Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

ma dej. Midva se poznava.... xcivx

ej... res sm biu u areni, ampak čist slučajn, po ene pol leta... na nč nism namigvou po ovinkih, da kao vem kdo si, nočem pa da ti veš, kdo sm jes.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Jankooooooooooooooooooo, ti si čist en navadn.....moški :)

jebi ga... kwa nej zej? tut če si ga odrežem, še zmer nam meu jošk. čeprou neki z ženskam pa mam skupnga. :palec: namreč, še sam sebe ne razumem x:Dx

Opravičujem se vsem, ki mogoče čakate, da vam odgovorim na OS. Trenutno nisem v stanju odgovorit, še manj razglabljat o življenskih stvareh, o vsem kar je treba mal bolj razmišljat. Sem namreč v stanju, ko se ukvarjam sama s sabo in z enimi svojimi zadevami. Enostavno ne zmorem ... nič ni narobe, nikomur nič ne zamerim. Upam, da vi tudi meni ne. Če pa mi, pa ... ne vem. :sori:

Sorry.

eh, ej srce, bejbika..

mogoče je tista bela svetloba in injekcija.. bogica.. kar vzami si čas pa ujčkaj sočutje do sebe in tak veš da legion of angels čaka da boš vesela in ti bodo lahko pomagali. pa ne čakajo tako, da bi jim mogla ustreči. oni majo časa kolk češ..

rtm

en medvedji hug od mene xvrtcx :)

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

tomaž, sori za diđ!!! :sori: ne znese sploh, te porufat xrolleyesx morda bi pomagalo, če bi me kdaj pa kdaj u rit sunu :inocent: :fiju:

če ne prej, sva zmenjena za naslednje leto xyesx xppx... :flowers:

:vragec:

in zdej nej te virtualno u rit sunem????

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

x:Xx x:Xx x;)x

x:)x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

tawelka gorenjka z celimi lešniki... bivša x^x

mal rižove je blo tut še. s poudarkom na blo x^x

u uri in pou x:px

pa šeeeeee biiiii....

janko tis požeruh za popizdit :vragec:

komi čakam božička :o|o:

ajme xrolleyesx x:Dx

ne bit tolk občutljiv, sploh pa sem mislila, da se morda tvoj post navezuje na mojega, ne pa, da si brezčuten x;)x

se trudim, ne ni se navezoval na tvojega....

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Opravičujem se vsem, ki mogoče čakate, da vam odgovorim na OS. Trenutno nisem v stanju odgovorit, še manj razglabljat o življenjskih stvareh, o vsem kar je treba mal bolj razmišljat. Sem namreč v stanju, ko se ukvarjam sama s sabo in z enimi svojimi zadevami. Enostavno ne zmorem ... nič ni narobe, nikomur nič ne zamerim. Upam, da vi tudi meni ne. Če pa mi, pa ... ne vem. :sori:

Sorry.

x:Xx

aaaaa!!!! zakaj me mamina družba tko živčno dela...

joj, upam, da bomo kmal preselil pisarno, tole na trenutke čist ubija...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Morala sem ti povedati resnico v obraz.Dejstva so dejstva.Na živce mi gre ta tvoja neodločnost,tvoje popuščanje... pa kako boga ,da si ..ti si mučenik številka 1.Pa,dj nehi noo..Živce mi paraš...dan za dnem.In ne misli,da se bom spet opravičevala,vse obžalovala in bla,bla,bla...Ne bom.Nič slabega ti nisem hotela...nikoli..in še vedno ti želim vse dobro..Samo ženska božja..dj odpri že enkrat oči...življenje bo bolj prijazno do tebe..

In tvoj jok.Patetično.Otročje.In neprebavljivo.

Res.

Vsega imam dovolj.

Ko mi pokne film ,mi pokne...in konec je najinega prijateljstva.

In vem,da sem v tem trenutku ,v tvojih idealističnih očeh ,najhujše bitje na svetu...

Jutri bo bolje..

Mogoče pa ti vse tole le da misliti...končno!!!

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

There's a time for the good in life,

a time to kill the pain in life,

dream about the sun you queen of rain.

Sem moram pridet ane, da povem da bi te rada nekaj vprašala. :sori:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Zadnje dni se sprasujem, ce je mu je mar kako se pocutim? Kaj pocnem cez dan ali zvecer...., s kom se druzim.........

Vprašam, odgovori, vprašam, odgovori..... in se ponavlja in ponavlja. Na koncu dojamem, da mi laze....., res mi je full fajn :xx!: ! Ni velika laz, ampak je..... in zakaj je potrebna???

Potem pa je revcek boscek on, ces da ga ne razumem, da mu ne vrjamem...... da niti ni pogovora sem pa tako ali tako kriva jaz, ker itaq skos neki morim...... njemu se pa ne da kregat z mano, ker on ma punco zato, da mu je fajn..... :xx!:

Jebes tipe, ljubezen in lazi!!!!! :palec:

Prosim, ne me priganjati!!! Še vedno sem do zdaj vse naredila in končala (če je bilo samo v moji moči), mogoče je kdaj vzelo več časa, kot sem pričakovala, ampak vseeno sem izpolnila obljubo.

Če me priganjaš, potem postanem tečna in ne počnem tega z dobro voljo, kot ponavadi.

(ne gre za službene oz. faks zadeve, ampak za medsebojne, osebne, človeške).

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...