Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Jaz pa ne rabim motorke.

Mal pozornosti sem rabla, pa je šel napad mimo.

Zdaj rabim edino še mir in kaj finga za jest.

Pa knjigo.

Pa premislit par reči v miru.

Naj bo mir z mano in v meni, tudi če je toča, osmi osmi, petek, avgust, razvrat, prekat, olimpijada in marmelada, amen.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx no, če kdo slučajno ni dobre volje, naj pride v črno luknjo in ponavlja Tinkin zadnji stavek x;)x

Če desetkrat ne bo dost, naj proba stokrat x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

ja ful sem se usrala in zato nisem nič komentirala...kje že? A misliš tle, kjer sem komentirala...?

sem pač vidla, da si zbrisala v fotkah post, in zdaj ti meni razloži, kdo se je pokakal.

moja pripomba gor ni mela ama ništa z 8.8. - da nisi ti mal obremenjena x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

Mantis, tega tle sploh ne štekam, tričetrt stvari sploh ne vem, o čem govoriš :8):

no, saj nima veze, jaz sem se malo pohecala glede tega, k si zbrisala post, meni je bil smešen pač, pol sem pa opazila, da si ga zbrisala...

to je vse, res ne hodim okrog razglabljat kaj je vsak z vsako besedico mislil in delat poglobljenih študij o skrivnih namenih nekoga, ki ga sploh ne poznam in niti ne vem, kaj je s tem mislil itd...nič zlobnega nisem mislila in nimam nobenih ultra poduhovljenih izkušenj, včasih me med seksom odnese, ja, sori, če te moti to....kaj ma to s tem (vsem drugim tle) to veze, pa res ne bi vedla :eek:

Pomiri se malo, ženska....saj ti nič nočem, z drugimi se pa sama zmeni, jaz se bom pa tudi :vragec:

Kdo lahko spremeni svet?

trenutno poslušam veliko (stare) italomuzike x:Ix

sem preživela par popoldnevov tam, in se nisem če nič naučila.

imam pa sistem, kjer najprej vsem povem, da ne znam italijansko, potem se pa vseeno nekako vse zmenim xDDx

toliko, da so pripravljeni, da se morajo bolj potrudit poslušat in gledat mahanje!

Najprej še en drug izpit...italijanščina pride kasneje, bolj intenzivno.

Se bom javila v pravi temi, ko bom pronta per esame x8Dx

Kdo lahko spremeni svet?

trenutno poslušam veliko (stare) italomuzike x:Ix

sem preživela par popoldnevov tam, in se nisem če nič naučila.

imam pa sistem, kjer najprej vsem povem, da ne znam italijansko, potem se pa vseeno nekako vse zmenim xDDx

toliko, da so pripravljeni, da se morajo bolj potrudit poslušat in gledat mahanje!

Najprej še en drug izpit...italijanščina pride kasneje, bolj intenzivno.

Se bom javila v pravi temi, ko bom pronta per esame x8Dx

Dwobru pole. xDDx Sto aspetando. Fai un segno quando sarai pronta. xDDx

seveda, seveda :o|o:

ja tebe med seksom odnese.. kar imenujes astralna projekcija, levitacija pardona izvenetelesne izkusnje in kundalini in tako naprej in tako nazaj in pac mora spricakvoat radovednost folka, ki tega ne pozna, kajne x;)x

Ja cuj, tolk bos pa ze premogla razumevanja do socloveka, da bos to sprejela x^x

dejstvo je namrec, da pri teh hudih duhovnih izkusnjah, ki so tebi mala malca, zame pa recimo nekaj takega : :eek: kot tudi takega : :blink: ,moras bit najbrz na visjem nivoju in mi ni asno, kako bi ti to naj uspelo kljub neupostevanju VSEH bozjih zapovedi xnckrivx

to me je pravzaprav najbolj zanimalo : al zivis po njih ali ne. In mislim, da ne. Ker si ze v tretje pricala po krivem :V:

Sicer nisem tako genialna, da bi se spomnila vsega, kar napišem, tvoj bog mi oprosti, pišem pač spontano, po občutku, ampak sem skoraj prepričana, da besed kot so kundalini, astralna projekcija in levitacija pardona nisem uporabljala, ker nimam pojma, kaj točno pomenijo in se glede tega absolutno pridružujem mežikanju v prazno. Sploh je pripravno definirat zadeve, predno jih opisuješ komu, ampak ok, tule smo na enosmerni cesti, zgleda.

Tudi poimenovala jih nisem hude duhovne izkušnje, ker sem skeptična do teh poimenovanj in dopuščam, da ima vsakdo svoje razlage za to, kar se jim dogaja. Bila bi torej hvaležna, če mi ne bi bila očitana blebetanj, ki jih ne izvajam- sploh od nekoga, ki ne govori z mano.

Z božjimi zapovedmi je pa tako: glede na to, da nisem krščena, težko pričakujem kako kazen od boga, če izvzamem tole tvoje

bičanje kot posledico monointerpretacije kdovekakšnih besed, vzetih izven konteksta pred 15 meseci.

Ne prevzemam odgovornosti za psihosomatske interpretacije nedefiniranih pojmov.

jaz pa s tabo ne bom vec govorila, s cimer ne bom dala priloznosti, da bi tebi s tem pomagala drzati zakelj za nalaganje in nagalanje novih grehov (krsenje bozjih zapovedi)

Zmenjeno! :palec:

Kdo lahko spremeni svet?

Pa kako bi naj bog nekomu dal bozje duhovne moci oz. karizme brez tega, da ga oseba popolnoma ljubi :wOOt: :cry: xrolleyesx

hja, ne vem, pri svojih rosnih pomladih bi rekla, tko, na prvo žogo, da ga jaz ljubim, ali pa da on šteka vse sorte,

ali pa, da je njegova ljubezen res vsemogočna :vio: (vse to velja tudi za eventualnega boga ženskega spola)

glede sekiranja pa je itak kul, če ne verjameš v kazni je pač to nekaj...kar ni kazen, ampak je samo nekaj, kar je blo pač, kdovezakaj,

morda edino ti.

v bistvu je kul tkole se pogovarjat, ker ti se z mano ne, jaz pa s tabo se, pa lahko tkole v nedogled debatiram x^x

Kdo lahko spremeni svet?

ja, kar strašljivo. baje blazno udobno. bo ostala s tevicami!

so še ene druge hecne variante, sam se ne spomnim imena.....

ampak so vse recycled, prodajajo nekje na starem trgu, s tisto finto, da je kot japonka, zagozdiš vmes prstke....

Kdo lahko spremeni svet?

Če bi imela njivo, bi jih kupila glih sam za na njivi delat. :vragec:

kolikor ve, nimajo dokolenske izvedbe x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Ja imaš prav ... bemu, niti za na njivo in za na vrt niso ... bemu. A za v kad, da ne zdrsne noter, ko se tuširaš? x:Dx x:Dx x:Dx

ja, za v morje...saj ves, jezki pa to x:Dx

Sometimes I wish

Pa jaz ne obujem tega za na plažo pa če mi plačaš, ej.

lahko vsaj barvno s kopalkami uskladis (sigurno majo tudi kake rozaste, majkemi x:Dx)

btw...vsaj sljapkajo ne, kot japonke x:Dx x:Dx x:Dx

Sometimes I wish

po šestih pivih se mi je ena nova čakra odprla in vidm prihodnost... xhypnox xzobkox

glej samo, da se ta cakra vizuelno ne manifestira kot tista mala luzica znotraj wc skoljke xsmx

od prevec alkholola namrec lahko kaj hitro:

http://www.ac-nancy-metz.fr/enseign/anglais/Henry/throw_up.jpg

x:Dx

Sometimes I wish

ves kaj bejba... prosim, ce se zjeasnes kaj bi rada mela.... sam tega osebka bi pa res lahko na mir pustila, k ves kaj mi v glavi dogaja..... fak ane.... res ti hvala... sicer mas pa svojga tipa doma, in si tam ego filej, ce si ga ze mors.... nise ti ga treba tam, in to pred mano..... na bruhanje mi gres :vragec: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:
Uspeh je drznim zagotovljen!

s r a n j e

:xx!:

En naj mi odmontira glavo, prosim.

:sori: :sori: :sori:

Jaz pa slabost :xx!: :xx!: :xx!:

V PM.

Že 4 dni se počutim kot... ne vem... slabo x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Nobenmu nimam nič za povedat. S tem v zvezi sem razmišljal, da bi odprl temo "če kdo nima nobenmu nič za povedat". Pa sm se pol premislu, k nism zadost jasno videl prihodnosti takšne teme - al bi bla skos prazna, al bi se pa folk not sam pofočkat hodu. Osnovna dilema je bla, zakwa b se sploh hodu pofočkat, če nimaš nobenmu nč za povedat. Hm, zato je najbrž boljš, da takšne teme ni.

mentalnozdravje.com

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...