Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Zadnje cajte cajte se malo bolj izogibam računalnika in vam povem, da ni lahko! x:Dx A se gremo igrico, kdo dlje zdrži brez interneta, TV al pa telefona (ne upate :vragec: x:o)x ).

brez tv in telefona- brez problema.

sem imela januarja tri tedne izklopljen mobi, pa ga sploh nisem nič pogrešala,

samo drugi so se neki bunili, ker sem bila nedosegljiva x:Dx

hm, brez interneta pa... :inocent:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

tti pa to direkt v žilo..........vedno? ali zanalašč? al iz določenega kompleksa???

dobro da je sonce zunaj xsrcx

Redko. Ko si kdo zasluzi.

Komplekse imam, redko kdo jih nima. Ampak to, kar sem napisala zadnjic, nima veze z njimi.

Ne morem biti socutna do cloveka, ki je toliko slabega naredil drugim. To da je vizualno neprivlačna, je pa še iz moje zlobe. Ampak za moj okus, je to res.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zadnje cajte cajte se malo bolj izogibam računalnika in vam povem, da ni lahko! x:Dx A se gremo igrico, kdo dlje zdrži brez interneta, TV al pa telefona (ne upate :vragec: x:o)x ).

js sm brez telefona že cel mesec x:Dx pa nč ne pogrešam, za nujne zadeve pa kr stacionarca uporablam x:o)x

honor and respect

js sm brez telefona že cel mesec x:Dx pa nč ne pogrešam, za nujne zadeve pa kr stacionarca uporablam x:o)x

:palec:

Jst ga tud probam čim večkrat izklopit al pa doma pustit. Je prav osvežujoče x^x . Upam da nas bo mobi-manija kmal spustila, al pa ratala malo manj zanimiva, čeprav dvomim xrolleyesx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Ne, nisem te prosila, da zdaj prideš v moje življenje, trenutno te prav zares ne rabim. Odidi stran od mene, ljubezen, ker se nočem nikoli več v življenju zaljubiti!!!! Nisem zaljubljena sploooh! :V: I`m not in love, it`s just a fase that i`m going trough!

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Ne, nisem te prosila, da zdaj prideš v moje življenje, trenutno te prav zares ne rabim. Odidi stran od mene, ljubezen, ker se nočem nikoli več v življenju zaljubiti!!!! Nisem zaljubljena sploooh! :V: I`m not in love, it`s just a fase that i`m going trough!

Še ena, ki vztrajno zamenjuje zaljubljenost za ljubezen... :xx!:

Possible—but highly unlikely.

yeah baby :lol: Enrique Iglesias :lol:

honor and respect

yeah baby :lol: Enrique Iglesias :lol:

Ja in, a maš kej proti? :!!: če maš probleme, ti sam povej, ti jih pomagam rešt! Sm glih v tapravem razpoloženju, da enga zbrcam x^x Itak sm pa čez vas tipe nardila križ. (kao x8Dx )

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Ja in, a maš kej proti? :!!: če maš probleme, ti sam povej, ti jih pomagam rešt! Sm glih v tapravem razpoloženju, da enga zbrcam x^x Itak sm pa čez vas tipe nardila križ. (kao x8Dx )

he he he, ne morš!!!! :P

xflirtx x:Dx

honor and respect

Ja sej, v tem je problem :o|o: Razmišljam, če bi se vpisala v roza klub (ampak sovražim to barvo), al pa kar med nune, sam to ni najboljša ideja xrolleyesx x:Dx Ok, sej bo že, enkrat, nekoč.... upam x:Dx

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Ja sej, v tem je problem :o|o: Razmišljam, če bi se vpisala v roza klub (ampak sovražim to barvo), al pa kar med nune, sam to ni najboljša ideja xrolleyesx x:Dx Ok, sej bo že, enkrat, nekoč.... upam x:Dx

ja lahko pa prideš k men na obisk, da te mal pregledam in vidim kaj je narobe s tabo :lol: :P

x;)x

honor and respect

Ma ne, samo trenutno stanje je takšno, ampak se že umirja :palec: Sem imela včeraj ženski večer in sem že skoraj ozdravljena x:)x Drugače sem čisto normalna, ne se me bat x:Ix x:Dx

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

meni se je violina tudi zamerila zaradi začetnikov, ko sem nastopal v glasbeni šoli, in so nastopali tudi učenci violine...groza od groze :wOOt: :sad: :sick:

sedaj mi je kul, ko mi jih ni treba poslušat, poslušam pa samo še virtuoze x;)x kot Bukovčeva, Cvetrežnik, Meljnikov itd... (Terrafolk, Amnesty trio, Al Capone štrajh trio...)

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

kot da so bli tile kaj bolši na začetku....učenje violine je ful težko, sploh začetki, ko se ti ne sanja kje morš prijet...pa kako je treba lok vlečt, pa po možnosti sam eno stuno trofit :lol: ...pol pa maš neki podobnega kot je mjavkanje mačke x:o)x x:o)x x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...