cvickar 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 pa noge narazn drzat, met zaprto goflo, zmer kimat k kj rece, pa nbenih izgovorov, da boli glava al pa, da mas menstro...Tole pa res ni slabo. Poglejte se, polovica vas imam že na svoji stra in mi date prav. Uno ta drugo polovico bomo pa že zrihtal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 ja, sigurno. sem 'na tvoji strani'. ce vrjames u pravlce! Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 več kot 4 leta sem tule... spreminjam se in spreminja se forum...hvala vsem, ki ste del moje preteklosti. kamenčki se sestavljajo v mozaik, zanimiv mozaik... le kaj prinaša jutrišnji dan, bog ve... mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Iskreno povedano me prav briga kaj si folk misli o meni ! V glavnem ljudje govorijo, govorijo in samo govorijo, in tako mine življenje, sve u jednoj običnoj priči. Pa še verjamejo v tisto kar bluzijo. Vidimo se v drugem življenju, v kolikor preživite... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 bemu kakšen danuspela v solze spravit taščo.niti nimam nekak hudo slabe vesti na račun tegata velka bila užaljena, ker bila tašča žalostnadedc tudi nezadovoljenedino ta mala rekla, da si tole ona zaslužilaitak pa to tamala rekla, ker tašča dala starejši keš, ta mali pa nič..tak da.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 01.01.2008 bom nehal gnjaviti z železnim zobom. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 01.01.2008 bom nehal gnjaviti z železnim zobom. lalalahttp://i138.photobucket.com/albums/q271/LittleMurf/HUGS_001.jpg Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 http://i138.photobucket.com/albums/q271/LittleMurf/HUGS_001.jpg Dobro, da sem red dnevi kupil novo zalogo krpic Vileda, da lahko sproti brišem, ko se ob temle prizoru od sreče topim. Mayan, nimam besed. Tako sem ganjen, da bom štorije o železnem zobu takoj izvzle iz svojega podpisa, Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Dobro, da sem red dnevi kupil novo zalogo krpic Vileda, da lahko sproti brišem, tegale bo pa she ASTRA vesela.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 vidim da ste pri pucanju kot jaz jst "pucam" samo s pushko.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 kaj pa se je zgodio s pištolo? se je transformirala....zrastla....in pushka postala zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Bomo vidli kako se bo življenje odvijalo sedaj, se pustim presenetit.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Danes sem pa ze boljse volje in me je nemocni gnev zapustil, no tak, pa sem spet dobre volje fajn se mejte vsi Dvakratno dobre volje Mantis....sliši se kot praznik. Čas za oddih al neki tacga..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Oddih od tebe,mislis? Nisi tako zanimiv aha, potem le nisi tako dobre volje oddih od TEBE, bučmanka....od tvojega stresanja lastnih tegob na druge, valda.....pizda je ta ženska težka... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Torej priznas, da sem zate tezka Ne vidis, da komaj cakam na to in cakam natanko na to : da zamorim taksne sorte tipom kot si ti : ne stresam pa jeze na folk na splosno, kot si me pravkar hotel zmanipulirat, da to pocnem oz. me predstaviti na ta nacin in prepricat še koga zraven Glede tega se mal boljse potrudi Kdo je tukaj torej bučmanec, ce niti tega doslej nisi sposoben skapirat,da mi je v zadoscenje, da te zjezim in ti moram celo sama povedat Najvecje cudo pa je to, da te ni (ker si tak klen pa super mozat in zazeljen mozakar) prav nic sram priznati tvoje omaganosti nad mojo nazarensko težo in da celo pizde kolnes poleg od sile Malo še bo treba trenirat Saj grem rajsi, preden ne bos kolabiral za ekranom ja mantis, popolnoma prav imaš....prav nič mi ni težko priznati da si težka, evo in res, le čudim se lahko kako mojstrsko znaš zamoriti, čeprav sem že marsikaj hudega vajen od predstavnic tvoje vrste.Le tako naprej....če seveda to kar si doslej pokazala ni vse kar zmoreš, seveda.Ampak meni se, zdi da so v tebi še skrite rezerve. Na koncu koncev si le ženska, kako že, boginja na tem planetu. Zihr zmoreš še kej.Al pa tut ne, morda si uspela zamoriti tudi samo sebe.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 ne razumem, kako so lahko lujdje tako zaverovani le v svoj prav... vidim in ne razumem... preprosto ne razumem, da nismo v vsej svoji genialnosti sposobni vsaj razmisliti o ideji, mnenju, ki je drugačna od našega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Kako resničen je pregovor: if you can't use it, abuse it. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 pizda je ta ženska težka... Tebi se zdi resnicen, antoninus? ~ sem hotla civknit v 'Pedofiliji', pa sem si premislila.v bistvu lohk povem tu. Dejte se v takih temah, ki so obcutljivejse (kot je recimo ta o pedofiliji ali teme v Zdravju in sploh vse resnejse, delikatnejse) izognit neslanostim in nebulozam.al pa (pri)javite na urednistvo (moznost prijave je pri vsakem postu), vendar ne, ko nastane tega za 5 strani.Nekaj je hec in tkole mal, chaskanje... vcas pa je neumestno, neokusno, zaljivo in skodljivo.Dejmo met mal spostovanja! ~ Pa se nekaj: ce dajete razne linke, je primerno, da napisete, ZA KAJ GRE.men se ne da kar klikat, zato k je to en izbor od enga. napish kwa bom vidla, kwa dobim tam, da mi nou za djabe oz. za brezveze komp zamrznil. ~ mejte se! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Tebi se zdi resnicen, antoninus? ~ sem hotla civknit v 'Pedofiliji', pa sem si premislila.v bistvu lohk povem tu. Dejte se v takih temah, ki so občutljivejše (kot je recimo ta o pedofiliji ali teme v Zdravju in sploh vse resnejse, delikatnejse) izognit neslanostim in nebulozam.al pa (pri)javite na urednistvo (moznost prijave je pri vsakem postu), vendar ne, ko nastane tega za 5 strani.Nekaj je hec in tkole mal, chaskanje... vcas pa je neumestno, neokusno, zaljivo in skodljivo.Dejmo met mal spostovanja! ~ Pa se nekaj: ce dajete razne linke, je primerno, da napisete, ZA KAJ GRE.men se ne da kar klikat, zato k je to en izbor od enga. napish kwa bom vidla, kwa dobim tam, da mi nou za djabe oz. za brezveze komp zamrznil. ~ mejte se! Ti tudi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Haj Santos, me veseli te vidt spet okol! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Haj Santos, me veseli te vidt spet okol! Hvala enako. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 .... bos zal morala konkretno povedat, poimenovat, v tem primeru mene.OK mantis, velja, bom! toliko lazje, k vem, da vse preneses. Mislim da je vsakogar lazje nositi kot prenasatimene pa ne. mene je pa lazje prenasat kot nosit. zato k ce se me nos, se znam ful tezko nardit.. ce si klada, truplo, si tezji.za razliko od tega pa znam svojo tezho drugim olajsat, tko da se delam lahkotnejsa. a ves da ni vse ena sama tezha. no tko da se me pol nekak ipak da cist super prenasat... kdor zna, pac zna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Tebi se zdi resnicen, antoninus? Na žalost pogosto opazim, da ljudje rajši skočijo na neko stvar, kot da bi vprašali, kaj sploh pomeni ali jo pač preprosto ignorirali. Seveda so pa tudi takšni, ki tega ne počnejo, pa čeprav v manjšini. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 A se ti sploh zavedaš koliko ljudi je zaradi tebe prizadetih??? *To ni bilo namenjeno mantis x!x Tisti že ve.mantis men ni težka niti nič, jaz jo štekam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Haha tezka namerno in ja, kdor to prizna, ta bo sele najebal ... še ne veš, kako, Zerkalo. Pri meni pa nema jamr jamr, je drug nacin za isto energijo. Prvi si zacel, ne pozabi. In dobil boš še svoje.Ne skrbi Komaj čakam, Mantis, komaj čakam.....ti, ki praviš da ne daš rada, pa se takole ponujaš. Kul..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.