amber 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Zaljubljena do ušes in še čez: na novo! Pozabila včeraj pri njem torbico z vsem denarjem in dokumenti, tako da moram it že jutri nazaj, kar pa ni blizu... (in še to je iz našega foruma ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 zihr je vesel, k lah tuky prebere, an Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 zihr je vesel, k lah tuky prebere, an že ve za torbico prej sem želela it v trgovino,pa je ni blo nikjer za objavo pa še ne... (naj ta luknja postane vesela ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 že ve za torbico prej sem želela it v trgovino,pa je ni blo nikjer za objavo pa še ne... (naj ta luknja postane vesela )maš prav vesela zate Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 kaj pa mate s temi torbicami. Iiiii kak preprosti nacin, da zgubim mrzlo srce in se zatrapam - preprosto zgubis torbico in je to si moram zmislit, ko bom jturi prisla domov od "mojeg", da bom lahk sla naslednji dan nazaj k njemu, nekaj bom pozabla. mislim, sreca velika Amber, da si jo zgubila, zdaj imas dober izgovo it ponjo, ki je nisi nalasc pozabla, kot jo jutri mislim jaz nalasc samo... kaj bo pa tvoj fant rekel saj res ; da si pac morala it po torbico in prava rec Itak sem mislila it k njemu tako in tako, ker imam dopust ves mesec (delam v šolstvu)... Domov sem morala it samo nekaj uredit...to s torbico le potrjuje mojo totalno namedenost, ker to se mi ni zgodilo še nikol, to mi ni podobno... Hvala Cookie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Mystica hvala! Ne nisem dipl.med.sestra...malo si zamešala sem zdravstvena tehnica, doštudirala sem pa slikarstvo...(učila umetnost na srednji šoli...) Nočne so najhujše ja in izmensko delo, še najhujše je meni blo delat ob nedeljah, vsi na easy: jaz pa delat...No ampak to je minilo enkrat za vselej, ne bom več nikol iskala službe v zdravstvu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 stisnjeno ozilje v čelu zarad treska s traktorjem v glavo v otrostvu saj vem, da ni smešno...sam jaz sem tole vidla zdajle... malo Mantisko, ki se igra z igračko, traktorjem, in si ga kar naenkrat z vso silo zabije v čelo... Amber, ful fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Zaljubljena do ušes in še čez: na novo! Pozabila včeraj pri njem torbico z vsem denarjem in dokumenti, tako da moram it že jutri nazaj, kar pa ni blizu... (in še to je iz našega foruma )ej..pa tebi se je podobno zgodilo kot meni....kako naključje ona je tud torbico pozabla...ne morem verjet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 ej..pa tebi se je podobno zgodilo kot meni....kako naključje ona je tud torbico pozabla...ne morem verjetz vsemi dokumenti in denarjem a in mora jutri pridit nazaj ponj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 ej..pa tebi se je podobno zgodilo kot meni....kako naključje ona je tud torbico pozabla...ne morem verjet ja čist hudo, kajne? namedenost ljubezni: je izredna Hvala Aliana (mlečni kefir imam sedaj v izobilju, če ga še želiš ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 brezveze Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 uuuu klarus ikonca! Yes. I like it too! Karen je zakon! amber, ful sem vesela, da si srečno zaljubljena! Prav z vsem srcem ti privoščim to!Ti bom kmalu odpisala Uživajta! xflowx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 uuuu klarus ikonca! mal spremembe more bit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 anede Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 mars u PMM...da sem zadnji baksuz na firmi, ze dolgo vem, da pa jebena dva dni dopusta ne morem vzet, je pa ze prevec http://i198.photobucket.com/albums/aa231/FrankTheTank1236/AmericanHistoryX.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 dbk, čist simpl: pejt v bolniško pa ne za 2 dni, ampak za cel tedn Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 ma za bolnisko bi se moral potrudit, pa si v sluzbi kaj naredit...da je potem 100% Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Te pridem v službo porint po stopnicah? Ampak samo, če vrneš uslugo. se te primem kot klop, pa padeva oba moram samo se poskrbet, da naju potem se skupaj zavijejo v povoje Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 amber, ful sem vesela, da si srečno zaljubljena! Prav z vsem srcem ti privoščim to!Ti bom kmalu odpisala Uživajta! Hvala res! Prav kmalu mi odpiši. Se bova vse zmenili...Sem res srečna sedaj, je bil že čas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 kreten Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 eh, narobe sta dbk pa Mysti zastopla ma če ti v službi ne morjo dat dveh ušivih dni dopusta, pol pa tut neč; če se pa firma v tem času (dva dni) sesuje, pol je neky ornk narobe z organizacijo dela (predvidevam, da nisi na vodilnem položaju). Mene so se že v službi navadli, da ko grem jaz na dopust, se mi odobri brez pardona; res pa je, da grem zelo redko na dopust oz, v takem, neproblematičnem času (čeprav je za šefe problematičnih vseh 365 dni) oz, če grem za dalj časa (3, 4 tedni) to vedno napovem vsaj pol leta vnaprej. Ne padam na psihiranje da ne morm na dopust zaradi...karkoliže. Jst rabm dopust, če ne, zbolim (in to dobesedno) pa je že boljše za delodajalca, da gre člowk na dopust, kt na bolniško, ker po povratku na delo ti pol še zmer ostane dopust, k ga morš pa tut enkat porabit. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 sam... tlele neki vici o blondinkah obstajajo.. pol pa srečaš tko tipično, da bolj ne bi mogla bit, sam se skriva za rjavimi lasmi.. in ji je pol pol odpuščenega Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 cookie, ce bi bil kje pri koritu (vodilni, kot si napisala), se to ne bi dogajalo...je pa organizacija postevno na psu, ja... ampak... jih imam poln K, pa ce bodo oni mene *ebali, bom vrnil...bom pa dva dni 4urnega igral, http://users.volja.net/siemens/smajli/majkemi.gifin grem zdaj lepo kofedzijat se, je itak prelep dan za v sluzbi bit... http://www.funnybeez.com/funnypictures/goodbye-cruel-world.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Cookie, ni problema ... pizdim že iz navade. S petkom grem na dopust, sicer v sredo pridem še dežurat, potem me pa do 5. avgusta ne bo. Mi gre pa v nos to, da poslušam ljudi na ulici, kjerkoli ... "Srečni tisti, ki delajo v šolstvu, glejte ... dva meseca dopusta imajo!" Klinca ga imamo! :xx!:provzaprov je blo tko včasih, dansje pa malček drugače, dopust mate mende sam še en mesec, v kolikor niste takrta na ZRSZ (zavodu za zaposlovnaje) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.