Tamburin 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Ne vem, al sem te kdaj nevede in nehote užalila (ker dostikrat stegnem jezik, predno pomislim, kako bi lahko bile moje besede razumljene, ...in potem dostikrat tudi so narobe razumljene), ali pa si od vedno tako smotan. Ma skoraj ne morem verjet, da bi se iz prijaznega in dobrotljivega možakarja lahko kar spremenil v prepotentnega domišljavca. Da mi je vedet, zakaj! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 sploh ne vem ampak tole je prov fajn, pojma nimam kako mi je to ratal ampak kar ratal je . hmmmmmlife is mega mega mega huhkomi cakam da poletim za 3 tedeneme prov zanima kva bo tam dogajalspet nove mentalitetenovi kljucki in kljucilalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sej sm rekla vsake toliko casa so potresi priporocljiviheh tale polna luna bo metala v pozitivo definitivno na krilih smeha se bomo sprehajalilalalalalalalalalalalalalaalalalalalalalal Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Poslusaj, sunshine! Saj si ful v redu, pameten, sarmanten, ampak tole je pa vseeno tu mach. Sem ti bila vedno na voljo za pogovor, ti pri marsicem pomagala... Bemti, ce bi se ti bil obcasno tako prijazen. :xx!: Tema. Res, te vloge tvoje priljubljene psihologinje imam tudi ze dovolj. Itak se te nic ne prime. Ker je zenske nasvete tezko upostevat, ne? ... Ceprav scasoma ugotovis, da sem imela popolnoma prav. Nic kaj fina zadeva za tvoj moski ego, a? Mlajsa, pa pametna. Naivcina si in ni ti pomoci. Itak, da te bo folk se naprej izkoriscal. Samo ne se mi potem spet pritozevat. Saj, ko se naslednjic slisiva, bom ze boljse volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 jezna sem nase in žalostna obenem, ker sem si zajebala lajf. ne morem se več prepisati na ker drug program ali faks, ker sem se enkrat že. slovenščina mi smrdi. ma pizda, a moram res bit vedno nepremišljena? drek pa vse skupaj. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ej, pa saj se ni prepozno. Ne takole obupat nad seboj.Poznam pa obcutke, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 JE prepozno, ne morem zavrteti cajta 4 leta nazaj. gnilo. niti tiste trme in motivacije nimam več kot v srednji šoli, da bi vsaj iz kljubovalnosti se učila. glede šole sem se čisto zapustila, dajem minimalno potrebno od sebe, dol mi visi za ocene, samo da je. mogoče res ni prepozno. ampak vse zgleda da je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 :xx!: Prosim nehaj se vtikat v moje življenje! Živim ga tako, kot meni paše in tako kot mislim, da je prav. Ne morem bit taka kot ti!!! Sem pač drugačen človek kot ti in so mi pomembne druge stvari kot tebi... Jaz ti pustim živeti svoje življenje, se ne vtikam in ti ne morim skoz tako kot ti meni! Pusti me pri miru, ker te tud gledat ne morem več! Zakaj me vedno spraviš v slabo voljo?!! Nisem tepih, po katerem lahko hodiš!! Spokaj se!!! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 joj, mačona...nič ni prepozno, če te res kak študij nadvse veseli, verjamem, da si zmožna zbrati dovolj poguma in ga vpisati izredno, poleg dela, da si ga financiraš . Kjer je volja, tam je pot samo naj te ta trenutna dezorientacija v lajfu ne potegne tako k tlom, da bi te zaznamovalo za celo življenje (ne obupaj....še vedno imaš nemščino, kar je več kot obetavno ) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 joj, hvala, Cashy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Hvala, Michelle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 čudn si Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 je to + če je negativno??? to prebuja mojo resnično nrav... razmišljam... mislim da....nisem kali po naturi, ker se nič ne dogaja, samo na slabše gre. :!!:na slabše? da bo bolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ah joooooooooooooooooooooooj nooooooooooooooooooo matkurja :xx!: :xx!: :xx!: ne da se mi LIMAT jasno???! Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 očitno je čist pretežko povedat dejstva brez jajc si, totalno ... očitno :xx!: za bruhat vse skupi :xx!: ... si mislu, da ne bom zvedla, al kaj halooooooooooooooooooooooooooooo, nisem blont ne mislim se ukvarjat s takimi, kot si ti ... itak boš ti na slabšem ... ne veš še, kaj zamujaš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 daj spravi se že končno domov in nehaj nam žret živce :xx!: Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 a je dvojček? A s hotla bit smešna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 No ja mal se zafrkavam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 WTF???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 a je dvojček? aha Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Drugač bi pričakovala na tak sms k sem ti ga poslala mal drugačen odgovor Sej ne, da sem ga sestavljala pol ure :!!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ...da me ne bi slučajno predčasno poklicali v službo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Kok s ti en butl. No, sej...deli, kar češ. Men bo počas dost...res se mi ne da. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.