free 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 to je zih lutka Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Rada bi povedala, da vem, da si zaslužim najboljše.In da ne bom več dovolila, da bi hodili po meni. Zaslužim si tudi razvajanje in tople besede.Ne bom več kuhala zamer, spuščam nekam v vesolje tiste stvari, ki se niso zgodile tako kot bi si želela. Prav je tako. Spet sem prebujena, odrasla sem in končno ... prvič v življenju čutim in VEM kaj si želim, kdo mi bo ob tem stal ob strani, komu lahko rečem rada te imam, komu lahko ponoči jokam v telefon ali pa komu lahko rečem mrha brez da mi to zameri. Tud jaz sem s tabo Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Rada bi povedala, da vem, da si zaslužim najboljše.In da ne bom več dovolila, da bi hodili po meni. Zaslužim si tudi razvajanje in tople besede.Ne bom več kuhala zamer, spuščam nekam v vesolje tiste stvari, ki se niso zgodile tako kot bi si želela. Prav je tako. Spet sem prebujena, odrasla sem in končno ... prvič v življenju čutim in VEM kaj si želim, kdo mi bo ob tem stal ob strani, komu lahko rečem rada te imam, komu lahko ponoči jokam v telefon ali pa komu lahko rečem mrha brez da mi to zameri. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Mystica, upam, da se kmalu vidimo. bi bil že čas ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 Mystica Prihaja iz srca... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 še eno velko presenečenje te čaka danes Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 aja...ma ne mi tega delat no...je bilo že včeraj preveliko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Tole pa čist na enga določenga leti: A ME LAHKO ZDEJ ŽE PR MIRU PUSTIŠ !!! In ponavljam....NE MARAM VEČ TVOJIH SMS - KONC JE Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 pa prawjo, da sm paranoična, k nočem dajat svojih gsm cifer ignoriri Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Blokiraj cifro. sej, pa še otroke mori. oz. na dušo piha.. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 saj se bo naveliču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 tkole je: spet sm našla kretenskega, zahrbtnega, hinavskega kao sodelavca, pravo kanaljo od človeka si bom jst zapomnla tole podtalno "kooperativo" in ob prvi priliki z obrestmi za dolgoročna visoko tvegana posojila, vrnila! proklet zakurnk :!!: boš ti men že še na mino stopu :!!: še sam nauš vedu kva te je zadel, kanalja jedna :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 tkole je: spet sm našla kretenskega, zahrbtnega, hinavskega kao sodelavca, pravo kanaljo od človeka si bom jst zapomnla tole podtalno "kooperativo" in ob prvi priliki z obrestmi za dolgoročna visoko tvegana posojila, vrnila! proklet zakurnk :!!: boš ti men že še na mino stopu :!!: še sam nauš vedu kva te je zadel, kanalja jedna :xx!:Tako je...kar pokaži mu!!! Če rabiš pomoč, zaviham rokave....eh, pa saj je ne, kolkr vidim x:)x Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 ...kar nekja časa sem premišljevala, a napišem ali ne Resnično ne morem uganit kdo si? kaj si? Tolk duhovnosti tolk dobrote v bistvu pa samo ena puhla opravljivka........enkrat tu in drugič tam. Saj ne moreš verjet, ampak moraš :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 ...kar nekja časa sem premišljevala, a napišem ali ne Resnično ne morem uganit kdo si? kaj si? Tolk duhovnosti tolk dobrote v bistvu pa samo ena puhla opravljivka........enkrat tu in drugič tam. Saj ne moreš verjet, ampak moraš :xx!:toj use uredu jankotou ircanje, al pa če pir samo omen... toj pizdarija Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Janko ti si faca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 ...kar nekja časa sem premišljevala, a napišem ali ne Resnično ne morem uganit kdo si? kaj si? Tolk duhovnosti tolk dobrote v bistvu pa samo ena puhla opravljivka........enkrat tu in drugič tam. Saj ne moreš verjet, ampak moraš :xx!:ljudje smo različni ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 razp****** "!$#$%&%&/)(=#%()/=$&%/(%&/()&/()&/)()=&/()= ARGH :!!: :!!: Pridružena članica tvoji razp****stranki Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 podpišem pristopno izjavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 podpišem pristopno izjavo Smo že skoraj stranka ta prava Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 pardon. kozice.presslahko se pa stranka imenuje Koze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 pardon. kozice.presslahko se pa stranka imenuje Koze telice se bl fajn sliš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 telice se bl fajn sliš od volov pa že naumo sprejemale predlogov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 mam občutek da je želel malce ljubkovalno se izrazit namesto da bi rekel Krave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 mam občutek da je želel malce ljubkovalno se izrazit namesto da bi rekel Krave a dej moj post je biu mišljen cinično-sarkastično-zajebanstko. zato je un mežikec uzadi za hudičkom; Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.