Pika Pikica 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 1. Ne vem, a si reva al si neumen? 2. Če si nesposobna, prosim, daj odpoved. 3. Zate velja isto, kot za 2. 4. Zate tudi, malo bolj spoštuj ljudi okoli sebe. 5. Ti bi pa kr zdej neki, a ne? 6. Ti pa ... pih, men je tud vseen zdej, veš? Ampak imam občutek, da teb ne bo več vseen kmalu. Ne pol jokat. Ma, še dobra 2 tedna, pa dam vse na off. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 mah, strelka, jaz se javim, ker glih razmišljam, kako mi lahko nekdo v afektu reče: če je vam vseeno, ker me vika, nam ni, to je mislil kao vsi people, katere sem jaz tej dotični osebi "podarila".. potem res ne vem več kje je dvojnost kot se šika... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 ja, saj sem se bolj vmešala kot ne. a če te ustnice srbijo, to pomeni to? nikol me še niso.. mene bolj dlani.. drgač pa lepo da se učimo še, men se zdiš prijazna oseba, zato brez pomislekov tebi napišem kaj spontanega. Tako Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 jao.. RM.. že četrto tvojo knjigo začela brat in obupala, ker se mi zarad glupega dolgovezenja in ponavljanja in obračanja istopomenskih besed vrti v glavi in zgubi point vsa tvoja razgledanost in intelektualnost.. ker pač NE morem brat tega.. glihkar se zbudila spet in ne, ne grem se več, tole je bil zadnji poskus. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 who is RM? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 seštevanje je blo tud. recimo te cukne ob 8 in petnajst na kazalcih na uri. je to bilo tri plus osem, je, enajst nekdo na J, ker je to enajsta številka v abecedi misli na tebe.. numerologija rulala from always.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 mi je sodelavka v službi rekla, da zgledam kot da bi snifala matr je glupa. zihr je prfoksa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 še mal se praskaj, morda ti spet kaj reče ma ko ga jebe. spraskej ga na ful. zihr bo saj au reku Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 who is RM?pol povem, ko izpit naredim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 pol povem, ko izpit naredim sej ga nauš nardila, če na weš kwa je RM Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 kaj mi grejo na živce taki primerki, ki mislijo, da imam vedno čas, ker sem pač brez službein da samo čakam, da me pokličejo, ko njim to ustreza Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 Aaaaaaaaaaa!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d015.gif Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Imam divji dopust. Komaj kaj preberem, zjutraj nad zgodaj vstajam a dolgo spanje planirala, ful na koncu po svetu kolovratim, živce kurim, sanjam besne sanje, mater..odklop sem hotla no..Edino ponedeljek bil lep in tak prav dopustniški.Zdaj pa pustim, da me non stop nek vrag preganja. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Imam divji dopust. Komaj kaj preberem, zjutraj nad zgodaj vstajam a dolgo spanje planirala, ful na koncu po svetu kolovratim, živce kurim, sanjam besne sanje, mater..odklop sem hotla no..Edino ponedeljek bil lep in tak prav dopustniški.Zdaj pa pustim, da me non stop nek vrag preganja.jst mam pa drug teden dopust,sem planirala pobeg v naravo... pa s tem nič ne bo... upam, da mi uspe odklop. ej današnji dan še ni za odpis... naredi odklop... odloči se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 hehe, enkrat nič, pol pa kr naenkrat 3-4. Ja, prov, se bomo pa tko šli. Aja, pa hvala za spodbudo. Je prišla pravi čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 ...kako si mogla rečt da lažem....prizadela si me !!!!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 jebeš zdrav futer, pa fajne mislipol te pa avto rukne pa si zero koma nula joj kak smo samo butasti vsi fkup Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 ...No, ko so moji prijatelji umirali nisem šel pit pa dramit, tako pač je! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 mysti....... kdo je avtor....... presnet nazaj.......... hit napiš! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ???wtf, bi se ti razjokala do konca, prosim... you selfish ugly beast.we love you all ( ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 men je pa všeč ko me nekateri imenujete Ksenč ali Ksenc me spominja na Ksenča tko me je nekdo ki mi je zelo blizu vedno poklical Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 jao, koka... cel teden sem mela cajt, da bi doma rezervne ključe od motorja vzela.. pa itak, da sem pozabla in jih nisem.. tko da... očitno grem zdajle ponje, un gospod iz Zagorja, ki jutr pride pogledat, se ful resen sliši Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 bi bilo zanimov, da bi kupil nekdo ki ga celo poznam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ja ne vem, en mal starejši gospod.. klical po tem, ko je stara mama dala oglas na Ognjišče, čeprav sem ji rekla, da to mal brezveze.. sam nima interneta, tko da drugač sploh ne bi vedel. (oči rekel, da mi on jutri pripelje ključe, če bo treba.. fajn, se mi res ni dalo zdajle..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 kakorkoli - uspešno prodajo ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.