majica 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Lih rolam dol z miško, se praskam po trebuhu.... pa prebere sledeče.... ne se praskat x:Dx tolk mal schtraufenpachta. A mi lahko kdo prosim.... PROSIM pove, kaj to pomeni.... že dve leti sprašujem.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 jaz pa ze 2 let odgovarjam in zdaj mam pa NEPREKLICNO DOST! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 sej bi ti jst odgovorila, sam ne znam napisat tko definicijo... vem sam da je nekaj... o ti šment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 A to je to, al kaj? NEPREKLICNO DOST? Mal me hecaš, a ne? ( ) Eheheh.... Ksenia.... saj bi jaz tudi znala, če bi vedela Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Majica mogoče jst uporabljam besedico o ti šment... al pa kej podobnega al pa haha mogoče je moj bluz neki sličnega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 ja hecam. to je beseda, ki NIC NE POMENI, si jo je pa simpaticno izmislil Timov naj frend Jan (ko je bil se manjsi) in nekak *trdil*, da obstaja. in so pol clo prfoxe spraseval, skratka, nic ne pomen. ampak on je s takim glasom to vedno rekel, navzgor, skor z operno zhenskim (haloOOO!!! Schtraufenpacht!!!), da smo vsakic umrl od smeha.... (nekje je pac slisal nekaj podobnega, morda v kaki risanki al pa kje tko )...in pol smo nekak doma zacek tko govort in je men taka zhmohtna beseda, bolj kot recimo kazhin al pa... hm, pac take besede, in smo jo nekak privzel za vse, k je cist nad tumach in sploh. v pozitivnem in negativnem, nekak.bla je cela frka, cel kazhin, lohk pa tud: blo je hudo dobr... sami superlativi skratka - v to in ono smer. pr men pa nekak se je izkazal, da najbl pomen urnebes. (uno miloreceno pestro ) a sm dobr razlozila, kej bl jasn? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Aha! Tko kot pr nas.... Smo zamenjal južnjaške kletvice za slovenske... pa ugotovil, da so mimo.... :xx!: In zdej kolnemo.... :xx!: :xx!: Marjetice, vijolice v zemljo zadrte.... :xx!: :xx!: Saaaaaaam.... jeza ne puhti tko hit, kot pri ☼♦♣◘•○◄►%$#=.... a veš? Prehitela si me Marsa.... odgovarjala sem Ksenii.... ampak jasn k beu dan! Dankešun! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 midva mava predvsem s tamalim tko:enkrat sva se skor utopila od rezgetanja v vodi, ko sva si zmisljevala besede, ki se morjo slisat k da obstajajo in pomenjo, ne smejo pa obstajat in poment... in je mitja rekel, da se naju je po celi juzni dalmaciji slisal (vsekakor pa vsaj v 3 zalivih )..in sva si zmisljevala svasta in umirala med plavanjem od smeha.s tem da midva po 500 metrov dalec plavava, da se vsi zmrdujejo in mi pravijo da sem nepremisljena, sam morva! to mava od nekdaj! midva sva edina ze na drveniku, ko smo trajekt cakal, v vodo skakala. no in sva si zmisljevala: zbokas (on) in riboglav (jaz) in taksne.In pol sva se zadnjic smejala na to in kaksni da bi bli, pa da je zbokas tak grk, k ponosno glavo nazaj vrze, plemenito, sva crknila od smeha, no za riboglava pa ni blo tezko, ma pac nekak ribjo glavo.. in sva spet crknila od smeha! ful mava rada besede, obracanje, zmisljevanje..uh kok smo mel tega, mava tega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Joj, tvoj tamal bi bil idealka za mojo tamalo.... (se spomniš tashyke?) Ona tko.... 'joj mami, men se tko SOLZI UČIJO...'al pa .... 'Glej, kako pr sosedih SUŠIL PERIJO?'al pa - .... bom kr v UMILJEVAKU oprala.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 kako si drznes pomislit da sem pozabila nanjo in zadnjic enkrat, ze dolg, sem jo clo omenla in najbrz pozdravla prek tebe?? puzabla?? JA ja!!! take!!!! noro!!!!!! midva tud take!!! x!x enkrat smo sli spet na blef na morje, kot vedno, in kam pa da letos? kam pa da zdej*? ko prisli do splita recimo..pa da na peljesac.in joj, a bomo dubl plac pa tko (1. ali 15. avgusta, ker mel takrat dopust)..in jaz naenkrat bleknem v avtu SE JE PLAC. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 aja! in kok je blo smeha, k smo 'po svedsk' al pa 'po portugalsk' govoril! al pa 'po nemsk'! :D to je zgledal recimo tko:molto dobrao! portugalskao! pa ruchkola. celo pot ko smo se vozil sva midva *besedila*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Sej je že ime PELJEŠAC tako, ko bi si ga kdo na hit zmislu, pa tut na hit pozabu in ne dokončal.... Dovra tale - ŠE JE PLAC....deluje mega afirmacija joj, sorry, mrbit si pa res.... taša ima zdaj ponosnih 18 let.... tko mi je na uha tulila, da bo pol pa !!pila alko, k bo 18..... da se men še sanja ne!!..... zdaj je pa doma k en penzjonist! tamala ga bol biksa....Eno leto nazaj pecam enga tipa.... Gospod poslovnež.... strah in trepet fabrike..... si piševa po mailu, grem na WC, pa mala izkoristi gužvo in mu napiše.... "ej, Manca tuki.... dj ti moji mt reč, nej se spoka dol iz compa! Je že pred pou ure ublubla, da gre dol....pa nč! Puklič jo na mobi, pa se zrd mene puguvarjita du pu nuči. Sam dol nej se spoka! wiiiii.... aj prou?" Kere bruke! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 a zdej pa tko.. ja sej se dobr! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 a zdej pa tko.. ja sej se dobr! Kar se otrok tiče.... tavelka , ta mala me pa opominja, da sem še živa in da pritisk raste in pada.... Fora - gremo na avijon.... pa se pr njej zatakne že na unem senzorju kovin.... umirala sem od smeha, zato, k sem ji že prej rekla, da bo vse piskal zarad pirsingov. Joj, včas me tko razjezi, da bi jo zanalašč celo prav slinasto poljubčkala.... zanalašč! Čist preveč ircam.... neham.... ziiiip Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 to je beseda, ki NIC NE POMENI samo ata google jo pa najde, in po definiciji nekaj ne obstaja, ce ni tam, a ne ...pa ceprav da rezultate samo na tem forumu Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 a dej! mega! in evo smo nardil da obstaja! joj kok shus! in da si se spomnil it pogledat! dbest! kok si me v smeh zdajle!grem se jaz pogledat! ceprav ne dvomim, ne vate ne v to da najde, sam MORM SAMA VIDT! ~ sam skoda, sem mislila da bojo cele strani tega! k ZIHR nism uporabla tega sam v skorpijonih pa v napovedi za,.. hm, 35?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 ..... bom pa lohk vidla naslednji mesec v staistiki, kako je z ravno tem iskalnim pojmom z googla prislo xx folka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 ali pač....nihče ti ne teži, nihče noče nič od tebe, maš mir in lahko se imaš lepo sam s sabo..bolje to, kot pa prenašat kakšnega primitivnega kretena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 Ja, ja ... z dedci je križ Če ga imamo nam pije živčke, če ga pa nimamo, se pa spet živčkamo Bog nas razumi, drugi nas res težko Po pravici povedano se niti same zmeraj ne razumemo Kolk smo fajn... ane, ane Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 ali pač....nihče ti ne teži, nihče noče nič od tebe, maš mir in lahko se imaš lepo sam s sabo..bolje to, kot pa prenašat kakšnega primitivnega kretenaPa samo sebe moraš klicat sweet honey. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Pa samo sebe moraš klicat sweet honey. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Pa samo sebe moraš klicat sweet honey. kva pa teb ni jasn???čisto moja stvar kako se bom klicala, btw sm sweet in honey Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 personality disorder test, v temi testi, str. 12. vprašanje za shanno: ali si delala ta test?? In, če si, mi zaupaš rezutate?? zanima me pa zato, ker sem po babje firbčna Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 ti ni všeč? meni pa total ... meni tudi po četrti šetka Uran. ni mira ni mira ... veš, da pod 4. bajto štejejo tudi grobovi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 sonce U RIBAH.. PA PREKLET URAN.. spizdita ze vn... no saj sonce...SPIIIZDIIII!!!! iz 4 hise MI VN!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.