Michelle 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Mich Thanks!Kdaj bo začelo boleti? Bo sploh? Po teh letih? Trenutno sem otopela. Prevladali so spomini o prepirčkih, čeprav je bilo lepih trenutkov več kot ogromno. Velikokrat je bilo prav popolno.Ne vem, kaj mi je? Mich 3 leta nazaj bi jokala in vegetirala, ZDAJ pa razmisljam o tem, kako bom izkoristila sedanjost in kako bo lahko še fino v pihodnosti Mogoče bo prišlo za mano. skoraj 3 leta...po burnem začetku, k lepem vrhuncu in zdaj tipičnem zaključku... AH. Jaz pa razmišljam, kako bom sama odletela drugam... Možno, da se mi je rahlo zmešalo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 ne ni se ti še zmešalo...pa se ti tud ne bo, če boš to vzela za novo proložnost, nov za četek, novo upanje, novo srečo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 korak najprej je lahko gor al pa dol...ma sam da se premakne,a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 problem je če nimaš vizije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Jaz pa razmišljam, kako bom sama odletela drugam...Michelle ti kar pojdi, veš kak bo pasalo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Hvala Namaar in Mojca! kdor napiše, da misli, da se mu je zmešalo, je dobil globlji vpogled v tragi-komiko svojga lajfa in se ob tem le rahlo nesmehne svoji norosti... tko da, to pomojem ni nič slabga, ravno nasprotno, to je korak naprej! bluzim... Tako nekako se počutim ja To je bila moja druga večletna zveza. Po prvi sem jokala in mi je bilo oh in sploh grozno, zdaj pa vem, da bo vse v redu. Tako ali drugače. Pa sem imela glede zveze veliko boljši občutek, kot pri prvi. Ampak vem, da ne gre več naprej po tem, kar je naredil pa sploh. Baje sem sebična, ker sploh nočem dati še ene šanse oz. se baje premale trudim. Ne morem pomagat, tako čutim.Pa veselim se samskega življenja! Mogoče pa boljše funkcioniram, ko sem sama... Kaj pa vem... Sploh nisem navajena takih stvari pisati na forum Naredila si bom fantastično poletje, izkoristila dolg dopust in to je to. Michelle ti kar pojdi, veš kak bo pasalo Bom, ker ni niti enega razloga, da ne bi šla. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Draga,kjerkoli boš in karkoli se ti bo dogajalo in kako se bo odvijalo vedi:ljubezen premaga vse..ne zapečati vsega ker:če je bila ljubezen -super so ostali lepi spominiče je ljubezen-ok se da oprostiti in dogovoritiče ni ljubezni -ok- gremo dalje-ljubezen še pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Michelle! xrosex mi je zal, k to berem.Cist te stekam...pravis, ce bo bolelo... lohk se bo, vcas to hodi v valovih.pravis, ti pase mal samote, obrnit list - potem je pa ze prav, morda sta si pac vse povedala in sta mela do tle pac za potovat skupaj.ce si si vse povedal, prisel do konca, potem je vse naravno tako prislo, zihr tud spomin na lepe trenutke se pride - oz. cez cas ipak pac to ostane, v glavnem.... ampak zarad necesa pac gredo pari narazen, tako da spomina na prepircke ne bi blo, ce jih ne bi blo tok (prot koncu).. kar najbrz pomen da se je nekak stopnjevalo.... vcas pol res ne vidis dalje.res pa je, da se vcas premal potrudmo...pravis, da mogoc boljs funkcioniras, ce si sama. mah, saj to jih velik, ves... ker kakor je tezko bit sam, je pa tud lazje po drugi strani - k se ti ni treba nc prilagajat. Odnosi so zahtevni, nic ni samoumevnega...... Potem je pa vcas lazje it kot pa se trudit.vendar mislim, tako kot pravzaprav na vseh pordocjih: ce si dal vse od sebe in je zdaj tako, je pac tako. Boljse/drugace ocitno ni mogl bit/ne more bit.mas pa moznost, da sebe spozna(va)s - v obeh vlogah in v vseh mogocih pla(s)teh. Sicer pa mi je vsec misel Lweisa Carrolla:"Zacni na zacetku in nadaljuj, dokler ne prides do konca. Potem nehaj." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Hvala Marsa Imaš prav.Fora je v tem, da nekaj časa zveza ni funkcionirala tako kot bi morala. Zelo, zelo ga imam rada, imela sva vsakodnevne "osladne" trenutke (izkazovanje ljubezni, takoj ko sva se zbudila, pa "ljubim te", pa nalašč prej ostati, samo da se mal "muckava"). Tako je bilo skoraj do konca. Ampak zgleda, da je bila to že kar navada.Je tudi prvi, s katerim sem resnično razmišljala o prihodnosti. Zato me čudi, da me ne boli bolj!!!Tisti, ki me sprašujejo, zakaj se nočem toliko trudit, očitno ne vedo, koliko kompromisov in truda sem vložila (tudi on, ne rečem). Žal mi je, ampak nekje se to mora končat. Resnično nimam slabe vesti glede tega.On pa želi še eno šanso. Ne morem, žal ne morem.Preveč je bilo vsega, preveč je bil drastičen.... Na živce mi gredo prijatelji, ki mi pravijo, da nikjer ni vedno krasno in da bova šla že čez to.PA ČE NE ČUTIM TEGA! NE ČUTIM POTREBE PO TRUDU VEČ!!! Mogoče nekoč (never say never), ampak zdaj... je bilo pa preveč vsega. V tej zvezi je bilo pač tako, da je bilo zame logično, da se bom nekaterim mojim ciljem kar odpovedala (naprimer mela sem ful lepo možnost nadaljevat v tujini), pri njemu pa pač ne.Takrat mu sicer nisem zamerila, je pa danes to bolj prisotno. pravis, ti pase mal samote, obrnit list - potem je pa ze prav, morda sta si pac vse povedala in sta mela do tle pac za potovat skupaj.Tole mi je res lepo povedano :2src: Po moje, da to zdaj ne more več funkcionirat. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Zato me čudi, da me ne boli bolj!!!hmm, glih zadnjic sem razmisljala o bolecini (ampak v tistem trenutku v mojem primeru fizicni).in da kako je res neverjetno, kaksna inteligenca je telo.... da si shokiran, te nc ne boli, skratka otopis, naravno nekaksno varovalo.menim, da je skor neverjetn, da ne bi se kaj, vsaj mal, za tabo prislo.ce pa ne bo, je pa tok vecji razlog, da gres (oz. dokaz da je tko rpav). Tisti, ki me sprašujejo, zakaj se nočem toliko trudit, očitno ne vedo, koliko kompromisov in truda sem vložila (tudi on, ne rečem). Žal mi je, ampak nekje se to mora končat. Resnično nimam slabe vesti glede tega......PA ČE NE ČUTIM TEGA! NE ČUTIM POTREBE PO TRUDU VEČ!!!In je tud ne imet (slabe vesti).Trud, ce je sam to, je tlaka. In to ni fajn za nobenga in nc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Lahko sem ponosna nase Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 ce pa ne bo, je pa tok vecji razlog, da gres (oz. dokaz da je tko rpav). Trud, ce je sam to, je tlaka. In to ni fajn za nobenga in nc.Se strinjam Hvala Marsa za pozornost Take besede mi veliko pomenijo.... pa bolje mi je poslušat nekoga, k ni v tem (mislim, tko kot so najini prijatelji, k vse vejo). Objektivnost je fajn. Ne pa da mi govorijo, naj se trudim, ker sva tolk dobra skupi in ker se mamo tolk fajn. To mi je tko dost egoistično..Ampak po eni strani razumem. Smo bili toliko skupaj....samo... NE. Vrjemi mi, iz izkušenj ti pravim, da te bo kar naenkrat stisnilo in si boš rekla: sama sem... gledaš na vrata, kdaj nekdo vstopi, gledaš na mobi, kdaj bo zazvonil... ampak vsak dan je lažje in če si 100% prepričan, da je bila odločitev prava, potem s časoma vse skupaj ostane kot lep spomin in dobra izkušnja Imaš prav. Sem dala to skozi po 4 letni zvezi.Ne vem, mogoče je pa vseeno lažje, ker vem, kako to poteka... Kaj pa vem. Hvala Namaar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 oj ja, jaz sem morala tud folk tolazit. Odnos dveh je se velik vec kot tkole mal v druzbici bit skup pa zgledat fajn, poleg tega so pa vse te druzbice pa to zraven itak pogosto tud mashila za odnos. mogoc k se muckat ni tok vec lustn oz. se ne mors kr skoz... pa ce ni tega druzga dost.. pol pa mal druzba vskoci in to in ono... ampak 2 ustvarjata odnos dveh - tako se na zunanje ne smes ozirat. ko pravis da ne maras pisat o tem oz. da ni tvoja navada - jaz vidim ravno v tem tud sajn, da je tvoja odlocitev prava (k se mi zdi, da ce ne bi bla odlocena, ne bi pisala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Michelle, se mi zdi zanimivo tvoje pisanje, ponavadi smo res bolj kot ne razsuti/razsute, ko zakljucimo zveze, zlasti dolgoletne.Je fajn brat, da se veselis prihodnosti in da imas zelje in cilje, ponavadi smo samo v tej zadevi eno obdobje in nismo sposobni nicesar. Jaz imam svoje filme na tem podrocju in se ponavadi pocutim Lost in space, ne samo da so custva v igri, ki se cistijo in postavljajo na mesta, mucijo me zadeve, katerih sem navajena alla klici, vrata ipd, kot pravi Namaar. Prijatelji ne morejo vedet, kaksen je odnos med vama, kaj cutis ti in kaj cuti on, tako da ne dajaj temu prevelike teze. Ce ti ni, potem je pac cas za korak naprej na nov nacin. Zadovoljujocih odnosov se ne da it na silo preverjeno , samo slabe obcutke imas, da se nekaj silis, da to ni to. Fajn se bere, da bos izkoristila dopust in da se veselis lajfa zdajle . Tujina pa..... Bienvenida Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 a bubiii? brrrr brrrr bbbrrr resno? mam mačka. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 ne vem kwa je to... itak nimaš kaj bluzit več. . imslim da sem over it... lahk pa greš tut bek, sturdy! but... ždragi se spomniš zadnmjič ko sva se vidla... http://images2.jokaroo.net/images/poo.jpg bila sem gora, ti pa potoček.... žuboreč... but now I KNOWwhere its at[/url]... so I cried my arse out... pa šta... vidiš da je...http://www.annabellemagazine.com/annabelle%20issue%2013/CrapJobsCover.jpg PUNO TOGA! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 sej ga je že konc Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Macka, a tko je (blo) hudo? ~ nekaj mam za povedat: OSev (in mailov), kjer se od mene hoce nekaj, kar nima zveze s forumom niti mano, pac pa izkljucno s pisoco osebo in slednje ne poznam (niti se na forumu se nikol nismo 'srecal'), po moznosti celo taksnih, da moram najprej prebrat zgosceno celo stran, kaj sploh hoce od mene, ne berem in nanje tudi ne odgovarjam.Poleg tega se pa se mal razjezim.Tko da - ne mi posiljat tega vec! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 mački je domjavknilo ravno, ko je že konec...še en dokaz, da je ravno prav dolg, takle dogodek Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Marsa, mogoce pa gre za osvajanje oz. nadlegovanje hm, nadlegovanje zagotovo. mački je domjavknilo ravno, ko je že konec...še en dokaz, da je ravno prav dolg, takle dogodek jp, sem tud jaz na to pomislila.. da dbest event. glih ga mas dost, pa ga je konc. (*tko k moja mat pravi za nejca, necaka, da je: "dbest gost. vesel k pride in vesel k gre" ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ja pajade, glih cajt mam pa glih da se mi.. dejansko se mi zdi mimo, da se nekdo vpise na forum in prvo kar nardi (pred objavami), gre men OS posiljat, k ma ene tezave in je rojen tedaj in tedaj in ma tole in tole.Mislm halo??zakaj ze? mene to zanima in vse?? saj pravim, da se kr mal razjezim, k se mi zdi nenazadnje tud nevljudno in clo nesramno.Glih komaj cakam... jaz sem za to tle. kr tko mal, k nimam nc druzga za pocet pa k cist shizim kar vesoljnemu svetu strezt oz. bit usluzna.Skratka, popizdim, ce hoce kdo od mene vec kot ze dajem in ce se mu to zdi samoumevno. To je tud podcenjevanje mene in popolna brezobzirnost do mojega casa in energije in potem ze zato nocem.ja vcas sem se se kej jezila nazaj, zdej pa se preberem ne, ker se mi ne da. ne bo me noben prisilil, da bom necemu dajala energijo oz. pozornost.zato sem pa sm napisala, da hkrati vsem povem, k se mi ne da po OSih drkat s tem. k smo pa ze pr tem, se mi tud kaksnih morebitnih in praviloma zelo redkih 'ukrepov' na forumu ne da po OSih solatno utemeljevat oz. se o tem v nedogled pregovarjat.In najprej v teh primerih seveda odgovorim, ce me pa oni hoce na vsak nacin prisilt v svoj prav in se se nadalje menit pa pinkponkat, se pa mirne duse ne odzivam vec nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 mah... sej mi ful folka pisari, ne bi hotla da bi se zdej kdo zasekiral, zato upam da sem bla dovolj natancna v opisu, cesa tocn res ne maram. tko no... mal off... pridt nekam in prec adminu pisat oz. ga doloct, da se bo ti zelo posvetil - oz. tvojim zadevam....ce mam forum pa ce se mi tle da, je drugo. to odgovorim, CE zelim in KO zelim, mam cas, se mi da.da me pa se hoce stisnt v kot (in se ljukavo racunat na to da sm kul pa prjazna, se pravi te ne morem zavrnit), me pa razjezi.kar delam in kar dajem, ZE delam in dajem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 jst pa ne kadar ji pišem (kaj je admin al admiralka haha), mam itak kej fajnga hahakaj sem že hotla povedat... aja grem v dnevnik jamrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ja vem, Mystica... ce ma en mal osnovnega cuta, sem tud jaz morda bolj usluzna.. ampak un k ga ma, praviloma itak pol nic noce od mene.... no eni pa se ne pustijo mott...pa tud, vcas se me pobara pac nekako v obupu al kaj jaz vem, vcas ma kdo res kaj resnega in delikatnega al kej....pa pol jasno da si vcas pa tud kaksno "minutko" vzamem pol.... ker ce je kdo v tezavah, se ponavad odzovem.sam mamo pa razlicne poglede na to, kaj so tezave.. in tud nimam namena sodit o tem - za unga k jih ma, so najhujse, pa kakrsne ma.ampak men, ce naj se ukvarjam, pa ni vseen, a cloveka doma spolno zlorabljajo ali je tik pred samomorom, kot ce hoce z mano mal, k "je glih moznost" (on misli da je), mal tkole chaskat o svojih problemckih.... Po moznosti pa bo ravno ta(k) imel velik za povedat v temah denar in duhovnost in se mu bo frzmagal, da mora ene usluge pa placat. ces resnicno duhovno razviti ljudje nimajo svojih potreb, ampak morjo bit pa za vse vedno na broju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 revček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.