Antoninus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 , toda sama bi rada konkretnost in realnost brez teorij od dalec,Pol pa pridi v Ljubljano. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 povej po kaj Po konkretnost in nedistančnost. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Ko govoriva o nedistančnosti presvitli brat, bi te kanil opozoriti, da je predpisana distanca od grmade, približno 2 metra ako bi se ne želeli ožariti s kakšnim drugim sijem kot je tisti božanski, kakor nas uči slovenski protireformator Žarko Dimnik iz ŽičZdaj pa že razumem, zakaj brat Preproximitus nima več nobene kocine na obrazu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Lol kake imamo al ne Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Ja, cool potem. Bomo pa še naprej teoretizirali na daljavo. Si pa lahko dovolimo misliti, da niso vse teorije, ki jih stresamo po forumih, kadar nam je dolgčas na šihtu, neko življensko vodilo ali karakterna poteza. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 aaaaaaa, kok duši ta lunaaaaa ne je toliko inhalirat Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 posebno noge imas lepe, nikol se niso matrale po tovarnah ampak na lepem vsa ta leta sedele v eni in drugi soli, za razliko od mojih, tako da morajo bit tvoje lepe pa ker si ded, tudi kosmate pa vitke, moje pa so zilnate Vzeto iz konteksta..ampak... ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Mal toplote prosim pa sonca semle, nalive lahko kaksen dan, dva al pa za vedno pogersam . Kriza, da zmrzujem tlele v pisarni, vi pa o vrocini skljocate . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 neumn sm. ce priznas, ti je menda pol oprosceno...tako da se lahko tolazis s tem, da je samo pol tako hudo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 lenitis me daje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Macona, ti si the best !!!! Tezek izpit si naredla z 9 in ti bos prisla do cilja svoje poti !!! Drzi se macona, mi vsi verjamemo vate !!! rada bi, da bos dobre volje, ker bos uspesna in jaz ti recme, da bos in pika, ker bi me bolelo, ce ne bi bla , ker si pamezna pa bos prfoksa pa pika laj ti še lakho povem; in kaksna prfoska pje vsem vam povem ! jaz sme hapi ker je macona dobila 9 im ker sem jaz tudi lepo zrihtala in TAK JE PORKADIJO, kdor se trudi, temu uspeh NE izostane jaz sem malodušna in zaprta vase, ko mi paše, ne jebem nobenega, ko mi paše, sem žalostna, ko mi paše in ne bom prfoksa, majkemi! niti se ne izobražujem po pedagoškem programu!in en uspeh ali pa tisoč uspehov in cilj ne pomenijo kr avtomatskega veselja ... paše mi bit .. sončna in temna ... oboje mi paše in noben naj mi ne prda, da moram bit vesela. .. go with the flow .. pa dobro, vsakemu paše pohvala, samo nekje pa je meja oz. okus .. preveč mi je tudi preveč, no. sorry. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 saj pa nikoli nisem rekla, da bi jaz bla prfoksa. kaj ti te je. nikak, ej. škoda me je. pa madoniš, ženska, kaj te tebi je? saj je pa vse OK. samo mir hočem met. ko bom spet nakrizirana zaradi kakega izpita, bom šla v dnevnik pisat, kak me je strah in to je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 žalost je zato ... da se ene stvari odžaluje in očisti s solzami ... ni veselja brez žalosti.pa zato sem tudi večkrat sama in in imam zelo malo prijateljev. ampak oni me razumejo in ne obsojajo in razumejo tudi depresijo. in tolažijo, ne pa silijo.pa nič osebnega, Mantis ... si pač ekstra vesela te dni in čisto razumem, da hočeš to ponesti, deliti .. z vsemi .. sem jaz ista hepanka .. pol se pa iztrošim, ko begam, ko metulj, odziva pa ni al pa ga zarad površnosti ne vidim oz. kr nekaj skoz svojo prizmo interpretiram razpoloženja in odzive drugih ljudi .. in to me spravi v bad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 Mantis, ne štekava se ... preveč brbljaš za moje pojme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 hjao. kar nekaj. malo manj Biblijo čitat, pa bo. za podkurit bo dobra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. julij 2008 Prijavi Deli 13. julij 2008 aja, pol ni imel več noben nikomur nič za povedat ... Niiinaaaaa, daj mi že javi, no! ne puščaj me v dvomu! če ne, si bom tik pred zdajci premislila. fuck, sovražim čakanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!!: jezna!!! P. M.! in naj neha grmet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 nn... tk zlo pa "nas" spet ni treba met rad! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 :xx!: smota Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 a ti pridem pomagat jest Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 ZDEJ NI CAJT ZA HUJŠANJE, kar je jebomo hujšal takrat ko se nau nč peklo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 peče se mačka na žaru ... režalka .. voham jo .. do semle ... gostija bo, gostiiijaaaa boooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 No, ker smo glih v luknji , pa kva sem se dons tolk težko vstal , že pet ur sem pokonc, pa se še nisem spravil k sebi ,pol pa ni večje muke kot v službi bit, pa zunaj sonček gledat, pa si kakšen ležalnik v senci predstavljat ti kar mmm, kako diši ZDEJ NI CAJT ZA HUJŠANJE, kar je jebomo hujšal takrat ko se nau nč peklo Tako se govori Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 preveč alkohola in branja škodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 OK, zdaj sem že sadist. prav. bom lepo poskrbela zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.