Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ne vem, al sem te kdaj nevede in nehote užalila (ker dostikrat stegnem jezik, predno pomislim, kako bi lahko bile moje besede razumljene, ...in potem dostikrat tudi so narobe razumljene), ali pa si od vedno tako smotan. Ma skoraj ne morem verjet, da bi se iz prijaznega in dobrotljivega možakarja lahko kar spremenil v prepotentnega domišljavca. :o|o: :sori: Da mi je vedet, zakaj! :inocent: x?x xnckrivx
Deli na socialnih omrežjih

:vio: sploh ne vem ampak tole je prov fajn, pojma nimam kako mi je to ratal ampak kar ratal je x:)x . hmmmmm

life is mega mega mega x:Dx

huh

komi cakam da poletim za 3 tedene

me prov zanima kva bo tam dogajal

spet nove mentalitete

novi kljucki in kljuci

lalala

lala

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sej sm rekla vsake toliko casa so potresi priporocljivi

heh

tale polna luna bo metala

v pozitivo

definitivno

na krilih smeha se bomo sprehajali

lalalalalalalalalalalalalaalalalalalalalal

velike sanje malega vesolcka

Poslusaj, sunshine!

Saj si ful v redu, pameten, sarmanten, ampak tole je pa vseeno tu mach. :o|o:

Sem ti bila vedno na voljo za pogovor, ti pri marsicem pomagala... Bemti, ce bi se ti bil obcasno tako prijazen. :xx!:

Tema. xrolleyesx

Res, te vloge tvoje priljubljene psihologinje imam tudi ze dovolj. :o|o:

Itak se te nic ne prime. Ker je zenske nasvete tezko upostevat, ne? xrolleyesx ... Ceprav scasoma ugotovis, da sem imela popolnoma prav. :inocent: Nic kaj fina zadeva za tvoj moski ego, a? Mlajsa, pa pametna. x^x

Naivcina si in ni ti pomoci. Itak, da te bo folk se naprej izkoriscal. :o|o: Samo ne se mi potem spet pritozevat. :vragec:

Saj, ko se naslednjic slisiva, bom ze boljse volje. x:Dx x:Ix

Guest mačona
jezna sem nase in žalostna obenem, ker sem si zajebala lajf. ne morem se več prepisati na ker drug program ali faks, ker sem se enkrat že. slovenščina mi smrdi. :V: ma pizda, a moram res bit vedno nepremišljena? :C: drek pa vse skupaj. :xx!:

Guest mačona
JE prepozno, ne morem zavrteti cajta 4 leta nazaj. :V: gnilo. niti tiste trme in motivacije nimam več kot v srednji šoli, da bi vsaj iz kljubovalnosti se učila. glede šole sem se čisto zapustila, dajem minimalno potrebno od sebe, dol mi visi za ocene, samo da je. mogoče res ni prepozno. ampak vse zgleda da je.

:vragec: :xx!: Prosim nehaj se vtikat v moje življenje! Živim ga tako, kot meni paše in tako kot mislim, da je prav. Ne morem bit taka kot ti!!! Sem pač drugačen človek kot ti in so mi pomembne druge stvari kot tebi... Jaz ti pustim živeti svoje življenje, se ne vtikam in ti ne morim skoz tako kot ti meni! Pusti me pri miru, ker te tud gledat ne morem več! Zakaj me vedno spraviš v slabo voljo?!! Nisem tepih, po katerem lahko hodiš!! Spokaj se!!! :vragec:

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

joj, mačona...nič ni prepozno, če te res kak študij nadvse veseli, verjamem, da si zmožna zbrati dovolj poguma in ga vpisati izredno, poleg dela, da si ga financiraš xsrcx. Kjer je volja, tam je pot x;)x samo naj te ta trenutna dezorientacija v lajfu ne potegne tako k tlom, da bi te zaznamovalo za celo življenje (ne obupaj....še vedno imaš nemščino, kar je več kot obetavno xyesx ) x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

je to + če je negativno??? to prebuja mojo resnično nrav... razmišljam... mislim da....nisem kali po naturi, ker se nič ne dogaja, samo na slabše gre. x:Ix :!!:

na slabše? :eek: :sori:

xsrcx da bo bolje xsrcx x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

očitno je čist pretežko povedat dejstva xrolleyesx brez jajc si, totalno ... očitno :o|o: :xx!: za bruhat vse skupi :xx!: ... si mislu, da ne bom zvedla, al kaj x?x :att: halooooooooooooooooooooooooooooo, nisem blont :vragec: ne mislim se ukvarjat s takimi, kot si ti :o|o: ... itak boš ti na slabšem ... ne veš še, kaj zamujaš :vragec: :vtz:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daj spravi se že končno domov in nehaj nam žret živce xrolleyesx :xx!:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...