natalie 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 ma...tole je tok mim res fakin mim Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 ravno pojdem na Gorenjsko, tako da, vsem lep dan želim ne... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 hm... nič ne štekam.jao, še una s svojimi svetlimi dni, že tako sem v depri.Naj ti požene kaka planina iz doline. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 berem določene teme in postajam boljše volje... hvala eni osebici ki me s svojimi komentarji spravi v boljše razpoloženje... vse bolj spoznavam da sem srečna da sem kar sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Čist sm razočarana. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ja tud to se zgodi. Jaz sm pa vesela da je petek, ker bi še en dan težko zdržala na jobu, tud če je fajn, se najde vedno kdo k najeda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Čist sm razočarana.Michelle, vem kako se počutiš upam, da si boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ksenja, hvala Sploh ne moreš verjet, kako mi je bedno trenutno. Mysti! Ma dej, ljudje...ne morš verjet :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 želim si nazaj tvoje prijateljstvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 sovražim dneve, ko se zaspim kar se pa vaju tiče..hja no, sej sem vama rekla da se sami zmenita..in kaj je zdej...js bom crkovala od dela, ker se vidve obnašata kot smrkle Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 želim si nazaj tvoje prijateljstvosi 100% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ti že veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 v to sem prepričana 200 % Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 jaz pa skor umrla od smeha....ko si tak bebo x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:px jao. grem jaz počasi proti morju Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 pa dobr ... razumem, da marsikdo še nima vse pošlihtan v svoji glavi ... saj tudi jaz še nimam ... "rekla- kazala" te ne bo naučila življenja ... postavi se, če se lahko, v kožo dotične osebe ... potem pa jodlajmatr ... sem besna Jeti, ne bodi... ljudje so pač ovce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ej normalno je, da nam kdaj jez popusti, sej smo samo ljudje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 če še vidim kje kaka vrata ofjena bom enmu bučo ofnala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 jaz sem celo noč imel ofjena vrata na avtu pa ne sam vrata tudi okno to so prednosti starih avtomobilskih krip, da niso zanimivi niti če jih na stežaj odpreš mogoče so lopovi mislili, da namest klobuka avto uporabljam v dnevniku ti je malo bol razloženo, zakaj taka reakcija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 revček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 če še vidim kje kaka vrata ofjena bom enmu bučo ofnala no, tole si pa tk po cjelsk povedala de bolj ne bi mogla xsmx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Komaj čakam,da mine današnji dan.Pravi dolgčas. :xx!: Pa en mal je smešen ta občutek v meni... Ko bi lahko vsaj letela..... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2007 Avtor Prijavi Deli 30. september 2007 Pogrešam ga... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 jst tud...klinc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Kok te štekam. Čez en mesec bova k nove. A veš, da je točno 1 mesec? Ko šus bo mem!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.