Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ampak vsa čast, ti pa si neki najbolj nezrelega na tem svetu!! xrolleyesx :vragec: x:Dx Mi je žal vsake sekunde k sm ti jo posvetila.... In pol ti men "??" vprašaje daješ... Raj samega sebe vprašaj katero kolesce ti fali v glavi! xrolleyesx :xx!: Važn, da ti tisto kolesce za fitness ne fali, a ne... whatever..... :xx!: I`m so over it! Couldn`t care less.... x:Dx
Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

pikica, sej bo x:Xx

Ma itak...sej ni nč tazga....sam ne maram ljudi, k neki oblubjo in mislš, da njihova beseda drži, pol pa zajebejo stvar. Sej, če bi bla bič, bi nagalsa povedala, pa bom lepo tih....se jim bo že povrnl. :o|o: x;)x

Sej, če bi bla bič, bi nagalsa povedala, pa bom lepo tih....se jim bo že povrnl. :o|o: x;)x

Nisem mogel mimo tega tvojega stavka. Drugič raje naglas povej kaj te moti, pa bo za vse bolje, ne pa takole! Če češ, nič ti ne ukazujem. To res ni kul.

:o|o: x;)x

Nisem mogel mimo tega tvojega stavka. Drugič raje naglas povej kaj te moti, pa bo za vse bolje, ne pa takole! Če češ, nič ti ne ukazujem. To res ni kul.

:o|o: x;)x

Ej, k ne poznaš ozadja, poba. x;)x Sej nima veze, kot sm rekla, se bo že vrnilo. x:)x xsrcx

ze dolg nisem obiskala lukne.....

sam da je zgimu :palec:

pri meni še kar ostaja......počasi, počasi odhaja xsrcx

pusti casu cas.... iz lastnih izkusenj povem x;)x tud pri tebi bo prislo do te situacije in je zelo odresilna x:px

:palec: :palec: :palec: :onfire:

tnx tinc x:Xx

the best :palec: x8Dx

potem imaš spet plac za novega x:Xx xflirtx x:Ix xsrcx

hvala cashy....

je prostor je ;)

Uspeh je drznim zagotovljen!

Guest mačona

ne morem več, ne morem, ne morem si tega delati. trpinčim se, lahko bi se odločila in ne bi bilo toliko trpljenja.

ne prenašam te več, ne maram, da si poleg mene.

in nimam te pravice, nekomu uničevati življenje in osebnost.

:sori: :sori: :V:

Guest mačona
Jaz tak blažen od tvoje pozornosti, ti pa take pišeš...... :o|o: :xx!: ........... :vragec: x:Dx

to so resne stvari, ti pa se norca delaš. :o|o:

imaš vso mojo podporo, če ti to kaj pomeni. x:)x

ja, vse je na meni. podporo ne vem, če rabim, ker ... ma prezakomplicirano je.

:palec: Ja, kaj pa naj? Če ne se tak zlomiš, sam. :o|o: Jaz sn že razmišlal, da bi mel take posebne dneve v mescu..... k polna luna npr.......dneva norčevanja iz samega sebe in svojih blemov. x:o)x Če smo pa tak smešni včasih, če se uspemo z distance pogledat, a nje a nje.... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...