Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

kwaj mularija?! petk zvečer, vi pa kle gor visite??!!

xcivx :palec: to mi deli...vsi polko plesat...al pa še boljš "zibnšrit"""

nu so se hecali, ke se ne nea sme orientalskega plesa plesat, kej je jako pohujšljiv za dušo inu telo...no in sem se po nasvetu pravoverne dušce se vpisala v folklorno skupino....no to je šele grozljivka xcivx kuj med pavzo pet minutno , včasih smo šli na čik, zdaj nam pa limonce talajo....ja , ja sam zdravje nas skp drži x:o)x

drgač pa deca ciber prostora se držte...tle ni alkohola in ne cigaret x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

tako rada bi ti poslala sms in te opozorila da mi uničuješ otroka, tako rada bi te opozorila na to, da kar počneš je skregano s vsako logiko... pa molčim... ma jebi se, nisi trener če imaš licenco, halo enemu sem jst zrihtala seminarsko, torej sem tud jst trener?????... mimo trenerskega stola še šli niste... ok, diham... najhujše pa je da si prav želim da tega ne delaš namerno... kolk sem jst naivna

mater si lipe topoglavi

Sem šla prižgat svečko za Gorazda pred Global in se podpisala. Ogromno svečk je že bilo. Groza, da že sredi Ljubljane nisi več varen. :V:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Sem šla prižgat svečko za Gorazda pred Global in se podpisala. Ogromno svečk je že bilo. Groza, da že sredi Ljubljane nisi več varen. :V:

:palec: xsrcx

Tudi meni je ful hudo glede tega, sam... sej vemo, kaj je bilo tu vmes...no, lahko ugibamo...

Drugače se pa v Lj (kjer sem) počutim še zmeraj precej varno. Je pa res, da se nahajam samo za Bežigradom, v Centru in Trnovem... Pa tudi res je, da sem zapečkar in se v kvazi fensi lokalih, kot je navedeni, prikažem zelo redko.

Očitno je bolj pametno biti tak zapečkar, kot sem x:px Je pa res, da nikoli ne veš, kje se ti bo kaj zgodilo...

Do Fužin naprimer, sem imela vedno zadržke (pa štepanc, pa jelša..), zaradi zgodbic, ki se širijo...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest Mačona
Ne maram pa prekmuscine, oprostite Macona in ostali od tam. Vzrok je v tem, da je ne razumem in me to jezi. Nisme se mogla zmenit z enim zdravnikom od tam, slisala sem nekaksne tuje besede in odlozla, ker nisem upala rect, prosim, a lahko izklopite narecje, ker to ni vljudno, ker bi se cloveku s tem zamerla.

sori, ampak nisem Prekmurka. xrolleyesx

meni so pa vsa narečja lepa in vsi jeziki - no, ne ravno tako, da bi se jih šla učit (bi se jih vsaj 5, ki so mi blazno všeč, ostali so mi pač zanimivi), pač pa vsaj zanimiva.

haha, kera narečja slišiš na TV in ker se jih pač da štekat, je kul, ane, če pa slišiš Prleka ali Prekmurca, je pa to kot bi poslušal Madžara ali Medžimurca. :vragec:

saj, kaj je pa to takega, če nekdo govori pravilno slovensko, a ima recimo dolenjski ali primorski akcent, to pa nikogar ne moti, glavno, da se uporablja knjižne besede. :xx!:

Se opravičujem, ampak nimam pojma, kaj se dogaja.

Kaj se je pa zgodilo ?

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

V Globel me pa nikdar ne zanese. Bil dvakrat v življenju, čeprav ga imam skoraj pred nosom. Taki kraji so mesta, kjer naša potencialna energija doseže 0, če uporabimo analogijo iz fizike. Nižje se pač ne da pasti - odtod tudi primerno ime.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

V Globel me pa nikdar ne zanese. Bil dvakrat v življenju, čeprav ga imam skoraj pred nosom. Taki kraji so mesta, kjer naša potencialna energija doseže 0, če uporabimo analogijo iz fizike. Nižje se pač ne da pasti - odtod tudi primerno ime.

:palec: men se tud ne zdi tak zlo sproščen folk tam.. ampak misljo da so neki high k so tam.. men ni bil nikol všeč

:vragec:

hmmm....mick-rob....a ti zrihtam kartico za GLOBAL?

zlomk....tralala

Thx akna, bi jo sam dobu, če bi to želel, pa me sploh ne zanima..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja tko nekak :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...