kyllah 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 ni nič tazga, vse ok...???kwa Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 keblače. Kva pa je to? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. oktober 2008 Prijavi Deli 31. oktober 2008 ne najdem polnileca za telefon, in sem že vse preiskala... zato imam že psih. težave (ne zaradi drugega)... samo zato. sem vesela, da se lahko pohvalim, da že mesece nisem okusila alkohola, zato pa sem zajtrkovala pizzo, kajti alkohol je prazne kalorije. uživam v ostalih stvareh, ker mi lako ne predstavlja nobenega užitka, saj ob njem počnem samo neumnosti. kar mi je ZELO šau. ... še NAJBOLJ MI JE PA ŽAU... šnjorpffff, šmrrrrrrrk....ker bom v kratkem, če se stvari ne popravijo primorana, objaviti osebni stečaj... zato moram šparati vsak €, a sem dobila še eno dodatno dopoldansko DELO, kar me tudi zelo veseli, ker je precej izi in obljudeno, ... imenuje se zlaganje kave in galanterije na police interšpara v qlandiji, ... sej je ful luštno. zdanjič gremo z gospodom XX (ne želi biti imenovan) nalimat plakat na stojalo pred vhodom in me tipo skoraj ošamari, ko vidi...suspenz... da zadeva velja od 6.11. in ne sedaj!... kaj se si spoh mislila, da sem tako nemarna, da nhisem opazila, ... v tem sem zvizzznila... skarka še en gej po duši in nemarnež. poleg tega gre za džeparac in mi bojo dodali še čokoladke za zlagat (by širokogrudna šefica). ...pol mam še dve dodatni deli, eno je nočno drugo pololdansko, in se bom poštukala, tako da... :::in mislim, da mi učenje še kar gre, saj sem se učila skupaj celih 15 minut v zadnjiih dveh dneh, ampak po kvaliteti in optimizmu, ki me sedaj navdaja (po trpežnem študiju) sklepam da bo. ni zato, da bi bila jaz kaj posebej dojemljiva, ampak že to, da mi je uspelo... po vsem skupaj... skužiti teh nekaj težkih strani iz poslovnih financ, se mi zdi kot mala malica. ... počutim se pa dober, komaj čakam na rundo dva, vse ostale načrte in tudi solarij, da se bom počutila kot v bolgariji. zapečena. včeraj sem pa zgrešila svoj cilj v LJ in se po polurnem vozkanju obrnila proti damu, saj sem šla brez telefona in nisem našla te bajte s št. 4. ... ma je čist kul, ker mi ostane za naslednji tene plus še NLP in orientalske, upam da pridem skozi, saj je to tisto na kar sem se cel življenje pripravljala, da bom lahko stestirala svoje možnosti do konca. ... sem pa ful vesela, da mam sedaj čist mini kolobarje, pa tud pod očmi ni ono obešenih vrečk, gub ali lepotnih nevšečnosti, sem kar zadovoljna sama s seboj. bi se kar pojebala. ...po treznem premisleku, pa se ne bom, ker iz tega ni nič praktičnega, saj kadar đželim lahko vseeno udarim rock bottom, pa mi sedaj tega ni treba, ker imam raje svojo bodočo mansardo alla nob jovi.... ... funny. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 31. oktober 2008 Prijavi Deli 31. oktober 2008 ma naj se prosim kar samo tole naredi in napiše. jaz bi že končno počela kaj zabavnega. res zabavnega. zelo bi rada recimo znala plezat po drevesih kot opice. ali pa bi znala polagat ploščice in sestavit avto. če ne znam pripravit mesa in smučat, me ne moti, ker znam sankat in spečt piškote. pa še kar kaj znala, česar se v tem hipu ne spomnim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. oktober 2008 Prijavi Deli 31. oktober 2008 ja ja... sem ful vesela 14.11.2008 190085-P1 Poslovne finance 1 - kolokvij MRAMOR DUŠAN NOVA GORICA Odjava 03.12.2008 190080 Podjetništvo DRNOVŠEK MATEJA KRANJ Odjava 05.12. 2008 - mednarodno poslovanje 08.12.2008 190085 Poslovne finance 1 MRAMOR DUŠAN NOVA GORICA Odjava 09.12.2008 190074 Oblikovanje turističnih proizvodov SIRŠE JANEZ Na sedežu EF Odjava Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 če kdo ve kaj je kozara tuki? nikoli ne pecaj tipe kar "tako"... :xx!: ne bi verjeli, kaj se je meni enkrat zgodilo, skratka pošiljala sem sms-je, nekak nisem mogla prekinit tega "stika", kontakta ... vsake toliko sem pošpikala... in baje, ... sem slabo naletela, ker tip "hudo" opravlja in laže. drugič se zmeniš nekaj- ne drži, drugič se zmeniš ne drži, itak... je vse jasno. ampak, pol je treba prekinit s temi vzorci enkrat! zdaj pa kar nekaj, vedno en in isti "topel" humus navidezna jesen in vse možno, pa mogoče nisem prava oseba za "unga tm". Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 .... počakat kot zrela jesen na svojo idilo. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 kaj bi dal za neki...hmmm... napotkov ni problema. sam naujo ti ušeč, pol pa boš koj reku, da men ni nč za wrjet itak pa sam mal ircam, ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yanna 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Rada bi zopet vzpostavila svoj notranji mir Nekako mi zadnje čase ne uspeva..........že kar nekaj časa.Se že malce pozna na zdravju....pa se ne dam.Potrebujem več pozitivne energije ali pa spremembo?Mogoče kakšen nasvet???Čau Citiraj Zapiši si v srce, da je vsak dan - najlepši dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 jaz sem se naučila biti tu zdaj... sprejeti trenutek in ga občutiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 čudno je se javljat tu.. tolk pogrešam vse.. ni odziva, le trenutek in kako zapišem kar je v mojem srcu, še zmeraj ne znam in še zmeraj ni odziva.. sem pač oven. mogoče sem spredaj? hkrati se pa ful učim kot v osnovni šoli. vem da nisem niti ena ali en od tu, ki se zna svojstveno izražat, vsakodnevno kaj dogaja pisat, pa vendar je nekaj nespremenljivega v meni, zgleda sicer trdno, pa vem da ni, ki bo kot peter the skala preživelo in prebolelo feedback nevrednosti in ničevosti, dokler je pač spet ne bo. Kakorkol, zlata ribica, upam, da je ne zamenja ponovno teža vsega sveta. Le tolk kolk prenesem. Sem nežna. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 čudno je se javljat tu.. tolk pogrešam vse.. ni odziva, le trenutek in kako zapišem kar je v mojem srcu, še zmeraj ne znam in še zmeraj ni odziva.. sem pač oven. mogoče sem spredaj? hkrati se pa ful učim kot v osnovni šoli. vem da nisem niti ena ali en od tu, ki se zna svojstveno izražat, vsakodnevno kaj dogaja pisat, pa vendar je nekaj nespremenljivega v meni, zgleda sicer trdno, pa vem da ni, ki bo kot peter the skala preživelo in prebolelo feedback nevrednosti in ničevosti, dokler je pač spet ne bo. Kakorkol, zlata ribica, upam, da je ne zamenja ponovno teža vsega sveta. Le tolk kolk prenesem. Sem nežna. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 ircanje sprošča - dejstvo! me weseli, das končn opazu rezultate, pa kuko se trudm ta was Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 hehe sm dwojček, tko da vem to žalostno je edin, da se taka veščina na forumih bolj ne ceni... jes pa nism dwojček in zato me za to gladko zapeče Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 saj s tem ni nič narobe ker drugič bo pa ekstremno dobro, ne? če je ta prav ekstrem, drugo zagotovo ne pride Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 Everybody loves a looser i hate to break your sacred code women loose weight What a surpriserOpen your eyes, aWoman advisor The name of this entertainement isWomen lose weightOur first years of mariage everything was just greatBut after two kidsAnd a weight gain factorThe fact isNow shes completely unattractiveLook fat chicksI dont mean to sound rudeI tell her nice hit the gymAnd dont eat so much foodBut no Your shallowYou need to run the course of unconditionnal love and so forth But how if desires is not thereThats just delaymentDivorce is, child support, alimony paymentsMy happiness I doubt discouragedSo hurry for an easier way out of this marriageMeanwhile my secretary june well groomedWhen you gonna leave your wifeI tell her soon mommy soon I assumeOr my destiny is blueInterestinglyThe only thing left for me to do is to kill her What a surpriserOpen your eyes, aWoman advisor Im gonna have to kill her Of course theres laws which enforces divorces Send that ass right to the morgue miss My plans against or shenanigansKinda ran thinKnowin nothing about poisoningAnd I cant swimBad intentions pumpingMight as well become numbCut her lungs or the obvious robbery gone wrongBut the catch is do I have the nerve to dispatch thisWho can I get to help me murder this fat chickI guess Ill have to play a dude robbin on wednesdayThe day she usually goes food shoppingAnyway long story short hit the side of her chryslerAnd sent her clean over the dividerYou bastard she said as the wreck went tumblin down the hillI thought she has to be deadLater on get a call(from a) lieutenant orourke(had me) leapin like a frogWe need you at the morgueSo I selfishly persueBoohoo there was nothing else for me to do I had to kill her What a surpriserOpen your eyes, aWoman advisor Cmon yall know I had to kill her Of course theres laws which enforces divorces Send that ass right to the morgue missKill her What a surpriserOpen your eyes, aWoman advisor Cmon yall know I had to kill her Of course theres laws which enforces divorces Send that ass right to the morgue miss So you mean to tell me officer you dont have no clue who did this hit and runNo sir we dont have no clues right nowThis is terrible what am I gonna tell the kids? Pull yourself together sirIm so broken up inside I just cant believe thisI understand, I understandCatch the person who did thisWere gonna try sirPlease Screamin who done took my heart acting shakin up a lotAt the funeral though everyone was lookin at me odd like I did itLike I was the reason my mates slain murmuringI heard he was displeased with her weight gainWhile my secretary sort of a sexy blonde cant cookAll she does is order from restaurantsAll of the sex you wantI doubt could adress, clothes not washed proper and house look a mess andTalkin to detectives that was waitin outsideHow I took a long lunch break day the wife diedI darn near turned paleAnd because of betrayal they indicted me, and gave me an impossible bailGood fortune to anyone admiring the rawtentMoral of the story isDesire is importantSo watch your weightItll keep you mate smitten its a givenThough looking back I realised I didnt have to kill her What a surpriserOpen your eyes, aWoman advisor I didnt have to kill her Of course theres laws which enforces divorces Send that ass right to the morgue missI killed her What a surpriserOpen your eyes, aWoman advisor I didnt have to kill her Of course theres laws which enforces divorces Send that ass right to the morgue miss Well there you have itKeep thin trimKeep your mariage healthyDo you know what I mean? Small message from morcheeba and slick rick the ruler Peace Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 tako rada bi šla živet stran od doma.ne zdržim več tega. očeta alkoholika. sram me je. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 tako rada bi šla živet stran od doma.ne zdržim več tega. očeta alkoholika. sram me je.naj te ne bo. Saj ne moreš živeti njegovega lajfa.Zdaj pa še samo prave afirmacije, pa konec koncev - službo imaš, dedca tudi, pa začnita iskat nekaj. Magari garsonijero kakšno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 na parketara. Najprej bodo popravki, pol plačilo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 tako rada bi šla živet stran od doma.ne zdržim več tega. očeta alkoholika. sram me je. Druidka, sočustvujem s teboj. Verjamem, da zelo trpiš. Če le moreš, pojdi od doma. Sam je izbral tako pot in ti mu ne moreš pomagati. Sedaj si odrasla in dolžna si pomagati sebi. Kaj bo storil on, kaj bosta storila tvoja starša, je njun problem, nikakor pa ne tvoj.Pojdi. Ti imaš svoje življenje in zanj si ti odgovorna. Pogumno, Druidka Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Mogoče kakšen nasvet???nared po swoje. bo najbl prou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 tako rada bi šla živet stran od doma.ne zdržim več tega. očeta alkoholika. sram me je. Saj veš kaj in kako moraš :palec: Naredi to.Zaslužiš si Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 tako rada bi šla živet stran od doma.ne zdržim več tega. očeta alkoholika. sram me je.Druidka, drži se, poskusi čimprej stran, če le imaš možnost; drugače jo poišči Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 ne vem če ste opazli, ampak dolgcajt mi je Sva že dva!Samo, da ga jaz sedaj preganjam s slepim tipkanjem. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.