Larsy 12. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2007 Sem že boljše Hvala vsem P.s. dejte nehat ircat tukaj v tej temi.... x!x Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 kwaj mularija?! petk zvečer, vi pa kle gor visite??!! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Vsi v Globala :xx!: :xx!: Pejmo raj v Gajota....se bomo mel luštn, pa noben ne bo pretepen. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Vsi v Globala itak! Ja, slabo nam gre, ane?Jst sem spila en Bandidos in sem glih ta prave volje za težit folku. A lahko še tebi malo? ja, itak. izvoli Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 kwaj mularija?! petk zvečer, vi pa kle gor visite??!! to mi deli...vsi polko plesat...al pa še boljš "zibnšrit""" ***** nu so se hecali, ke se ne nea sme orientalskega plesa plesat, kej je jako pohujšljiv za dušo inu telo...no in sem se po nasvetu pravoverne dušce se vpisala v folklorno skupino....no to je šele grozljivka kuj med pavzo pet minutno , včasih smo šli na čik, zdaj nam pa limonce talajo....ja , ja sam zdravje nas skp drži drgač pa deca ciber prostora se držte...tle ni alkohola in ne cigaret Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 budala jedna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Čudovito žaljivko sem slišal (oziroma prebral): lipe topoglavi! Fantastično. Navdušen. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 tako rada bi ti poslala sms in te opozorila da mi uničuješ otroka, tako rada bi te opozorila na to, da kar počneš je skregano s vsako logiko... pa molčim... ma jebi se, nisi trener če imaš licenco, halo enemu sem jst zrihtala seminarsko, torej sem tud jst trener?????... mimo trenerskega stola še šli niste... ok, diham... najhujše pa je da si prav želim da tega ne delaš namerno... kolk sem jst naivnamater si lipe topoglavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 čeprav s tem delaš škodo otroku, s katero se bo soočal mogoče naslednjih nekaj let, ali desetletij ane? in najhujše se mi zdi, da potem celo živiš v nevednosti da delaš v dobro otrok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Sem šla prižgat svečko za Gorazda pred Global in se podpisala. Ogromno svečk je že bilo. Groza, da že sredi Ljubljane nisi več varen. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Sem šla prižgat svečko za Gorazda pred Global in se podpisala. Ogromno svečk je že bilo. Groza, da že sredi Ljubljane nisi več varen. Tudi meni je ful hudo glede tega, sam... sej vemo, kaj je bilo tu vmes...no, lahko ugibamo... Drugače se pa v Lj (kjer sem) počutim še zmeraj precej varno. Je pa res, da se nahajam samo za Bežigradom, v Centru in Trnovem... Pa tudi res je, da sem zapečkar in se v kvazi fensi lokalih, kot je navedeni, prikažem zelo redko.Očitno je bolj pametno biti tak zapečkar, kot sem Je pa res, da nikoli ne veš, kje se ti bo kaj zgodilo...Do Fužin naprimer, sem imela vedno zadržke (pa štepanc, pa jelša..), zaradi zgodbic, ki se širijo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Ne maram pa prekmuscine, oprostite Macona in ostali od tam. Vzrok je v tem, da je ne razumem in me to jezi. Nisme se mogla zmenit z enim zdravnikom od tam, slisala sem nekaksne tuje besede in odlozla, ker nisem upala rect, prosim, a lahko izklopite narecje, ker to ni vljudno, ker bi se cloveku s tem zamerla.sori, ampak nisem Prekmurka. meni so pa vsa narečja lepa in vsi jeziki - no, ne ravno tako, da bi se jih šla učit (bi se jih vsaj 5, ki so mi blazno všeč, ostali so mi pač zanimivi), pač pa vsaj zanimiva.haha, kera narečja slišiš na TV in ker se jih pač da štekat, je kul, ane, če pa slišiš Prleka ali Prekmurca, je pa to kot bi poslušal Madžara ali Medžimurca. saj, kaj je pa to takega, če nekdo govori pravilno slovensko, a ima recimo dolenjski ali primorski akcent, to pa nikogar ne moti, glavno, da se uporablja knjižne besede. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Sem šla prižgat svečko za Gorazda pred Global in se podpisala. Ogromno svečk je že bilo. Groza, da že sredi Ljubljane nisi več varen. Se opravičujem, ampak nimam pojma, kaj se dogaja. Kaj se je pa zgodilo ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Mah, enga mladga pubeca so eni modeli (lohk tud varnostniki iz Globala) pretepli do smrti...... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 Hvala, Mick, sem se spomnila, da lahko na 24 ur pogledam. Po neumnem izgubljeno življenje, zaradi butastega EGA. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2007 Prijavi Deli 13. oktober 2007 hmmm....mick-rob....a ti zrihtam kartico za GLOBAL? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 V Globel me pa nikdar ne zanese. Bil dvakrat v življenju, čeprav ga imam skoraj pred nosom. Taki kraji so mesta, kjer naša potencialna energija doseže 0, če uporabimo analogijo iz fizike. Nižje se pač ne da pasti - odtod tudi primerno ime. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 V Globel me pa nikdar ne zanese. Bil dvakrat v življenju, čeprav ga imam skoraj pred nosom. Taki kraji so mesta, kjer naša potencialna energija doseže 0, če uporabimo analogijo iz fizike. Nižje se pač ne da pasti - odtod tudi primerno ime. men se tud ne zdi tak zlo sproščen folk tam.. ampak misljo da so neki high k so tam.. men ni bil nikol všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 hmmm....mick-rob....a ti zrihtam kartico za GLOBAL? zlomk....tralala Thx akna, bi jo sam dobu, če bi to želel, pa me sploh ne zanima..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 V Globel me pa nikdar ne zanese. Bil dvakrat v življenju, čeprav ga imam skoraj pred nosom. Taki kraji so mesta, kjer naša potencialna energija doseže 0, če uporabimo analogijo iz fizike. Nižje se pač ne da pasti - odtod tudi primerno ime. Ja tko nekak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Obnašanje tvojim letom primerno. Dej mi nared uslugo, pa me ne kontaktiri več. Ok? Ker tole vljudno obnašanje mi je mimo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Kolk ste tečni s to "oseba pod mano" . Da se vam da.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Kolk ste tečni s to "oseba pod mano" . Da se vam da.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 se je splačal čakat 4 leta na tole kavo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.