Marsa 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 Saj jaz sem se cist nasla v tistem izreku, pa sem tud razumela, da je mislil mene-. Oz. če pa nisi mislil, Ante, pa zame tisto prav gotovo drži , muhasto in vse In sem si tud mislila, kaj pa če bi jaz bla bolj nepremična in STVARNA in manj odvisna od vseh čustev in čustvenih nihanj in besedovanj. In bi raje kaj nardila. In nato sem prišla do tvoje 'strokovne ugotovitve', Marsa : To ni ljubezen , torej nic ne bi nardila Pa sevedaaa!! Čist res. Zato pa : nekak se bom ODSLEJ skušala it askezo duha, ker z askezo telesa nimam težav. K temu me usmerja stavek iz biblije, Sirahova knjiga : "Vidiš li človeka, prenaglega v govorjenju?Več je upanja za bedaka kot zanj!" Tko da si nabiram zdaj upanje, da bom strumna in poštena in ravna vztrajala v obvladovanju svojega uma (srca ven butajočega) in jezika. TAAKO BO ZAME VEČ UPANJA ZA SREČO V ŽIVLJENJU, VSAJ TOLIKO, KOLIKOR JE UPANJA ZA BEDAKA Poleg tega pa se v bibliji zmore celo vsak bedak nazaj spametovati, tako da moja primernost družbi ni več tako oddaljena in sem že na dobri poti, da bi bla možna celo moja zaželjenost lool TAKO JE! joj mantis, kok si ti hecna, cist posebna, jasno da si zazelena, brez tebe bi na svetu bil totalen dolgcajt in praznina, tezka in ogromna luknja. sam nehi FURAT. karkoli... ti mas ful enih planov in odlocitev, kao dokoncnih, pol si pa vmes stosedemnajstkrat premislis. ~~~ jp, bozje zapovedi. to je v bistvu eticni kodeks za vse vseh ver. jaz recimo "nisem verna", a velikokrat razmisljam o tem in me cudi, kako da jih jaz lohk spostujem, silni verniki pa tako pogosto ne. kajti V S E lohk svodim na tele bozje zapovedi. a to (nespostovanje osnovnih eticnih, cliveskih meril) dnevno gledam okol sebe, hecn, da morda najvec ravno s strani samih "vernikov". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 (zdaj bom pa tihavazhi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 ja ne, cuts jo ti , js jo sam opazm. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 Madona je nastalo pravo domače branje..od takrat, kar sem nazadnje nos vtaknila zraven.Hja nič...jaz bi ziher zakontrirala...če kdo sili kaj preveč vame, samo, ker poštenjačina po duši najprej povem..čuj, sori, ti pač nisi moj tip(ica). Oprosti, če sem dajala tak vtis. Rešeno. Takšen sirov zavitek spekla, da bo pristal na humusnem kupu. Nekaj s sirom narobe..bog ve kolko cajta, ga naša mati šparala kje...Kar slabo mi je že. Upam, da nas ne bom še zastrupila. Sicer pa hotla se požalit, da mi gre hudo na živce dedc naš, kadar vozi in medtem sfolga pogledat vse fasade, vse njive, vse tlakovce, pa avte ki kje stojijo, za ziher pa še z rokami šari po armaturi in nastavlja čudo vsega...jaz pa cela trda poleg sedim, se orng trudim, da ne vozim namesto njega, ga parkrat spomnim, na kakšen znak(stop po možnosti) in pol tisto - pa saj vidim..kaj si nekaj pametna že pa...in si rečem..ok. naslednjič bom pa tiho. in se brž spomnim, na leta leta nazaj, ko pa sem bila(ker zlato prepričana, da vidi stop znak) pa ga ni in smo razbili tam enemu tipu sredi Varaždina katro na prafaktorje. Kaj pa nisi rekla, da je stop znak.=??? Če vedno lahko, zakaj še zdaj nisi??? tak. in me razpizdi tako. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 you're fucking crazy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 paz da ti ne bo ante pripisal muhave ljubezni, mantis... k tvoja pa res precej niha. Za Mantis pa še obstaja upanje. Če se ji uspe zasidrati v nekaj transcendentalnega, potem obstaja možnost, da partnerska ljubezen ni več "tisto edino", kar je tudi pogoj, da se jo da v polnosti doživeti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 [Poleg tega pa se v bibliji zmore celo vsak bedak nazaj spametovati, tako da moja primernost družbi ni več tako oddaljena in sem že na dobri poti, da bi bla možna celo moja zaželjenost lool TAKO JE! Vsak komentar te bolj poznam. Če bi si jaz biblijo tako lahko razlagal kot ti, bi bilo veliko stvari enostavnih.Da ne govorim o planetih, aspektih......... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2008 Prijavi Deli 29. avgust 2008 Oprosti, ampak dejansko mislim, da se ti je sfuclalo. Te imam rada in vse, ampak moraš ven iz tega, ker si preveč zabredla. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janajam 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 svetovno mi gre na zivce,da v soocenjih z idioti ne premorem trohice zavedanja o sami sebi,da zagledam sebe skozi njihove oci in se pocutim tocno tako,kot me vidijo.vem,da nimajo prav,vem VSEEE,pa mi nic ne pomaga.u PM vse skupi!!!!zaboli me v zelodcu vsakic,ko pride mimo soseda vesca stara primitivna,ki se je odlocila,da bom jaz vir vseh njenih tezav,ker RABI nekoga,da je kriv,pa jebemu mater,njo bi moral bolet zelodec!pa tile zakonski prepiri,ko te partner v svoji ogrozenosti zagleda kot carovnico...pa ja!zakaj ne bi bla vesela da sem carovnica!zakaj si moram tlele zivce zret ob dveh zjutraj,pit crn vin in kadit ko turk,ker sem besna nase,nanga,na debilno sosedo primitivko,na ljudi,ki otresajo z besedami,ne da bi pomislili,kaksne idiotske prijave prijavljajo kjnbćnbuć zal ni kletvice ki bi izrazila moj bes,pa si jih moram zmislit.ZAKAJ ne znam zamahnit z roko,bit suverena v sebi,preslisat debilnosti in jit mirno spat?zakaj un kurac zdaj spi,jaz bom pa pizdila se dve uri v postli in bom jutri se cel dan slabe volje?halo?no saj zdaj mi je ze fajn ratal,ker vsaj pizdim nekam,bom se mal.ja evo- rada bi : SVETOVNO, NA VES glas popizdila,da bi vsi zmrznili,ko bi se moj gromovniski glas pravice razlegal cez celo tole vas vasko,in bi se soseda spremenila v tisto sfizuvno od une tahudobne carovnice iz ozza,od katere so samo cevlji ostali,in bi moj fant rekel,ja ok,zdaj mi je jasno,razumem te,pojdiva skupaj v soncni zahod!... in potem bi odjahala skupaj na crnem vrancu in nikoli vec se mi ne bi bilo treba nikogar vec bat!kar na jok mi gre,kako sem to lepo povedala.pa jst sem fajn jebemo sunce.duhovita,pametna,socutna(ceprav eni pravjo da egoistka,tko da ne vem vec kaj je res),talentirana...pol pa se zafrustrirana pa samokriticna pa paranoicna,pa...ah ja ne bomo zdaj o tem.halo crna luknja a mi bos ti kej pomagala,al me bos se naprej molce pozirala ne da bi trenila z ocesom?...cakam efekt,pa ga ni glih...kaj je magicna beseda,ki me bo odresila tegale besa od katerega ne morem spat?ja odpuscanje,jaaaa veeeem,pa mi gre to toook na zivce,itak vse grdo od drugih takoj pozabim in mi ni treba tega zdaj,ker bom jutri itak samo sebe zrla.torej-odpuscanje sami sebi...PA ZAKAJ?pa saj nisem JAZ hudobna,ampak tist stric z brado,pa cokata teta! ja draga moja zato,ker si si dovolila bit otrocja v konfliktu in se nisi znala postavit zase,eto zato si odpusti...ja ok... sem si zeno a je zdaj kej bols?(je rekla crna luknja)ja...mal...ampak zdaj bi pa se pisala tole dramo,ker mi je zabavno postalo,pa bi...PEJT SPAT!je rekla crna luknja in se zgrbila sama vase...in potem vse tiho je bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Sploh ne vem zakaj se še ukvarjam ... ..No, No tebi se vsaj neki dogaja....kaj pa tistim ubogim rastlincam, ki se čist nič ? tisti so reveži... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 a je kje kakšna tema kaj si želim - želim si vzet ruzak in it, neznano za nedoločljiv čas... nihče me ni razočaral, nič ni kritično samo želim si hodit... fullllmislim da se mi frklja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 to forest gump sindrom. js ga mam že neki cajta... še en teden pol pa grem. želim naslajat svoje čute z jutranjo živordečo zarjo. fulll Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 privoščim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 prav žleht sm. pa čist vseeno mi je. packa Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 , ker tisle celjski vozniki pa prekašajo vsako nesramnost...no ja, nismo si nesramni takih kretenov na cesti, ki ne premorejo nič cestne kulture, pa je moč najti povsod Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 kaj sm hotla rect.. rada delam z zivino, se zrihtam in sklocam... Manj rada pa delam z ljudmi.. strezem jim in vse, to ze, da niso lacni, da niso zejni... TODA NE ZNAM SE HECAT, NE ZNAM AFEN GUNCAT, NE SKAPIRAM VSEGA NJIHOVEGA DELA, ZAUPAM JIM IN VSE.. sprasujejo pa me naj raje NE, kaj da jaz misli, ce je v redu nareejno ali ni... to morajo oni vedet, jaz sem bimbo, evo. ...like Mr. Stevens Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 no paf paf today, uuuuueeeee. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 no ja, nismo si nesramni takih kretenov na cesti, ki ne premorejo nič cestne kulture, pa je moč najti povsod Sej je smešno in butast predsodek, ampak pri nas se tudi na cesti najbolj "bojimo" Celjanov x:IxNe bom pa posploševala.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 LOL...sem jaz s prejsnjim avtom tudi bil "markiran", ko nisem tablic menjal, pa se s CE okrog vozil Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 jaz mam pa motor GOrica registracijo... lahk bluzim po Ljubljani, pa folk pol primorce preklinja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 , ampak pri nas se tudi na cesti najbolj "bojimo" Celjanov x:Ix a res? zanimivo nisem tega opazla. da bi bili ne vem kak drzni in nestrpni. razen pri velenjčanih in tistih iz sl. konjic prav celjani smo pa umirjeni in zgledni vozniki aja, mi gre pa ful na živce, ko sem recimo v ljubljani, pa večina voznikov rabi celo večnost, da spelje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 a res? zanimivo nisem tega opazla. da bi bili ne vem kak drzni in nestrpni. razen pri velenjčanih in tistih iz sl. konjic prav celjani smo pa umirjeni in zgledni vozniki a zato sem bil toliko bolj na tapeti, ker sem mel velenjski grb gor? al je to bila bolj samoironija, usoda ali puki slucaj, pa ne bi vedel Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Da ne govorim o gorencih v Lj., ali obratno!!!!!!!!!! Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Registracija Ce....ti so vsi poklicni reli vozniki , aja, ne bi vedla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 .... hocem povedat (), da kok se mi super zdi, ko je kaksna tema res super, to je ponavad, ko je res iskrena in lepo pelje, al ko FUL veste nekateri na enih podrocjih, da bi ze zarad vas cloveka kar zanimale te teme, pa celo ce ga sicer ne bi. to mi je res vsec! recimo eni mate ful znanja o sporti, gospodarstvu, politiki, zgodovini, ..., ..., ....!se posebej me seveda fascinira to na podrocjih, kjer sama glih ne blestim (pravzaprav je tako v vsem nastetem, no razen v sprotu, pri cemer nocm rect, da blestim , pac pa, da nisem spet tok abervezniska oz. da ne sam, da ga sama rada furam, tud nekaj majckenega "vem" o tem oz. ga se kar spremljam). skratka, to je to, zarad cesar mam rada forum. vec glav vec ve in vsi mamo vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.