Marsa 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 Preslica. To rožo (jaz temu pravim plevel) moram najti.preslica JE plevel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 c, c, c, saj vem, kdo si. pa nauči se, da se za vejico delajo presledki. SSKJ boš menda rabila ti. dvojni nicki, dvojni karakterji. a za ekstremno igrano prijaznost, p za kazanje pravega obraza. prijateljstva pa ne razdre nič, nobena trenutna muha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 Zvočniki se dobijo za majhen denar. Priklopijo se in se ima video, glasbo tudi v službi.V kolikor se to dovoljuje od predpostavljenih. -)a ježOv al kaj..... ....hja, video moram pa doma pogledat....nimam zvočnikov v službi.....A zvezdic to ********** -)potrebovala bi jih med 8 in 10. http://www.trebnik.com/zelisca/preslica.php preslica JE plevel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 ti vse najdes in vse, Tantra. pa se ful usluzhen si v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 Zvočniki se dobijo za majhen denar. Priklopijo se in se ima video, glasbo tudi v službi.V kolikor se to dovoljuje od predpostavljenih. -) A zvezdic to ********** -)hvala za prijaznost, tantra .....sam to bi blo kot dat biku rdečo cunjo pred nos..... ....sej muzko mamo....skupno.....pa decibeli morjo bit na low level...... sam kaj je z unimi zvezdicami?...zadnjič mi je nekdo nekaj omenil neko tako foro, kot si jo ti dal v post.....sam si zarad konteksta takrat nisem upala vprašat za "prevod"....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 Zvezdice so lahko subjektiven rating [ocena] za kako skladbo, glasbeni album, film ...s strani poslušalca, gledalca [5 stars oz. ***** je lahko po dogovoru najvišja ocena], z zvezdicami oz. številkami ocenjujejo [z obrazložitvijo] nekateri glasbeni, filmski, ... kritiki na spletnih straneh, drugod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 aha......hvala....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 z ježEm. v duhu posipanja s pepelom sem napisala z ježOm in je tale O čist na mestu sam še zdej ne vem, kwa je blo s tem ježEm Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 A zvezdic to ********** -)uuu, hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 z ježOm so bile težave....v rl ....pol pa še tle.... v resnici je blo enmu ježku slabo......mantis napisala.....pol je pa ratala cela slovnična štorja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 Zvezdice so lahko subjektiven rating [ocena] za kako skladbo, glasbeni album, film ...s strani poslušalca, gledalca [5 stars oz. ***** je lahko po dogovoru najvišja ocena], z zvezdicami oz. številkami ocenjujejo [z obrazložitvijo] nekateri glasbeni, filmski, ... kritiki na spletnih straneh, drugod.huh, jaz sem se pa že ustrašila, da sem si česa preveč zaželela. v duhu posipanja s pepelom sem napisala z ježOm in je tale O čist na mestu sam še zdej ne vem, kwa je blo s tem ježEm jaja, zdaj sem naredila inventuro in se spomnem kontekstov... samo mi je pa vseeno prijalo napisat ježEm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 sam neki druzga je, ce das 5 zvezdic, ce je lestivca od 1 - 10, kot pa ce je od 1 - 5. ocenjevat je v bistvu tezko.js sm mela prfokso za latinscino, k je bla totalna Carica (Olga, Gnjezda, moj poklon ).take modelke, take prfoxe ni nikjer prej blo ne vec pol.In kako je to ocenjevala! Npr. si pisal 4-3 (stiri do tri) - namest 3-4.... pisal si 5 s petimi klicaji in je to blo na koncu 3 al kej tacga (klicaji so pomenil manjse napake, ki pa, ce jih je blo vec, so sle v klicaje, ki so na koncu znizale lohk za ornk oceno)...jaz pa sem nekoc pisala minus dve, ampak KAKSNO minus dve. :Dcez ves A4 je bil minus in na konc strani cist mickena dvojkica. nekako takole: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2 in ful je mela se takih for. me je meshala z eno iz B klasa, ki se je pisala meznaric, pa gleda mene, pa pravi meznaricka k tabli. pa jaz gledam in nic se ne zganem, se neumno delam ( ) in ona le vztraja, pa pravim jaz sm marsenicka, ne mezznaricka, pa pravi, saj je isto! Bila je strasno stroga, strah in trepet cele sole, ne verjamem, dda je kdo mel 5 zakljuceno, sam carica od carice.sm si clo drznila kej sikat pa duhovicit, pa me ni nikol zarad tega privijala, se kvecjemu je kej poduhovicla zraven, razen ce ji ni bil neumen ali brezvezen humor, tega pa nisi mogel vedt (kako bo reagirala na kaj, kar se je tebi zdel smesno oz. duhovito).Vcas je bla operna pevka al baletka al kaj, cist odstekana bejba, ko sem jaz uletela, jih je mela ze kakih 70, pol je pa se leta ucila, skoz ista bla. na kolesu vedno, s kiklo do tal, pa okol je hodila v jedilnici pr kosilu pa kdor ni hotel mesa pojest, je za svoje macke vzela.Kaksna zenska, kaksna prfoxa! takih ne delajo vec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 ..samo mi je pa vseeno prijalo napisat ježEm. no, sam da si si naredila prijeten dan Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 arrrrrrghh... cemu, kko, why... jemljem lajf "tk resno" ?!? ceprov, vem..., da z njega nben ne pride "ziv" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 kapica glavo gor Nasmej se življenju, tako kot sem se jaz temu tvojemu postu. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 počila bom od smeha. za tako neumnost moraš biti že kar genij. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 EUREKA Odkril sem stvar, ki je grozljiva v svoji lepoti...zdaj pa ne vem ali naj se odkritja veselim ali ne. Briljantno uspešna razlaga moje neuspešnosti. Vse vem, samo ni mi jasno, kaj naj ob tem čutim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 ...edino njivska preslica pa gozdna sta zdravilni. Ostale so pa strupene.Preslice vsebujejo kremenčevo kislino, saponin, glikozide, grenčico, smolo, akonitno kislino ter kalij in aluminij, vsebuje pa tudi vitamin C in provitamin A.Preslica pospešuje izločanje vode. Čaj iz preslic uporabljamo pri obolenjih sečnih organov - mehurja in ledvic. Ustavlja tudi krvavitve v notranjih organih in jo priporočajo celo pri tuberkulozi.Preslico so uporabljali za čiščenje zob in tudi za čiščenje posode."Drugače je pa fajn kopel ...za ljudi , ki veliko stojijo - boleča stopala...Ponovitev linka za njivsko preslico [že bilo] -)http://www.trebnik.com/zelisca/preslica.phpNa desni so še druga zdravilna zelišča [njih opis]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 c, c, c, saj vem, kdo si. pa nauči se, da se za vejico delajo presledki. SSKJ boš menda rabila ti. dvojni nicki, dvojni karakterji. a za ekstremno igrano prijaznost, p za kazanje pravega obraza. prijateljstva pa ne razdre nič, nobena trenutna muha. V vseh letih prisotnosti tukaj (4) imam skoz en in isti nick in ne nameravam ga menat al pa karkoli. Zanimivo se mi zdi, da vsaj dva člana mislita, da sem jaz Petty 33. No pa nisem, to je moja dolgoletna prijateljica, ki sem jo povabila na forum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Oh joj ..prav neverjetni ste v svoji osladnosti... Mitra ...edino njivska preslica pa gozdna sta zdravilni. Ostale so pa strupene. "Preslice vsebujejo kremenčevo kislino, saponin, glikozide, grenčico, smolo, akonitno kislino ter kalij in aluminij, vsebuje pa tudi vitamin C in provitamin A. Preslica pospešuje izločanje vode. Čaj iz preslic uporabljamo pri obolenjih sečnih organov - mehurja in ledvic. Ustavlja tudi krvavitve v notranjih organih in jo priporočajo celo pri tuberkulozi. Preslico so uporabljali za čiščenje zob in tudi za čiščenje posode." Drugače je pa fajn kopel ...za ljudi , ki veliko stojijo - boleča stopala... Samo mimo grede... Hvala za nsvet.Jaz pa skoraj na popek, da jo najdem, ker mi je en teleban povedal, kako je dobra in zdrava......Kaj bi brez foruma in vseh nasvetov ter dobre volje Lunatikov. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Ponovitev linka za njivsko preslico [že bilo] -)http://www.trebnik.com/zelisca/preslica.phpNa desni so še druga zdravilna zelišča [njih opis]. Ja Tantra.Tudi v to sem se poglobila in iskala gorsko ali planinsko preslico.Nikjer kaj oprijemljivega.Poljska oz njivska preslica je pa takoj za vogalom. Glede na čas ki ga imam, res lahko malo bolj resno pristopim k stvari in s tem mogoče komu lahko kaj olajšam. Posušila sem koprive, ki pomagajo pri alergijah.Nekje je treba začet.Preslica je bolj trda za sušenje in nekaj časa traja. Za čez zimo bo bolj malo, spomladi se pa veliko najde kar na vrtu pred hišo.Lipa je tudi takoj tukaj. Danes napadem smreko in njen sok (recimo smola, ki to ni).Nič več želodčnih krčev po prenajedanju. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Ce neki prenasam in guram do nezavesti, ne pomen da bom dozivotno.Pozablja se, da jaz guram, prenasam, guram, prenasam, guram, prenasam, ..., ..., a ko pa mam resnicno dost, mam pa nepreklicno dost in pol je prepozn.Tko da se prevec racuna na mojo ribjost, k se men pa pr men lohk vse, jaz pa pac sm tok kul.Ko nisem vec kul, nisem vec.Pol pa presenecenje in clo huda kri - nenadoma mam dost! druga oseba! sej to ne more bit! skratka, do vrh glave sita vseh polnih riti hinavskih leporecnih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 Ce neki prenasam in guram do nezavesti, ne pomen da bom dozivotno.Pozablja se, da jaz guram, prenasam, guram, prenasam, guram, prenasam, ..., ..., a ko pa mam resnicno dost, mam pa nepreklicno dost in pol je prepozn.Tko da se prevec racuna na mojo ribjost, k se men pa pr men lohk vse, jaz pa pac sm tok kul.Ko nisem vec kul, nisem vec.Pol pa presenecenje in clo huda kri - nenadoma mam dost! druga oseba! sej to ne more bit! skratka, do vrh glave sita vseh polnih riti hinavskih leporecnih! Zasad živo mejo na rob svojga placa. Kakšen liguster, če češ blj mehko, al pa češmin, k ma mal trnov. Pol se ne bojo glih šetal prosto po Prešernu po tvojem placu. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 bo pa tezka, k nimam nobenga smisla za vrtnarjenje in rozhe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2008 Prijavi Deli 1. oktober 2008 bo treba res... take tahude... ta ogromne agave itd.al pa pejotlcke. pa bo vse drgac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.