Michelle 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Mysti spuci inbox! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Evp,spet ura,zadnja objava 8.41,meni pa 08.26.....aaa? Jaz očitno še sanjam... Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 kdo je zihr.... Morda Danda Luna? ~ Stara, hocem ti rect, kaksna carica si in kok te spostujem! Ob vsem zivljenjskem schtraufenpachtu, k ga mas, da mas tok energije pa da si se zraven tok poztrvovalna tud za druge, res svaka cast! Saj ves, da jaz nisem za te *druzinske zadeve*, za razliko od tebe, ki si, in mi je to ful vsec pri tebi, tvoja ful lepa lastnost - to spostujem zelo in res se mi zdi lepo - sam jaz pac tega nimam. tega v seb, kar si ti od nekdaj mela - tole vso skrb pa to (klinc, nismo vsi ascendenti device )Tako da ti res iskreno iz srca zelim vse najlepse v lajfu in predvsem zdravje, da bos lohk se dalje tok nasponana in - ostan taka kot si! Vse najboljse in najlepse in lepo praznuj! xrosexNc delat dons, sam zabavat se! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 sovražim vse skupi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Tako sem tečna, da bi se samo kregala ... če je kdo pri volji, naj kar začne. Resno. a, a, a....kwa b rada a? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 eno na gobec tvoj al od koga druzga? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 hmmm ... mikavno, mikavno ... ampak mislila semMOJ a že vem! eno nežno cmočko nanj, a ne? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 S tabo se pa sploh ne da kregat. a misliš da ne !pih... pa še kako. enim sem pain in the ass, najedačica in sploh nergačka. ampak, ej, hitr v postlo pa spat! otroc... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Dons pa spet en brezvezen dan...z obupnim vremenom...tko da Mistica če se ti dons še krega.....you are welcome! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Dns se mi ne več. *** Btw, sej ni blo men namenjeno ane da ne? Komu pa....loteva se me čudno razpoloženje....ta vreme ma prevelik vpliv na moje počutje....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 rada bi povedala vsem tipom k ne znajo mislit, da naj vsaj malo premislijo preden karkoli naredijo.. ker če bodo tudi v prihodnje naleteli name.. bodo dobili brco naravnost v občutljivi predel med nogami!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Arabeska 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Od kod prepričanje,m da so moški najbolj občutljivi ravno med nogami? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 fak of, ni ti treba tega delat nč ti ni naredu :!!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 Nor je ta svet, vam rečem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 zima sux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 zberi se, pozabi na hladnost, ne oklevaj nooo, saj si pa ja Levinja, samo včasih pozabiš, da si. bolj kot Devica. ma, i hate Sonce v Devici sometimes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 zima sux !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se absolutno strinjam......zima je za prepovedat!!!!!!!!!!!!!!!!...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 zima je prav fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 zima je prav fajn Zima dons.....ni več zima, ampak en kup ene megle,vode na pol-mraza, sivega obzorja...zna bit tok depresivna,da je kdaj kr čudež da jo preživim! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Če mi imaš kaj za povedat, IZVOLI! ne šparaj jezika. veš da, pol bo pa spet jok.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 sej ne morem verjet!! Če bi jaz kaj takega naredila, bi se muhal 3 dni!! jao!! kak otrok si! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 DAj mal hitreje piši Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 DAj mal hitreje piši bil dons zjutrej pr johanci, pa je blo še zaprt, pa sm šu naprej u areno pa nism pira. kufe sm. pa je biu tut dobr Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Ma dej Janko, zdaj me pa ne zezat. Tudi jaz sem bla v Areni. In sem pila kakav. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.