seal 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 mislm, da je dobu trojčke, glede na to, da je triple Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 sej mislim, da je bilo nekoč ze govora o tem, pa se ne spomnim.Če je, vsekakor čestitke msg za danes: pejt stran, pejt stran, pejt stran, ne maram te. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 sej mislim, da je bilo nekoč ze govora o tem, pa se ne spomnim.Če je, vsekakor čestitke . Hvala Michelle. Kr puvej kdaj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 tak, je že boljše Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 OOOOOOMAAAAAAAAAAAR hihihi Joj ke srček, tale Omarček, kdo bi si mislil - še nejevernika (beri MENE) spremeni v vernika Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 OOOOOOMAAAAAAAAAAAR hihihi Joj ke srček, tale Omarček, kdo bi si mislil - še nejevernika (beri MENE) spremeni v vernika pol mora bit pa res nekaj posebnega jest bi pa rad nekomu povedal, da naj se neha obračat po vetru, pa naj bolj resno in odgovorno sprejme svojo vlogo v bendu. Ker smo dobro začel, veliko naredil v kratkem času, in ne želim, da zdaj vse skupaj pade v vodo. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ne bom rekla da si neumna, te bom raj BLAGOSLOVILA. Revca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 OOOOOOMAAAAAAAAAAAR hihihi Joj ke srček, tale OmarčekA ni mal mejhn? Jaz bi tudi rada eni bejbi neki povedala in sicer "Dojemi kaj imaš al pa get lost!" Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 da bi se usrala prov na mehk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 bemti telefone kličem zobarja, majo že en mesec telefon odklopljen al kaj, sam neki pipka, kot bi bil faks, sem mogla dans v živo it eno vprašanje postavt Kličem za eno položnico zrihtat, bejba očitno že eno uro čveka po telefonu... prej je bla pa na malci Grrrr :!!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mick, idi u tri p.m. x!x ............................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mick, prid na kufe Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mick, idi u tri p.m. x!x ............................. Odvisn kaj si ušpiču? Morm najprej to slišat, pol bom pa presodu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 No, če že komu, pol bi se dal teb sodit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Nis razumel. Pravm, da če že komu, bi se jaz dal tebi sodit.......računajoč na razumevanje, toleranco in milo kazen. Mick, prid na kufe Zgučano. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Nis razumel. Pravm, da če že komu, bi se jaz dal tebi sodit.......računajoč na razumevanje, toleranco in milo kazen. Pol bi pa zihr od koga druzga po kepi dobu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 To je pa trajal no, ampak res... ko boš kje blizu.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Pol bi pa zihr od koga druzga po kepi dobu! Od kod mi že to "po kepi" znano? To je pa trajal no, ampak res... ko boš kje blizu.. nisn vidu najprej. Se javm k bom v LJ. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Od kod mi že to "po kepi" znano? Ne vem, si jih že kdaj dobu? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ....skor, mal je manjkal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ....skor, mal je manjkal Si bežau? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Aaaa!!/&$%&%&$&/(/(= kok me pa to živčno dela!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Zdaj vidim, da si res ubogo, usmiljenja vredno dekle z vecvrednostnim kompleksom, ki ga glede na tvojo inteligenco, razgledanostjo in tudi zunanjostjo, naj resnicno ne bi bilo. Ni to za koga na forumu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Zdaj vidim, da si res ubogo, usmiljenja vredno dekle z vecvrednostnim kompleksom, ki ga glede na tvojo inteligenco, razgledanostjo in tudi zunanjostjo, naj resnicno ne bi bilo. Avč, tale je bila pa direkt v jajčnike... Zanimivi taki primerki, a ne? Pa živčke kravžlajo... Se pa na trenutke ne bi branila njihove samozavesti... Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.