Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Guest SaTurNina

nI bIK. cENTRifugalna Glava je v spremenljivem znamenju..sam.. je samo to pa nc.. vec.. drugih dodatkov nima.. niti Candy ni..

Jeti varijanta..

Deli na socialnih omrežjih

Guest SaTurNina
x:Dx x:Dx

x:Dx

centrifugalna bi pa znala bit ... luftarska ... plus Neptun. x:Dx

ja sm pogledala u chart.. DIZASTERO..nima pet posto..slampast, pa nabijaski u nulo..ampak k konj

Guest VilaSonca
daj povej plis ... če ni Bk, kaj je pol? čakaj, grem malo ugibat .... šlampast pa nabijaški ... ko konj ... lahko je Dvo plus Rak, samo če praviš, da centrifuge nima ... hm ... daj povej, povej ...

Guest SaTurNina
daj povej plis ... če ni Bk, kaj je pol? čakaj, grem malo ugibat .... šlampast pa nabijaški ... ko konj ... lahko je Dvo plus Rak, samo če praviš, da centrifuge nima ... hm ... daj povej, povej ...

uganla si.ker noben ni tok brez obcutka agresivno-zajedalsko-neptunsko zasleplen..k ta k si ga omenla.

aja po cest se vlece k ena smrt..odbov bi ga da bi letu na luno

Rad bi imel novo stanovanje z novim pohištvom seveda, pa novga BMWja, nč hudga, serija 3 s ful opreme, pa Scoota RC 10 (črn kombiniran z mal rumene karbonski okvir vpret na strehi belega BMWja, to bi lepo zgledal).

Upam, da me je slišal in uslišal.

Let it be a bee.

http://musicovery.com/index.php?ct=us

ali to poznate? sem to ze poslala? w:Iw

fajn je, ker ne rabis replaya...:)

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Guest SaTurNina
:o|o: jebemu ... :sori:

a bo kmalu nehalo?

sej sm vedla da boli če se jajca valijo.. sam noben ni upu tega priznat, razn ti Mystica.. :palec: x:Dx

Guest SaTurNina
mamicu ti ej, saturnina xsmx xsmx xsmx

aja pa pozabla.. sm.. mal poznej te bodo spodi čakale košarce, da jih boš položila notr..pa ne mamice.. ampak tvoja čudotvorna jajčka.

pis with you Mystica.. x:Dx..nč se sikerat .. tist puhk.. bomo že spucal..

Guest SaTurNina

sej veš kaj so ti rekl pr Daktorologu? Če bodo rdeča, jih mal potop v vodo ker to pomen, da sta dvojčka, pa se ne morta zment kdo bo kater spol..

če bodo zlata, morš pa nujno zapet.. Balinščico = prva porodna pesem, ki vzpodbudi prihod mali idiotov lupijev..

leto 3010

ko nekdo spremeni svoj okus, vonj, barvo....gremo mi drugam.k drugemu, bojda k bolj zdravemu.je to pokvarjenost-pokvarljivost cloveka,oz. je zivalskost cloveku lastna in je to le teznja po prezivetju in neprestano dokazovanje?

nej nam namesto davcnih st.evilk, ki jih hocejo dat na osebne, natisnejo raj rok trajanja. :ermm:

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

nej nam namesto davcnih st.evilk, ki jih hocejo dat na osebne, natisnejo raj rok trajanja. :ermm:

:icon15: :OO!: :O: kuga, a so čist prfuknjeni, al kva, jst že tko zgubljam vse dokumente, da mam že skor vse duplikat, zdej bi pa še to radi dal, pa tko se piše, govori, objavlja o ukradenih identitetah, pa sej ne morm verjet, folk je totalno poblaznel :xx!:

a neb blo bol enostavno kr en čip za vrat, pa da me poskenirajo vsakič :xx!: :sick: :bomb:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

čak mal, a O TEM še razpravljajo, al so že sprejeli?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ministrstvo za notranje zadeve pravi, da glede na Zakon o osebni izkaznici (Uradni list RS, št. 100/05 ), ki v svojem 1. členu določa, da je namen os.izkaznice ugotavljanje istovetnosti državljana,

davčna številka ni dokazilo o istovetnosti posameznika, zato je nepotreben podatek na osebni izkaznici, ki služi prav temu namenu. [/b]

zakon se do sedaj ni se nic spremenil in verjetno se tudi ne bo,ker, kot so ugotovili, je predlog mem. :xx!:

Ministrstvo za notranje zadeve pravi, da glede na Zakon o osebni izkaznici (Uradni list RS, št. 100/05 ), ki v svojem 1. členu določa, da je namen os.izkaznice ugotavljanje istovetnosti državljana,

davčna številka ni dokazilo o istovetnosti posameznika, zato je nepotreben podatek na osebni izkaznici, ki služi prav temu namenu. [/b]

zakon se do sedaj ni se nic spremenil in verjetno se tudi ne bo,ker, kot so ugotovili, je predlog mem. :xx!:

Aleluja :palec:

a ti bos pa reku da si drugacn? a me zajebavas? x:Dx

a baso ti je že kazal x:Dx x:Dx x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:icon15: :OO!: :O: kuga, a so čist prfuknjeni, al kva, jst že tko zgubljam vse dokumente, da mam že skor vse duplikat, zdej bi pa še to radi dal, pa tko se piše, govori, objavlja o ukradenih identitetah, pa sej ne morm verjet, folk je totalno poblaznel :xx!:

a neb blo bol enostavno kr en čip za vrat, pa da me poskenirajo vsakič :xx!: :sick: :bomb:

se pravi, da povzamem,:rok trajanja, pa kondom vse integrirano v obliku cipa.

se jamstvo bi blo fajn zraven dobit.dodaten cip, recimo. xrolleyesx

se pravi, da povzamem,:rok trajanja, pa kondom vse integrirano v obliku cipa.

se jamstvo bi blo fajn zraven dobit.dodaten cip, recimo. xrolleyesx

aerobična Mia, vse si narobe povzela :sori:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest SaTurNina
Aleluja :palec:

a baso ti je že kazal x:Dx x:Dx x;)x

to ma vec pomenov?

- joint

- moski spolni organ?

se kej? al kaj si misla..? povej mi da se izobrazm x:Dx

aerobična Mia, vse si narobe povzela :sori:

KAK TO MISLIS?!

:vragec:

argumentiraj? x:o)x

pa bom vidla ,kje sem ga ...

se mi zdi, da na cipu ne bi smel bit vsega, ker mamo se vedno Zakon o varstvu osebnih podatkov. :xx!:

no, sam nocem, da ratamo tko transparentni! :sori:

danes mam 3 ure aerobike, sem na ciprobayu pa buscopanu,ker mam levi jajcnik mal razpizden, sorry izrazu,

in ko bom prisla domov, bom sepala na levo nogo, ampak se ne bom smilila sama sebi,

tok jaz uzivam v tej aerobiki, tok da mi to totalno skoduje.

se ne dam!

matr sem lame! :nuke:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...