triple x 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Najbl smešni smo kdr sedimo na wc-ju pa ne gre tko kt bi moral it! Pomaga če si tko predstavlaš koga k ga ne maraš preveč, med kakim čvekom s to persono, pol ti začnejo usta kr sama gor lest! Un pa študira če si kej spiu al si sam tok prfuknen! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Kar ne ubija jača in ne dam se :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 da, prav imaš. tudi jaz se ne dam vedno bila in tudi zdaj bom! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 pizda jedna :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 pizda jedna :xx!: :xx!: :xx!: Verjemi, tole ti pa nič ne paše. Hitro enga lepšega smajlija nalimej! Npr. tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 sej bi, sam mi sam tale hodi po glavi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ...dej zresni se že enkrat in začni ustvarjat...dokler si še sposoben kaj naredit v tvojem življenju ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 pizda jedna :xx!: :xx!: :xx!: S to izjavo si me pa do pikice natančno spomnila na eno kolegico, ki čist isto zakolne - no zdej jo pa pogrešam heh ...uglavnem DEJ SI DUŠKA, sej smo tko sami domači Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 zanima me, kaj si mi napisal v nedeljo... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 saj sploh ne vem če si zaslužiš naziv Kurac :xx!: :xx!: in pejt že enkrat.............pejt v P.M. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Uff.. Vse dobro.. sorry................. zjutraj sem se počutila tako, saj se počasi pobiram...in spet prihajam k sebi.bom bila naslednjič bolj umirjenoa- previdna sam sem morala nekako dati ven iz sebe mi še ni uspelo popolnoma Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 tak imam vsega dosti, ne morem več.preveč izčrpana sem, brez energijeutesnjeno se počutim.rada bi šla nekam. tak, povedala si, zdaj pa pisat seminarsko ker naslednji teden grem. uživat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 faaaaaaaaaaaaaak, kako lahko folk posluša tako glupo tupo glasbo??? če ne bom zdaj bruhnila, ne bom nikoli. :!!: aaaaaaaaaaaah, koje opice lahko izvajajo glasbo, gnus, samo da maš keš in veze in si že "nekdo". fuuuuuuuuuj. to me pa res razjezi do amena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Enkrat mi je nekdo poslal en ful fajn os, naj poslušam svoje srce...in sm mu prisluhnila in je nezadovoljno. Ni mu všeč tvoje obnašanje in hoče stran. Ja, kaj pa čem. Ubogala ga bom. Pa ravno tko, kot ti, ne bom dala nobene razlage, zakaj in kako...ker če je tebi pretežko povedat, da je to samo igra in če se ti ne da nič vlagat v to in samo stagnirava, potem to res ni vredno mojega truda. Sam ne mi pol spet nazaj lazit, prosim...ker se mi to vedno dogaja! Če zdej ne gre, tud pol ne bo, ko boš spoznal, da si naredil napako. Utrujajoče je tole. Sej ti želim vse ok, ker vem, da si dober fant. Pa nobene zamere al karkol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 joj, dej prosim usmili se me noooooooo, moja ušesa so preobčutljiva za to dretje, kar ubila se bom. kok sem nestrpna in tečna, fuj, grem spat, če ne bom fasala živčni zlom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ma nič, nekdo poje in mal preveč zavija in meni to gre na živce, ki sem bolj mirne sorte. ma glupa muska. kok bi jaz bla sama v flatu. sita sem prilagajanja. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
romanoddaleč 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 mačona, jaz ti pa preprosto želim lahko noč in en nasmeh za dobro jutro. Citiraj Romanr.p.midgaard@mail.dk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 saj grem. ampak še kr nažiga blesave komade. grem brat Umor v Orient ekspresu in se mulit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ko bi te res že enkrat hudič vzel :xx!: pa tvoje bedaste fore pa tudi če te vzame k sebi boš samo še večji hudič tako da se že enkrat skuliri, če hočeš da ti bo dobro na zemlji ker točno to kar počneš se ti vrača a ne pa v ogledalo se poglej in si reci: A to sem jaz mogoče ti pomaga nikoli ne boš tisto , kar nisi oziroma kar želiš zanikati da si vedno boš le mesnina z dežele x^x Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 :xx!: nej gre vse u R... vrednote proti besu...vrednote proti besu....vreeeeeeeeeeeeeeeeeeeednote prrrrrrrrrooootii bessssssssssssssssssssu!!!! Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 :xx!: nej gre vse u R... vrednote proti besu...vrednote proti besu....vreeeeeeeeeeeeeeeeeeeednote prrrrrrrrrooootii bessssssssssssssssssssu!!!! končno ena, ki ne pošilja folk v spolne organe čestitke za tako dostojen nivo tvoje vrednote se bodo pa obrestovale mogoče ne danes ali jutri, nekoč pa zagotovo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Bejba, ti me znaš v smeh spravit! Ne dam se! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 js bi pa sama seb rada neki povedla, sam ne najdem primernih besed, ker je stvar zlo zakomplicirana, pa tud js sm zakomplicirana in ta dejstva govorijo v prid temu da verjetno nam poštekala ka sploh hočm povedat tak da bom še premlevala encajt, al ka hudiča naj nardim sama s sabo.......tegale mam že povn kufr počas, počutim se kt da bo u men vsak cajt neki razneslo, sam tuhtam in tuhtam in nč pametnega in uporabnega ne stuhtam.......kot da to sploh nism js.....verjetno so me u bolnici zamenjali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 vse skupaj, se posebej pa ti, nej gre nekam v ............. DOST TE MAM!!!! a rabs se mal cajta da dojames? dej zgin mi ven iz mojih misli!!!!!! in to TAKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Kdor se ne zna igrat z ognjem se opeče. Nehaj špilat to trapasto igrico...bom tam kjer mi paše , kjub vsem naporom, ki ga vlagate... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.