vilamalina 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 za zapeljevanje še ni treba biti lezbijka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 tle te pa ne zastopmsem zgleda prestarokopiten Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 očitno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 mrbit ji bo pa usec. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 same lezbače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 mrbit ji bo pa usec.ja, ker ji ne bo več treba po stopnicah letet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 saj mi mimo grede lahko prnese pir iz kevdra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 jao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cvickar, poslus, kaj pa ce bi se ti zacel raje zakajati kot pa da pijes? tko, sam da se mal umiris, da vidis se to dimenzijo. mogoce bo pol manj ljudi po stopnicah padal? al ne? Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 po tabaki sem zmeraj tuk kašlev, da sem zdaj na stara leta pa na mumule navajal mi pa tud ne gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 jao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cvickar, poslus, kaj pa ce bi se ti zacel raje zakajati kot pa da pijes? tko, sam da se mal umiris, da vidis se to dimenzijo. mogoce bo pol manj ljudi po stopnicah padal? al ne?sej te itak ni poštekal..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 velik res ne, ampak mumil pa vseen nam začel palt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 velik res ne, ampak mumil pa vseen nam začel paltPa ne bi blo švoh tu pa tam.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 MAŠ KAKŠEN JOINT, AL PA ČRTICO AAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 MAŠ KAKŠEN JOINT, AL PA ČRTICO AAAAAAAAAATam gor niso ble omenjene nubene "črtice", bučman....še manj pa da bi ti jih jest priporoču... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 joj cvičkar ti si odštekan res, take rabmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 DOBR NO, BOM PA NA CVIČKU OSTAL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 joj cvičkar ti si odštekan res, take rabmo. če povem po cvičkarjevo...kuga se pa ti oglašaš, baba frdamana!pejt rajš pospravlat, prat pa likat.... DOBR NO, BOM PA NA CVIČKU OSTAL x:Dx Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 pa noge narazn drzat, met zaprto goflo, zmer kimat k kj rece, pa nbenih izgovorov, da boli glava al pa, da mas menstro... Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 pa noge narazn drzat, met zaprto goflo, zmer kimat k kj rece, pa nbenih izgovorov, da boli glava al pa, da mas menstro... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 mah, jaz mislim, da to gospodu cvicku res ne predstavlja vecjega problema!to si na trenutke celo upam trditi. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 če povem po cvičkarjevo...kuga se pa ti oglašaš, baba frdamana!pejt rajš pospravlat, prat pa likat.... no, no to mi ni nč všeč frdamana pa sploh nism, tulk da veš ti steorotipi ne spadajo v našo družbo, tam na vzhodu pa še zlo, žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 baje sem mala (po kuvrtatu to the mici 59) ampak men se zdi da mene ni Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 sem mislila da pišem v Sanje 02, pa ne ful sem žalostna Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 sej bo bolje Mayan mine... tud žalost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 ne maram PRAZNIKOV :xx!: :xx!: :xx!: , ce sem sama. likanja pa tut ne :xx!: Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.