Antoninus 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 jaz takim, pri katerih začutim, da me kar tako, ker nimajo kaj povedat sprašujejo kako sem, zmeraj strašno podrobno opišem stanje. Kako si pa ti kaj? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 (Kako si pa ti kaj? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 Kdo bo pa mene upašaw kako sm? Super. Bolj ko se trudim, manj me razumejo.Njihov problem. Poanta: Ne trudim se več. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 ........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 Mačka, a si že pogruntala zakaj si v tisti škatlici? http://cache.gifts.com/photos/X/F/3/N/XF3NVZBU2Z4QG585WJP6_L.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 osebno krivim pingvine za taljenje ledu na polih... njih greje ljubezen, tko da oni topijo led A TEBI ŠE VEDNO MANJKA ljubezni Vsaj nekej se ljubijo in razmnožujejo. včeraj zvečer mi je, na sedežu big foot-a, nekdo pustil cvet ... hvala Malenkost, kdor koli je že bil. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 wahahaha dobra x:Dx kakšni hecni ljudje ste tle hja, poredne macke pac v skatlo...za v zakl, pa v reko si ze malo prevelika, se ti ne zdi x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 mislim, da bi tud tolk velik žakl lahko najdu... al ga pa jst po meri naredim a kar vtopil bi jo? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 žakelj sam zame?? ohh kok si ti romantičn namaar :2src: Bolje bi bilo, če bi bil še on v njem.Potem bi res sledila poplava na severnem polu. (bi seval) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 ...tko, zdaj pa greeem... ...saj bo šlo! Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 ma a obstaja kaj lepšega kot je sonce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 sonce....in morje....in temperature od 20-28 stopinj...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 ne samo, da si lepša, tudi bolj skromna. tako zelo se skrivaš, da ne bi preslepila sonca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 The Sun needs The Moonhttp://images.elfwood.com/art/p/e/pelick/sunmoonlove.jpg Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 aja, razumem...marsa, ne vzet moje zgornje izjave osebno. luna je tudi super. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 ma a obstaja kaj lepšega kot je sonce. jst hmm...a tebe tut ni mozno dolgo gledat potemtakem? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. oktober 2008 Prijavi Deli 23. oktober 2008 ja, je biu potres včeri, dvakat na tvojem konci, enkat v Jetinem - Zasavje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. oktober 2008 Prijavi Deli 23. oktober 2008 ...tko, zdaj pa greeem... ...saj bo šlo! :palec: ah ne, jst bi pršu do nje, ji hitr dal žakelj čez glavo, vrgu čez ramo in nesu domov... ker oba v žaklju še do sape ne bi pršla Žalkl čez glavo?Nebi bilo potrebe, bi bolje pasalo za pod hrbet, potem pa šele domov.Seval bi pa itak. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 jao jao kje je un smajli, ki se ustreli v glavo? se mi ga ne da iskat.Ne rabiš. Imaš vsaj dve uporabni luknji. Levo in desno uho.Če ti tega zmanjka, imaš še dve nosnici in usta. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 http://www.youtube.com/watch?v=PZyi31smvAQ za vse samske....... ta sicer ni zame.je bil pa dons prav lep sonček na morju.sem neizmerno uživala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Mystica, kaj ti ni všeč? -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 Dež in slabo vreme: Rzkadita se. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 mi pa imamo tak lep sonček.mi direkt v glavo sije sonce zdle v pisarno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 ma debil no... ni prav kaj drugega za rečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 ko jebe kritizerje, godrnjače, dlakoCepce, zahtevneže, deloholike, robote, nezadovoljneže ... norce pač tečne. klinc tiste pičke, ki se derejo name z balkona ... prisluškujejo pogovorom in jim kao stresam pepel na keblače. prostovoljno. saj same hočejo poslušati. začuda vedno prva pridem na balkon, nato one. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.