tinka 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Sovražim menjavanje nickov uporabnikov. a se to sploh da? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 a nisem bila jst včasih Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 a nisem bila jst včasih Selene a dej nehy nismvedla.press boljglupesorte.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 itak da si vedla... hecaš me....ok danes sem ful dobre volje, ful... razlog je zapisan v temi škorpijon, če koga zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Mene pa zanima, kaj pomeni, če ti nekdo reče, da si "zmaj"? Obširnega znanja,...brza na mozgu,...več glav več vedo, ane? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 itak da si vedla... hecaš me....ok danes sem ful dobre volje, ful... razlog je zapisan v temi škorpijon, če koga zanima v bistvu nisem ma nima veze grem zdej v škorpije brat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 pa zdej veš upam, da nisi razočarana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Zakaj so nam zrasle Ahilove tetive. Spet me boli , pol pa še naše zdravstvo... tri leta...pa me še jajcaj.. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Zakaj so nam zrasle Ahilove tetive. Spet me boli , pol pa še naše zdravstvo... tri leta...pa me še jajcaj.. tam kjer boli Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 eh, bv vse skupi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 saj se ne sekiram. sam grem že sama sebi na živce. enga bi tepla zdle Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 nekomu sporočam, da imam časa na pretek, da ko bo pravi trenutek bo Vesolje ukrepalo, do takrat pa -veselim se ponovnega srečanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Rad te mam, fulll upam da maš ti mene tudi tak, no vsaj kažeš že Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Kdo?A si zaljubljen? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Midva sva iz dveh različnih svetov, jaz ne razumem tvojega, ti pa mojega ne. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Kdo?A si zaljubljen?Do ušes Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 a tale norakiss še komu stalno teži? Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 a tale norakiss še komu stalno teži?Kolkor vem je bila blokirana s strani marse Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 a tale norakiss še komu stalno teži? Kolkor vem je bila blokirana s strani marse Meni teži! In nimam pojma kako je prišla do mojega maila Ne vem, al je fukjena al kai, da ne razume da SEM GAY!!! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Hm, povedal si ji, da si gay pa ti se kar tezi? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Kdaj?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Kdaj??Emm, os sem dobil v petek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 aha ok.ker sem skenslala oba accounta (kar sem tud napisala v temi, ki se je spesl za to odprla).skratka, ne se zmenit za to, odzivat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 obala.net - glej komentarje spodaj:http://obala.net/index.php?show=user&user=norakiss " i am a young single and never married girl seeking true love for a long term relationship.":http://www.rtvslo.si/profil/norakiss Google: norakiss http://www.google.si/search?hl=sl&clie...=cr%3DcountrySI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 aha ok.ker sem skenslala oba accounta (kar sem tud napisala v temi, ki se je spesl za to odprla).skratka, ne se zmenit za to, odzivat. Tenx Marsa Iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.