lia 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 sej bo , mačka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shaiya 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Cjoooooooooo BeBe moj..... Kk me jeziš Ne verjet vsega kar slišeš. BeBe sej veš da te mam ladaaaaaaaa. Drgač pa bi jst tud lohka bla jezna. BeBe te amoooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 bemumatr... dons mi pa tut do ircanja ni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 waw madonca, kak odziv, pa tok hitr! ne, sej nism zato pisala, ker bi iskala kako pozornost pa tko, maš čisto prav vilamalina - ne potrebujem odobravanja (pa ne bom te s kolom ne )...sam se mi zdi, da vsak človk, ko 1x nekaj razčisti pa tko, da tega ne rabi večpisala sm zase pač, kr mi je tko še najlažji ven dat (čeprav, kot sm rekla, se zgubim nekak), sej kdo bi pa poslušal moje monologe, če se ufuram, lohk nakladam celo noč (to pomen, da sam jst govorim nonstop )sam mi je pa vseen lažji, ko vas tko preberem, pa mi daje neki upanja. tko da, mia, puško sm sicer že odvrgla, sam če me prime, se lahk bije tud goloroki boj res je pač cela jeba, sej sm se več kot 10 let "uspešno" izogibala problemom. ki pa itak ne izginejo kr tko, sami od sebe, in 1x se jasno na tak način mora končat. no men se je pač zdej kr naenkrat vse sesulo na glavo. sej vem, da naprej tko ne more več it, ne, če hočem bit zadovoljna sama s sabo pa srečna. konc koncev sm imela doma en tak primer, podoben... sm vidla, kako vse to zgleda, in si prisegla, da taka pa ne bom. no pa glih po tej poti stopam. oziroma zlo zlo blizu.sam pa kr ne vem, kje se lotit, pa kako, pa pol pa še kr naprej odlašam pa se delam, da nč ni. kr ne vidim rešitve, pa se mi kar ne da. razpoloženje itak skače gor in dol, zdej si mislim, sej bo, sej zmorem, nekak bom že, pol se grem pa spet smilt sama seb sploh ko se mi zdi, da neki pa sm že nardila, pa pol pride do ene situacije, jst pa spet čist po starem reagiram pa mi vse dol pade, ko vidm, da mam še tooooooooooooooooooolk dela jadajadajada... že s tem, da si se začela s tem soočat, je prvi korak narejen....bres skrbi, si prava fajterka in le počasi naprej aja pa js verjamem in vem, da ti bo uspelo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Kok mene eni ljudje na forumu znajo v dobro voljo spravit. O drugih, ki pa kontra občutke v men zbudijo, pa ne bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 kuga je zdej, je treba kirga prefukat aaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Ni dvoma, da si govoril o meni, Antoninus,Tole ne drži. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Sem vesela in srečna in vse je spet v najlepšem redu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Sem vesela in srečna in vse je spet v najlepšem redu.pol si pa tole nekam zapish pa sprau, pa si preber takrat, k mogoche ne bo tko, da te spomne, da enkrat spet tko bo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 jaaaaaaaaaaaaaaa menevčer sem gledala en film pa je bil noter en zelo zanimiv pregovor. ma ga ne povem skoz sem govoru, da posamezne babe prosjo, da po štengah padejo. vedu sem toooooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Bom Janko bom, hvala http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/rainbow.gif Cvičkar ti si pa res taprau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 svasta pi.... rodi, samo para i traktora ne. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Sem vesela in srečna in vse je spet v najlepšem redu. no fajn, upam, da si našla zadovoljstvo v sebi, ne v odnosu s kom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 svasta pi.... rodi, samo para i traktora ne.če pa bo že, naj pa FENDa butci sploh ne veste kakšen traktor je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 no fajn, upam, da si našla zadovoljstvo v sebi, ne v odnosu s kom To itak, pa v odnosih tud, pa še frej sem ves teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 ne me hecat - ampak jst lepo čakam...nič, grem na lepše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 bjž kamer češ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 hvala aja Amber, pa nič nima veze s tvojim zgornjim postom, da ne boš spet v luft skočila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Cvičkar... jaz pa vem kakšen traktor je Fend. Ena od najhujših mašin med traktorji, se razume Ksenia: Nč ne bom v luft skočla, sem vedla da ni meni namenjeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 ferari se uskrije pred fendom, vse se mi zdi amber, da si ti taprava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Hvala Cvičkar ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 a se obeta poroka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 jst sem že poročen, lahko pa en dobr fuk, če ni premlada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 jaz bom šla pa tvojo ženo medtem zapljevat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 ka si lezbejkamoja nej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.