klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 aha, pol ni problem v violini ampak v osebku...enostavno ga odmisli, ni se vredno zaradi njega sekirat...sploh ko je tak lep dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 pa še s tvojga konca je............ :xx!: ma saj vem saj vem vse vem vem............. sam k vsake tolk časa ven udar Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 pa še s tvojga konca je............ :xx!: ma saj vem saj vem vse vem vem............. sam k vsake tolk časa ven udar a maš kej proti nam vem da ven udari, pa se pač potrudi, da to negativno energijo kam drugam usmeriš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 a maš kej proti nam vem da ven udari, pa se pač potrudi, da to negativno energijo kam drugam usmeriš ne ne obožujem Štajerce.......ni negativna energija........ampak bolečina............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ne ne obožujem Štajerce.......ni negativna energija........ampak bolečina............ tudi bolečino se da preusmerit drugam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 en dan bom razbil par gobcev iz čistega užitka, mogoče bom še komu čreva vn spulu jaz sem mali psihopat... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 en dan bom razbil par gobcev iz čistega užitka, mogoče bom še komu čreva vn spulu jaz sem mali psihopat... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 kwa je!? da nau pokal! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 kwa je!? da nau pokal! No prid, dej da vidm kok te je Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 No prid, dej da vidm kok te je ma dej nehii nordika, ko bova takoj padla na postlo, pol pa bo štala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Ja bi bla, ja! Pojma nimaš kwa bi najebu Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 mmmmm sliši se mamljivo a bi me (z)jebala ampak, vseen mislm, da bi blo obratno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Tko, zdej grem pa spat. Nc ne jamri zdej. Kaj te pa ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 vseen mislm, da bi blo obratno Uf, samozavest! I like it! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 pošiljam te v k****, računalnik bedn. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 "Ne mečite biserov svojih pred svinje. " - Biblija nove zaveze končno............si tiho kot prišel tudi odšel Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Abstraktnost risb narisanih v zatonu sonca nekega vecerapricara vzdusje daljnega snidenjav novembrudveh ljudi v vesolju mnozice…………Sva to bila jaz in ti? V simfoniji decemberskega vecerako glasba je zorelain je mogoce vlak tulil v daljavisem pesem tvojo poslušalasta se spogledala dva cloveka v mnozici……….Sva bila jaz in ti? Snezinke so plesale v pesmi vetrain sum koraka je utisal mraz veceraulice so skrivnostno sepetaleo snidenju dveh ljudihise so se sprasevale………..Sva bila jaz in ti? Trije veceri so si podobni le v osebahcetrti vecer ves tih in nembrez sepetanja ulicvonja snega in toplote soncaspi v daljavi nekih misli in dobro veda izmed vseh ljudi,ki se bodo srecali……………..Ne bova ne jaz ne ti !!!!!!!!! Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 buci buci bu honey bunny Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 oooooooooo kir nežn fatk Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 buci buci bu honey bunny kateri je bilo pa tole namenjeno Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Marsi!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 En mi je reku da sem deloholik... :xx!: Pismo, kakšni pa so deloholiki, mi lahko to kdo razloži? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 D preveč delaš pa pozabš na druge! Mi je znan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 kr ostan tm kjer si!!! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ZGINU JE IZ MOJGA LAJFA Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.