomo enakovredni in me ne bojo zajebaval kot zdaj. Ne vem vodje oddelka me hvalijo, a ena friška pička, pa me kritizira, očitno je z njo nekaj narobe, ne z mano Eh, sej se mi bo enkrat vtrgalo, pa ji bom povedal svoje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Mysti,zate držim pesti,si po mojem mnenju, ena bolj dobrih duš tle gor, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Mysti,zate držim pesti,si po mojem mnenju, ena bolj dobrih duš tle gor, Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 mysti, pa ti si res super punca!kaksna zalost, nehi... lepo se nehi basat s sladoledom, vstan s postle, dvign rolete, laufi pod mrzu tus, se pretegen, se namaz in oblec, ko bos stala pred ogledalom se na siroko zasmej, ker si res ena lustna punca, in se spoki vev med pticke.od znotraj se objem. tko.nc druzga ne rabis. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 res ne razumem....kako je lahko mozno da se menis z nekom dve uri za en samcat enourni sprehod.se dobr da ni, ne vem, karkoli ...ne razumem.res.pa sta sli dve uri, tkole. al pa mi je ze tok kul bit sama...pa sem zoprna ratala. SRANJE,mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 mene pa neke zadeve že prav zabavajo... ej prav ne morem verjet, da je kdo sposoben kej tazga... no ja, kakor si postelješ tako ležiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 No pa gremo naprej žvet ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Nagnat se moram v knjižnico!!! Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Tebi bi želela povedati še enkrat, kaj si mislim... zakaj se vtikaš v moje življenje? Zakaj želiš in prehitevaš dogodke? kaj te žene k temu? Je to pohlep? Kdo ti daje pravico, da govoriš svetu nekaj; o stvareh, dogodkih, situacijah, o čemer bom jaz govorila, kadar bom jaz želela in komur bom jaz želela! Malo me motiš. Ne podpiram takega ravnanja, prej me zavrača. Kdo te je to naučil oz. kje si se to naučila, ali to teče po tvoji krvi. Ne zamerim ti, če se tega ne zavedaš. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 Hej, je prav prijetno videti, da je obisk na tvojem blogu presegel število 5000 Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2007 Prijavi Deli 24. avgust 2007 HjaoooooOOOOOOOOO! ma ne no! a me lohk nehas zajebavat! (racunalnik) (joj za znort, se tegale ne morm normalno napisat, kamoli obvjavt! popizdis :!!: :xx! tisoc ur porabim vec, ma ne no, ahhhhhhhh! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.