lia 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 ja tudi lahko tako rečeš **** svet je vseeno čudovit gora, zvezdno nebo in vonj macesnovih smol to je raj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Turbolenca na področju družinskih zadev? To mislim da kar velja nasplošno za to leto.Veliko je padcev, vzponi so počasni. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 ne, ne mislim vreme, neurja, borzne padce,gospodarska recesija , katastrofalno slab pridelek vina etc Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Neverjetno sem razočarana nad ljudmi, ki ne opazijo, kaj se dogaja na svetu in v Sloveniji, kako ljudje živijo...Bruha se mi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 kaj od tega, mogoce? hehe, šele zdaj sem pogledala link. Rešitev je za koga, samo ne zame hihi jh...kaj pa vem...men se še zmer najbolj obnesejo tiste odločitve/izbire, ki v meni ustvarijo dober filing......sam včasih se ljudje preveč ubadamo z detajli vnaprej....pozabimo pa, da se stvari, ki se pojavijo sproti, sproti tud rešuje....ne moremo vnaprej...... ne vem pa, če ti je to uporabno...... ....... Bo že prav prišlo, če ne zdaj. Hvala ni arcnije za to diagnozo, biti večno popoln na vseh področjih "misija nemogoče" Hm, a da gre za to? Popolnost? Vse je mogoče. Turbolenca na področju družinskih zadev? To mislim da kar velja nasplošno za to leto.Veliko je padcev, vzponi so počasni. Tudi, če so vzponi počasni, so pa vsaj kvakitetni v tem primeru, ali ne? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 *** xg:Dx xg:Dx To. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Tudi, če so vzponi počasni, so pa vsaj kvakitetni v tem primeru, ali ne? Točno tako.Padec je hud, pobereš se z oklepom in tako nadaljuješ pot.Počasi in odporen na nove udarce iz iste smeri. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 s tem kaže samo svojo šibkost ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 In koliko se Redbull razlikuje od ostalih energijskih pijač?Saj je vse nekam podobno, samo cene so različne.A se kaj motim? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 prvi osebi: pejt u kurac! drugi osebi: všeč mi je tvoja ritka tretji osebi: kje tolk časa hodiš? Prva šefdruga nedosegljivatretja nedobljena (še) ja jst mam tud za povedat, in to sebi... never again Poznano hjoooo... kolkrat sem si že jst to reku ampak dokler tega ne sprejmeš, vrjetn tud spremenit ne moreš vsaj zdi se mi tako...Tu se pa močno strinjam.Ozavesti, sprejmi, prežveči...... nikoli več Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 [/b] opa! kr dobr ti gre tole le da je druga še kako dosegljiva Potem pa akcija. Da te negdo pocrklja ob večerih. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 opa! kr dobr ti gre tole le da je druga še kako dosegljiva ....a ni to tisti primerek, ki je pred časom nek jamral, kako bi nekaj, pa.....bla bla bla........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 ma kaj sprejmeš, v kot grem sedet pa jokat. mislim wtf, ni bolj blesavga naivnega človeka od mene ne vzemi si mene za vzor... sem bolj blesava in naivna in razumevajoča in najbolj blesavo je to, da vem pravila igre pa sem vseeno v njej,prizadeta...najbolj naivno pa je bilo da sem mislila da se bom po obisku frizerja boljš počutila jok brate... zdej grem pa na drevo pa v jok... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 nekako mi uspe naletet na tvoje izjave, kaj čem..... ....pa sej vem, da ne jemlješ tega resno.....če maš pa take, da so glih primerne za zafrkancijo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 ma ja, sj vem zato pa povem samo tuki, kjer sm anonimen prjatlim pa zihr ne povem... sj mi še vrjel ne bodo ..nedvomno bodo,..če poveš, da si dvojček Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 ja....pa še cvili zraven, da ga "zasledujemo".......pismo, ena polovica dvojčka bi nekaj, druga polovica pa čist kontra...........pol smo pa mi krivi...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 Bom še jest nekmu nekaj povedala. Kaj pa naj? NamaarA si potem že našel svojo družico za crklanje ob večerih, nočer, jutrih z zadahom........ po kosilu........ AmisČist preveč se spoznaš na horoskeope, mislim znamenja, ti nihče ne uide kakšen je in zakaj Mačka RežalkaZ dvema besedama poveš več, kot marsikdo v enem stavku SilkiŠe tebe sem našla na tej strani.Hm. Kaj pa naj tebi povem?????Lepa ikonca, pardon slikica. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 mitra...... ...... sicer pa pošteno priznam, da mata mačka režalka in namaar take, da se ful narežim....in težko vzdržim komentarjev ( )....mačka ma sploh hude...kot si napisala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 ok, mi že ni več Zakaj pa ne x?x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 rada bi povedala, da bi vas rada neki vprašala - a res pričakujem preveč, če hočem, da so moji frendi zmer iskreni do mene? Ja. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 x2, mache Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 ponosna sem nase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 rada bi povedala, da bi vas rada neki vprašala - a res pričakujem preveč, če hočem, da so moji frendi zmer iskreni do mene? hoćeš moje mnenje nočeš pa ti ga bom vseeno povedala prijateljev ni so samo skupni interesi in iz razhajajočih interesov dobiš nasprotnike to je to če si ti usklajen in umirjen in se pripravljen usklajevati....prilagajati pa tak je to ...en tak biokemijski gušt ...z enimi si kompatibilen z drugimi pač nisi, pa če se na trepalnice postaviš, alora *** če bi si pa ljudje resnično odkrito povedali v obraz in ne bi lagali , bi se pa pogrizili do kosti tak da največja modrost je biti tiho koliko bi mi bilo pršparanega sranja, če bi znala bit tiho Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 wrong answer. neeeext Sem skoraj ziher, da si ne želiš popolne iskrenosti s strani prijateljev. Predstavljaj si, da vsakič, ko frenda vprašaš, kako je kaj, začne na dolgo in široko razlagati vse podrobnosti, ali pa da ti začne detajlno razkrivati sočne podrobnosti o svojih fantazijah v katerih seksa s tabo in podobno... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Sem skoraj ziher, da si ne želiš popolne iskrenosti s strani prijateljev. Predstavljaj si, da vsakič, ko frenda vprašaš, kako je kaj, začne na dolgo in široko razlagati vse podrobnosti, ali pa da ti začne detajlno razkrivati sočne podrobnosti o svojih fantazijah v katerih seksa s tabo in podobno... jaz takim, pri katerih začutim, da me kar tako, ker nimajo kaj povedat sprašujejo kako sem, zmeraj strašno podrobno opišem stanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.