Marsa 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Lia http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h020.gif dejmo http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s040.gif sej bo mal se mi toži po tistih cajtih, ko mi je bilo vse jasno Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 khm, khm, mene je pa strah, da se je Potny-ju kaj naredl. POOOOORNY, KJEEEE SIII Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 mhm.pa s posnetki iz domače grude... sicer se pa tudi meni toži po tistih časih, ko mi je bilo vse jasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 sm ti poslala sam v opozorilo, kaj se zgodi, če nadleguješ koga, ki želi bit nadlegovan. nam te vlačila izpod ovc. prav pri nobeni stvari mi nočeš priskočit na pomoč. c c c c Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 ane. k me sploh še nč nis prosila nkol (ok, 1x, pa sm ti kuj bla prpravljena pomagat, tko da, ne širi neresnic. drugač ti res nam pomagala) no, pač mam malo bolj kilav spomin... in mi ne pade na pamet kaj in kdaj je to bilo? (in če je kaj čudaškega tudi raje ne vem (še enkrat)). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 ma nič čudaškega, sam uno tvojo fotko - kjer se te itak ne vid - si hotela pomanjšat, pa jo nisi znalahehe, saj res. no, pa le ne lažeš. tako kot ciciban Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 sej res, ciciban. to smo bli čist navdušeni. se pa sploh ne spomnim več nič, kaj je bilo tam not jaz sem sicer bolj mislila na župančičevo pesem, ampak je bila tudi revija njega dni razburljiva, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 hehe, saj res. no, pa le ne lažeš. tako kot ciciban sej res, ciciban. to smo bli čist navdušeni. se pa sploh ne spomnim več nič, kaj je bilo tam not samo dobr kolke podmazat. od uznotrej... pa bosta čist ok. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 a s ti to probala, pa pogruntala, da deluje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 a to pomeni, da si se po Rimu potikal? Ma sam, da si ti še pri življenju! Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Jst mam pa rad regrat, samo mora bit krompir not, da se lažje je Dvojček melje in melje, pa namelje samo orehove luščine. se opravičujem, ampak Venera al Mars v Dvo je katastrofa. a sploh zna gobec zapret, misliiiiiim aaaaaaaaaaa. kaj pa oboje v dvojčkih , aja vedno zadnja beseda ,zna, zna, če je zaspan, nerazpoložen, pa še kej bi se našlo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 tako lepo vreme zunaj.jaz pa tak zaspana zakaj moram bit tak čudna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 sej vem, da ni nobena tolažba......sam js tud pokonc spim...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Morda sem pa res na sveže zaljubljena??? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 A ni to fajn a? Pa sej, mene včasih tut tko meče, ne glede na letne čase hehe Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Je, seveda Ti dam še http://www.youtube.com/watch?v=xr7lsfJ8ctk malo za dobro voljo. Upam, da ti bo pasalo, če pa ne sedaj, pa morda naslednjič Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 me pa ze dolg casa ni blo v tej temi, tko da sem mogla mal pokukat, kaj se dogaja.... Jah u bistvu nimam kej jamrat, ceprow bi lahk, sam se mi zdi brez veze, k mi to nc ne pomaga, kvecjemu sam se mal slabi nardi. Tko da, fajn se (s)mejmo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Zasavka, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Zasavka, hvala ej, če bi lahko, bi kej več zrihtala, pa ni v moji moči, žal Hvala teb Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 važen je namen in pripravljenost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Ksenia, hvala... Tole pa čist na enga določenga leti: A ME LAHKO ZDEJ ŽE PR MIRU PUSTIŠ !!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Dej lulek že enkrat mir. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Ksenia, hvala...Tole pa čist na enga določenga leti: A ME LAHKO ZDEJ ŽE PR MIRU PUSTIŠ !!!bejb, sej se bo naveliču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 bejb, sej se bo naveliču upam, da čimprej... :xx!: Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 http://www.heykool-aid.com/anorexic2pl.jpg obe dve bolj tezko hodita, ampak tole se mi zdi se bolj grozno Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.