Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ko govoriva o nedistančnosti presvitli brat, bi te kanil opozoriti, da je predpisana distanca od grmade, približno 2 metra ako bi se ne želeli ožariti s kakšnim drugim sijem kot je tisti božanski, kakor nas uči slovenski protireformator Žarko Dimnik iz Žič

Zdaj pa že razumem, zakaj brat Preproximitus nima več nobene kocine na obrazu. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

Ja, cool potem. Bomo pa še naprej teoretizirali na daljavo. Si pa lahko dovolimo misliti, da niso vse teorije, ki jih stresamo po forumih, kadar nam je dolgčas na šihtu, neko življensko vodilo ali karakterna poteza.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

aaaaaaa, kok duši ta lunaaaaa :V:

ne je toliko inhalirat x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

posebno noge imas lepe, nikol se niso matrale po tovarnah ampak na lepem vsa ta leta sedele v eni in drugi soli, za razliko od mojih, tako da morajo bit tvoje lepe pa ker si ded, tudi kosmate pa vitke, moje pa so zilnate

Vzeto iz konteksta..ampak... x:Dx ...

Mal toplote prosim pa sonca semle, nalive lahko kaksen dan, dva al pa za vedno pogersam x:Dx x:Dx x:Dx . Kriza, da zmrzujem tlele v pisarni, vi pa o vrocini skljocate :o|o: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

neumn sm. :sori:

ce priznas, ti je menda pol oprosceno...tako da se lahko tolazis s tem, da je samo pol tako hudo x;)x

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Guest VilaSonca
Macona, ti si the best !!!! :palec:

Tezek izpit si naredla z 9 in ti bos prisla do cilja svoje poti !!! Drzi se macona, mi vsi verjamemo vate !!!

rada bi, da bos dobre volje, ker bos uspesna in jaz ti recme, da bos in pika, ker bi me bolelo, ce ne bi bla , ker si pamezna pa bos prfoksa pa pika x8Dx :hepko: :vtz: xokx :vio: xcheersx

laj ti še lakho povem; in kaksna prfoska pje xDDx :vio: :2src:

vsem vam povem ! xsmx jaz sme hapi ker je macona dobila 9 im ker sem jaz tudi lepo zrihtala in TAK JE PORKADIJO, kdor se trudi, temu uspeh NE izostane :palec: xsrcx

jaz sem malodušna in zaprta vase, ko mi paše, ne jebem nobenega, ko mi paše, sem žalostna, ko mi paše in ne bom prfoksa, majkemi! niti se ne izobražujem po pedagoškem programu!

in en uspeh ali pa tisoč uspehov in cilj ne pomenijo kr avtomatskega veselja ... paše mi bit .. sončna in temna ... oboje mi paše in noben naj mi ne prda, da moram bit vesela. xrolleyesx .. go with the flow ..

pa dobro, vsakemu paše pohvala, samo nekje pa je meja oz. okus .. preveč mi je tudi preveč, no. sorry.

Guest VilaSonca

saj pa nikoli nisem rekla, da bi jaz bla prfoksa. x:Dx kaj ti te je. nikak, ej. škoda me je. x:)x

pa madoniš, ženska, kaj te tebi je? saj je pa vse OK. samo mir hočem met. ko bom spet nakrizirana zaradi kakega izpita, bom šla v dnevnik pisat, kak me je strah in to je to. x:Dx x;)x

Guest VilaSonca

žalost je zato ... da se ene stvari odžaluje in očisti s solzami ... ni veselja brez žalosti.

pa zato sem tudi večkrat sama in in imam zelo malo prijateljev. ampak oni me razumejo in ne obsojajo in razumejo tudi depresijo. in tolažijo, ne pa silijo.

pa nič osebnega, Mantis ... si pač ekstra vesela te dni in čisto razumem, da hočeš to ponesti, deliti .. z vsemi .. sem jaz ista hepanka .. pol se pa iztrošim, ko begam, ko metulj, odziva pa ni al pa ga zarad površnosti ne vidim oz. kr nekaj skoz svojo prizmo interpretiram razpoloženja in odzive drugih ljudi .. in to me spravi v bad. xrolleyesx

Guest VilaSonca

aja, pol ni imel več noben nikomur nič za povedat ... :vragec:

Niiinaaaaa, daj mi že javi, no! ne puščaj me v dvomu! če ne, si bom tik pred zdajci premislila. fuck, sovražim čakanje. :C:

Guest VilaSonca

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!!:

jezna!!! P. M.!

in naj neha grmet. xrolleyesx

Guest VilaSonca
peče se mačka na žaru ... režalka .. voham jo .. do semle ... gostija bo, gostiiijaaaa boooo. x:px x:Dx

No, ker smo glih v luknji :inocent:, pa kva sem se dons tolk težko vstal x:o)x, že pet ur sem pokonc, pa se še nisem spravil k sebi :o|o: :sleeping: ,

pol pa ni večje muke kot v službi bit, pa zunaj sonček gledat, pa si kakšen ležalnik v senci predstavljat xnckrivx x:px

ti kar x:Dx

x:Xx :yumy: mmm, kako diši x:Dx

ZDEJ NI CAJT ZA HUJŠANJE, kar je je

bomo hujšal takrat ko se nau nč peklo

Tako se govori x^x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...