klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 aaaaaa kak bi te na gobec :xx!: dobesedno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 fu*k off, fu*k off, sranje, sranje... Enga bi zbrcala zdej*pa sorry vsem za grde besede Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ene pa nč ne izuči! :xx!: FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 zakaj mi mora ta butast dež vso energijo pobrat?!?! :xx!: rajš mam sneg Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jz pa sonce! Mrzlokrvn sn, nimaš kej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ma sej js mam tut rajš sonce, ampak če bi se dal izbirat med snegom in dežjem, bi izbrala sneg Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Rajš mam dž! je tko fajn po lužah skakat sploh brez cun na seb! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 jaz mam rada dež samo poleti, da malo ohladi ozračje in ko tako fajn diši po zemlji ... drugače pa bi skenslala spomladanski dež. sneg mam rada samo dokler pada (ko je pa enkrat brozga, ga ne prenesem) in ko sem doma in se z bratom voziva z žaklji in kepava, kotaliva dol po bregu ... domotožje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Zdaj vidim, da si res ubogo, usmiljenja vredno dekle z vecvrednostnim kompleksom, ki ga glede na tvojo inteligenco, razgledanostjo in tudi zunanjostjo, naj resnicno ne bi bilo. Ni to za koga na forumu tti pa to direkt v žilo..........vedno? ali zanalašč? al iz določenega kompleksa??? dobro da je sonce zunaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 tti pa to direkt v žilo..........vedno? ali zanalašč? al iz določenega kompleksa???dobro da je sonce zunaj kar poznam avtorico tega posta (Michelle), zna za svojimi izjavami trdno stati in jih argumentirati.Zato menim, da ni prav, da se jo smatra kot neko negativno osebnost in njene izjave, kot da so same sebi namen. Vedno ima za svoja mnenja tehtne razloge. Ali so pravilni ali ne, je pa odvisno čisto od vsakega posameznika posebej in njegovih prepričanj in vrednot. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 se opravičujem, če sem koga užalila.....nisem mislila nič direktnega na gsp, zato sem postavila vprašanja.... bi pa rada rekla enmu tipu, da me boli K.... za njega, končno........ :xx!: kakor je potiho se prikradel v moj lifenaj zdaj glasno in TAKOj spizdi............ AJA pa full mi je všeč, da se takole povlečeš za frendico, bravo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 audente, si ti levinja? všeč... (tudi tvoja ikona ni prav nič "čudna" ker si fajn ) levinja v levinji kar češ, po duši, srcu, razmišljanju...........sam tipi me mal zezajo te dni........čist preveč jih je, vsi so ql,ampak eden naj gre nekam.......pa nič slabga mu nočem, vse najbolj....spizdi nej iz mojga lifa :xx!: ti s tud fajn..........uživi v sončku IKONA?ma k bom tko izkušena kot vi, pa k najdem neki k bo točn tist,jo zamenjam, ha ha Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ...paz se, model trapast paničn, k mi živčke papaš...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 ...paz se, model trapast paničn, k mi živčke papaš...... daj mu najlepši nasmešek, to je še najhujši udarec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Ma saj mu, se mi druzga tak ne da, sam kaj, pol pa misli, da se strinjam z njim..... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 pa nej si....bo že še dobu po tinti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Itak Sam si nem rok mazau......bo se že komu drugemu utrgal..... Svašta p...a rodi ............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Itak Sam si nem rok mazau......bo se že komu drugemu utrgal..... Svašta p...a rodi ............ ma sam se bo ob sebe spotaknu pa ja no...tud taki zmajčki morjo bit...mam js senga takega v službi, pa še vedn pokasira s tem da ona ponoči ne more spat, js pa kot angelček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 komu na čast se boš pa začel spuščat na njihov nivoj nima smisla...pošl jih v tri p..... se obrn in začni na novo xrosex mogoče so pa ti ljudje v tvojem življenju zato, da ugotoviš ali si lahko bljši od njih in se lepo nasmeješ in greš dalje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 jst bi komu povedu, da nebi nc kej dost povedu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Sej sn vedu d bo tko! Ko jebe, najebe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Men se trga Mick, sam pokaži mi ga, pa bo pesa postala rudeča pesa Pismo, kaj nisn tega prej vidu..... Bi blo fajn k bi jih un mal dobu po pesu Pa še kako na tipe jezno bejbo bi angažiral......za en direkt brc v njegovo mednožje hahaha.....Bogi, ziher se mu kolca, pa saj si je res bogi v bistvu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Mal kickboxa pa bi vidu ! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Kurc, če Santosa ni nkjer, bi se že zmenla kaj......jst bi mu očala skinu, on pa bi pol mal treniral.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Ah ja a bo kej kruha iz te moke?? Pišuka no fotr kva delava? A smo resni al nismo? Zakaj daješ prednost drugim manj pomembnim stvarem? Dej se že skuleriii no, ale koncentracija ale ale ale... K bi me vsaj kdaj mal poslušu, si pa zmerom tok brihtn... jjjooooooooooojjj, pa še spat ne morem, pa kr neki mi je dolgčasssss. Mah ... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.