Marsa 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Tinka...carica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Tocka moci je v sedanjem trenutku LN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 (L. Hay je to sicer ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Ona je itak cist nasa - LNFjevska, grem stavit da bi pisala pod duhovnost in misli, ce bi znala slovensko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Fak, jaz bi pa enmu vrat zavila, tko počasi pa zandohtjo.Kolk me nervira, če me en ignorira.....uvožen zarukan lublančan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Tinka sm si kar skopirala v word da ne bom iskala če bom kdaj rabla Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 joooooj. spizdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Oprosti, je bilo samo hudomušno, nič osebnega. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 meni se opravičuješ? ne rabiš se.nisem hotla, da ti zgineš ... nekdo drug. ker sem tečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 No pol je pa vse v najlepšem redu. Občuti, kaj ti situacija pove, ne egu se dat, tak ne rešiš nič. (Up, spet pametujem) sam mam prav Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 saj ni nobena huda situacija ...samo tečna sem, pa mi vsak zvok gre na živce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Ne bom nič komentiral, saj veš, pride pa gre, dokler zopet ne pride? Vseeno, lep dan. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 tako nekako, jp. lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Fak ane, ko je pa en folk spran, to je pa prow adijo pamet..... :xx!: Delec dddddddd :xx!: gremo bruhat!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 jebite se dve dvolični pizdi ženskega spola.....probaj v tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 ma dej, ti še za kavo nimaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 ma dej, ti še za kavo nimaš nepozabna si...ups...pardon...nepozabljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Predvsem radovedna, če je res, kar se govori MISEL DNEVA: Sex je najvecja prevara na svetu; mislis, da si v sedmih nebesih, v resnici si pa centimeter od riti. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Predvsem radovedna, če je res, kar se govori MISEL DNEVA: Sex je najvecja prevara na svetu; mislis, da si v sedmih nebesih, v resnici si pa centimeter od riti.saj veš kak je...vse je res...in nič...tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 ma jaz vem, da smo levi čez vse Lahko noč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 ma jaz vem, da smo levi čez vse pol pa nisi več radovedna...hvala bogu...če veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 pol pa nisi več radovedna...hvala bogu...če veš ma kdo je bogi? jaz ne. bi pa....kavo z mal smetane Lepo sanjaj...o piru, če ne o čem drugem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 matr tele planeti u ribi...so pa fajn udarl na spremelnjive znake.. predvsem sm opazla ribe da se jim cist fuzla.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 prekleta pizda, vklop se ze! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.