Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

A pa res - meni tudi..tudi ni glih mira...total razgibano hmmm

Sam pol ko bo pa v 5. bajti, mi pa opet nekaj ne bo pasalo.

Kaki grobovi???

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Guest VilaSonca

oj, Nataly. čez IC ti je že šel Uran? sprašujem, ker meni še bo ... :o|o:

ja, pa nekje sem zasledila, da je 4. hiša zadnje počivališče. xDDx

Guest SaTurNina
ja men je ze sov cez IC.... zadnje pocivalisce? hmmmm...to se prav morm iskoristt dneve...predn me pobere x:Dx

Meni tudi -pa saj preživiš:)) in v osnovi -razen kar razburkanega familijarnega lajfa in kakšen prepir s starši več - tudi s fotrom - ni bilo.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest SaTurNina

ja sej a ni zanimiv.. to.. eni recimo .. k jim Uran primer pride v 4.hiso pa jim ne dela nobenih aspektov na planete v natalu.. eni, se preseljo., jim umre nekdo, dobijo otroka. nevem..dost stvari...

men pa k ga mam tud zdej v 4. hisi..mi dela negativne aspekte na Sonce,Venero,Vozel,Saturn- vse v devici 9 in 10 hisa.. pa ni nc.. ubistvu me je naredu tako dizi, nc ne morm , cist brez vole..cist sm konec..

sploh pa zdej k je notr se Sonce..

konec :xx!: jst vsak let mam najbolj cudn obdobje marca , cist me ubije..upocasni.k naceloma sm ful hiperaktivn clovk.., cist depresivna..

Guest VilaSonca

Saturnina, seveda imaš marca baterije bolj low ... spomladanska utrujenost .. planetovje v Ribah - opozicija na Devico - napetost.

Uran ti dela vrsto opozicij oz. ti je že, glede na to, da je že ven iz Vodnarja, ti imaš pa tudi neke osebne planete v Levu, Merkur, če se ne motim.

opozicija Urana na Sonce je meni razbila dolgoletno vezo suddenly in prinesla kup enega stresa in nemira, plus tega, da se je ta opozicija vršila na osi 3./9. hiša, sem se začela dost selit, menjavat okolje, bit živčna na enem in istem mestu nonstop ter prekinila študij. Sonce predstavlja ego, Uran je pa surova, rušilna, hladna, električna energija .. torej te prisili v nujne spremembe skozi stres ... pa ne pozabi, da Uran konec koncev prinaša čisto sveži vetrc in te osvobaja spon. glej, ko bo prišel Uran v Ovna, ti bo delal lep trigon na Merkurja in takrat boš, verjemi mi, se počutila mega! xokx

Guest SaTurNina
Saturnina, seveda imaš marca baterije bolj low ... spomladanska utrujenost .. planetovje v Ribah - opozicija na Devico - napetost.

Uran ti dela vrsto opozicij oz. ti je že, glede na to, da je že ven iz Vodnarja, ti imaš pa tudi neke osebne planete v Levu, Merkur, če se ne motim.

opozicija Urana na Sonce je meni razbila dolgoletno vezo suddenly in prinesla kup enega stresa in nemira, plus tega, da se je ta opozicija vršila na osi 3./9. hiša, sem se začela dost selit, menjavat okolje, bit živčna na enem in istem mestu nonstop ter prekinila študij. Sonce predstavlja ego, Uran je pa surova, rušilna, hladna, električna energija .. torej te prisili v nujne spremembe skozi stres ... pa ne pozabi, da Uran konec koncev prinaša čisto sveži vetrc in te osvobaja spon. glej, ko bo prišel Uran v Ovna, ti bo delal lep trigon na Merkurja in takrat boš, verjemi mi, se počutila mega! xokx

ja.aja?

ja samo jst sm clovk k KOMI caka da bo ksna sprememba..a ne vids..da sm zamenjala ze tok ljudi pa tok jobov..morm menjat..zdej pa k ni spremembe me pa kr ubija.

uf kje je sele Uran v Ovnu..

ja sam ti se res selš...k en gipsy si.. xDDx

opozicija Urana na Sonce je meni razbila dolgoletno vezo suddenly in prinesla kup enega stresa in nemira, plus tega, da se je ta opozicija vršila na osi 3./9. hiša, sem se začela dost selit, menjavat okolje, bit živčna na enem in istem mestu nonstop ter prekinila študij.

Kako ti lahko pozicija planetov razbije dolgoletno zvezo? A to pomeni, da mi nimamo ama ništa vpliva, če želimo ostati skupaj, al koga? Saj to je eno izmed mojih vprašanj sicer, ki mi zmeraj nardijo logični kolaps, prav tako kot po moje duhovnost (razen tista, ki je že v nas) in ljubezen ne gresta glih skupaj. No, zdaj sem pa tak potrdila prvo. Bemo. Blond obdobje, kaj čem.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Guest SaTurNina
Kako ti lahko pozicija planetov razbije dolgoletno zvezo? A to pomeni, da mi nimamo ama ništa vpliva, če želimo ostati skupaj, al koga? Saj to je eno izmed mojih vprašanj sicer, ki mi zmeraj nardijo logični kolaps, prav tako kot po moje duhovnost (razen tista, ki je že v nas) in ljubezen ne gresta glih skupaj. No, zdaj sem pa tak potrdila prvo. Bemo. Blond obdobje, kaj čem.

ah pa sej ji ni "opozicija" razbila veze... to si prevec dobesedno vzela.. logicno to clovk nardi sam..

najbrz ni bla samo opozicija..ampak vec drugih dejavnikov..se od partnerja a ne..

valda da smo mi tisti.. ne pa planeti..s planeti lahko samo iscemo razloge in pa krivce za to kar se dogaja v nas..da je neki narobe.. :vio:

ah pa sej ji ni "opozicija" razbila veze... to si prevec dobesedno vzela.. logicno to clovk nardi sam..

najbrz ni bla samo opozicija..ampak vec drugih dejavnikov..se od partnerja a ne..

valda da smo mi tisti.. ne pa planeti..s planeti lahko samo iscemo razloge in pa krivce za to kar se dogaja v nas..da je neki narobe.. :vio:

Moj tisoči post * morm pazit kaj bom rekla xcivx . Ne vem pravzaprav, hvala da si tako povedala, ampak še vedno potem ni razjasnjeno, kdo je nardil konec zveze, al kako? Recimo, čisto plastično, jaz sem Oven npr. 4, in recimo da je moj Bog Oven npr. 8, kar je kao enkrat več, me lahko (pre)nese, vse dotlej, dokler sama ne postanem 8, ampak astrologija pravi, da za dva Ovna ni prostora v hiši. In če je hiša Svet, ali je to res, in ali zato ljudje skušajo čarati in iz 8 naredijo 7 s piko ali 17 npr. (skozi devet), da bi se ohranili?

Upam, da ne bo v posmeh tole moje laično vprašanje

Guest SaTurNina
Moj tisoči post * morm pazit kaj bom rekla xcivx . Ne vem pravzaprav, hvala da si tako povedala, ampak še vedno potem ni razjasnjeno, kdo je nardil konec zveze, al kako? Recimo, čisto plastično, jaz sem Oven npr. 4, in recimo da je moj Bog Oven npr. 8, kar je kao enkrat več, me lahko (pre)nese, vse dotlej, dokler sama ne postanem 8, ampak astrologija pravi, da za dva Ovna ni prostora v hiši. In če je hiša Svet, ali je to res, in ali zato ljudje skušajo čarati in iz 8 naredijo 7 s piko ali 17 npr. (skozi devet), da bi se ohranili?

Upam, da ne bo v posmeh tole moje laično vprašanje

ja lej... Astrologija pa Stripologija pa Horoskopologija.. pa nevem kjere "spiritualne" zadeve...lahko govorijo kar cjo.. - branje z dlani, bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jasnovidke, nevem kdo se vsi, tai chuji..feng shui.., ti lahko marsikej nalozi.. ampak ce se clovk prevec opira na to.. Pol se preda drugim...

mislm nevem ni jasn. konec veze sta OCITNO nardila.. OBA.. al je biu to oven al pa medved..nema veze..kaj sta bla.. vidva sta bla.. ce se hocta klicat OVNA se pac klicta ce ti je tko lazje..

ljudje si bomo itak v neskoncno zmisleval ene vede pa misticne pojave, sam da bomo najdl eno tolazbo pa vzrok..konkretno pa nima to nobene veze z nami.

No, danes sem res v takem stanju da si zmišljujem, drgač pa mistični pojavi so..

In pa tud mislim, da ima vse vezo z nami..

Nč no pol..

lp

Guest SaTurNina

ja sej obstajajo ze neki nerazlozlivi pojavi... nism nc rekla..samo ljudje smo po naravi taki, da hocmo da se to povezuje z nami.. da ce neki sanjas.. da je pa to res tko..ker ni

lej ti povem jst en primer.. Jst ze 10 let sanjam recimo enga modela..k mi ni niti ok niti, nc.. razumes..ce ga ne sanjam.. sploh nevem da obstaja.. ampak jst ga kr sanjam.. pa nevem zakaj..stekas..

in tud nikol ne bom vedla zakaj.. to ti hocm povedat..lahko si zmislujem vse zgodbice pa nevem kaj...samo kaj cm.. mogoce so res prejsna zivljenja.. pa tud ce so..vedl itak ne bomo..tocno.

vsak clovk je del vsega, stekas.. in pa zdej samo en dejavnik k ti povroci neki..vse al pa nc.. stekas..zato se prevec opirat na neki..sam seb peres mozak, ce ves kaj hocm povedat

Pomislila sem na vas :D

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Guest VilaSonca
ja.aja?

ja samo jst sm clovk k KOMI caka da bo ksna sprememba..a ne vids..da sm zamenjala ze tok ljudi pa tok jobov..morm menjat..zdej pa k ni spremembe me pa kr ubija.

uf kje je sele Uran v Ovnu..

ja sam ti se res selš...k en gipsy si.. xDDx

mene ne boš zamenjala nikoli. x;)x

kje šele ... v trenutku .. ki si ga lahko približaš v umu .. in ga skonstruiraš vnaprej ... x:Dx

ne čakat preveč, ljubica. al pa čakaj .. ampak čakaj konstruktivno ... sebi v prid.

mogoče se pa samo bojiš ... da bi ti vsaj začasna umiritev tako zapasala .. da bi se pol iznenada začela bati sprememb. x:Dx x:px :inocent:

gipsy. x:Dx :palec: jaaaaaa, 4. bajta v Ribah. x:Dx

vse so energije. iz prakse si razložiš energije ... sinergije ... za nazaj ... če hočeš, za vnaprej ... sicer si pa sami kreiramo .. vse.

sama modrost veje iz mene ne-blontno, si domišljam. x:Dx

lahko tudi krivdo, ampak nič ni zastonj ... energije, energije.

Guest SaTurNina

Ne ne bom te zamenjala :palec:

ja, po moje se sprememb ne bojim, ker edin vedno ko se je spremenil mi je dal to novo moc..za zvet..vmes sm jst itak umirala, ker sm se mogla prilagodit recimo 4 leta hodt v sredno pa trpet take glasove , pa tezenje ljudi te scene..ko je necesa konc sm ugotovila, mi da to moc..ker vem da ne bo nikol isto.. vec.

dobr si povedala..nic ni zastonj..energije..Se strinjam VilaSonca :palec:

Guest VilaSonca

našla pa si jo sama. x;)x

tebi tudi, veliko sončka.http://www.clicksmilies.com/s1106/natur/nature-smiley-008.gif x:Xx

..ampak k ti gre uran cez IC res ziher umres... vsaj jaz sem... in to kar 3x... x:o)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:mad2: u pizdo materno, bom jst eni kruli odtrgala glavo prazno :mad2: rit škodljivo :vragec:

pa mi je prasica že dam stegnila, čak se, v pondelk ti glavo odtrgam :mad2: :bomb: :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest SaTurNina
..ampak k ti gre uran cez IC res ziher umres... vsaj jaz sem... in to kar 3x... x:o)x

kako ` s to mislu?

Cookie.. ma sej bos ze prespala u teh dveh dneh.. da se bos mal pomirila..

pust tak folk pr mir.. ker niso vredni

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...