zerkalo 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 ehm... a to je men blo namenjeno? sori, ampak ušlo mi je....sej ni blo čist dobesedno mišljen. En mal no.......ma kje pa , sploh ne, zakaj pa tebi? No ja....upam vsaj da je kaj pomagalo Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 crkn, a ne.....bodo vsaj drugi imel mir.... No vidiš, v takšnelih temah te je luštno brat. Predvidevam, da je tole namenjeno meni. Hm, če je temu tako, ugotavljam, da sem gospodar tvojih čustev jaz in ne ti Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 zanimivo, kako se ob BZ komentarjih prepoznata vsaj dva LNF člana Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 zanimivo, kako se ob BZ komentarjih prepoznata vsaj dva LNF člana use babe mi grejo na kurac Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 use babe mi grejo na kurac O Janko, to sm pa vesela zate Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 kok ste pa vi fajni mate srečo, danes sem take volje, da bi vas kr vse poslinla, še dobro da ste daleč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 Ti si en pedrčk grdi in ne spodjebavam te zares. Samo za hec. Čau. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 mate srečo, danes sem take volje, da bi vas kr vse poslinla, še dobro da ste daleč slinim se vedno rad, samo sem se pri tem zadnjem zamislil...a mas herpes? x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 O Janko, to sm pa vesela zate mah... hwala sicer, ampak...če sm pošten, se ob tem BZ(sej sploh na wem kwa b to blo)postu ni prepoznala nobena članica :xx!: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 use babe mi grejo na kurac Baba ima en jošk in en zob.Ker imam dva, pomeni da jaz ne spadam v to kategorijo. Sem vesela da me imaš rad.Jaz tudi tebe. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 http://forums.peerweb.org/images/smilies/icon59.gif ...sneg... http://www.sinatrafamily.com/forum/images/smilies/cursing.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 kaj pizdite folk nad snegom, jebo vas. a ni logično, da mora tudi zemlja počivati? od pomladi do jeseni brsti, rodi, se troši ... naj ima pozimi mir, da nam bo spet rodila spomladi. sem se sprijaznila z zimo. jo ful sovražila in mraz. predvsem zaradi slabega počutja. pa, treba je ful trebušnjake delat, migat, migat, dobre volje bit, pa ti ne pride do živega. razen tega sem začela opazovati snežinke ... pa opazila, da pravljične. in sploh zvečer, ob lučki, kako padajo. mraz pa, če si segret, te poživi. mah, si je treba nekak ob vsakem letnem cajtu neko bajko zase zmislit, pa se lažje živi. res ne morem kolesa gonit, laufat, si laskov sušit na zraku, smrdi zaradi kurjave, ampak OK. je pa sladko pol, ko se začne narava prebujati. tako da, mamica naša, počivaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 ja, jebo vas, prav res. pejte se solit. se pridružujem mnenju Mačke Režalke, kar se pizdenja nad zimo tiče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 kaj pizdite folk nad snegom, jebo vas.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/u030.gif tole sem morala zdaj pripopat, sem iskala kakšnega winter smeškota in se itak zaštrikala. tale je za DBK-ja: http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/r015.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 jes bi pa rad povedu free-ju, da sm veseu, da še ni obupou in da ustrajno popa linke. lihkar sm gledu zanimiv intervju s sanjo lončar. thx free Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 http://www.myemoticons.com/avatars/bad-boys/images/smiley_finger.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 a to je Luna z rokavico? hvaaaalaaaaaaa. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s010.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 res ne morem kolesa gonit, laufatuf, v snegu je super laufat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 kaj pizdite folk nad snegom, jebo vas. a ni logično, da mora tudi zemlja počivati? od pomladi do jeseni brsti, rodi, se troši ... naj ima pozimi mir, da nam bo spet rodila spomladi. sem se sprijaznila z zimo. jo ful sovražila in mraz. predvsem zaradi slabega počutja. pa, treba je ful trebušnjake delat, migat, migat, dobre volje bit, pa ti ne pride do živega. razen tega sem začela opazovati snežinke ... pa opazila, da pravljične. in sploh zvečer, ob lučki, kako padajo. mraz pa, če si segret, te poživi. mah, si je treba nekak ob vsakem letnem cajtu neko bajko zase zmislit, pa se lažje živi. res ne morem kolesa gonit, laufat, si laskov sušit na zraku, smrdi zaradi kurjave, ampak OK. je pa sladko pol, ko se začne narava prebujati. tako da, mamica naša, počivaj. Ja no.Sej se strinjam s teboj.Sam klela sem, ko sem peljala domov.V ta naš hrib, sem že doktorirala.Ne gre naprej, ja prov, potem pa rikverc z dvignjenimi vrati prtlažnika... malo zabuba vrat, ampak sem zmogla. doma sem, vsa serčna, ker je toplo in sem na varnem. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 uf, v snegu je super laufat! žal me začne zaradi mrzlega zraka "rezati" v grlu. veš kaj je res fajn? kotaliti se oblečen v kombinezon po zasneženem hribu navzdol. Ja no.Sej se strinjam s teboj.Sam klela sem, ko sem peljala domov.V ta naš hrib, sem že doktorirala.Ne gre naprej, ja prov, potem pa rikverc z dvignjenimi vrati prtlažnika... malo zabuba vrat, ampak sem zmogla. doma sem, vsa serčna, ker je toplo in sem na varnem.ja, razumem. vsak rad varno pride domov, pa nihče nima rad raznih ovir in razmer, ki otežujejo vožnjo. ampak smo še na dobrem. ponekod morajo kar s čolnom do doma, pa nevarnosti v živalski obliki jim pretijo. sem tudi jaz doma iz kraja na hribu, cesta je široka ravno za en avto, ovinkasta, razrukana na enih mestih. če se srečata dva avta, se že umakneš "v gorice". kar hočem povedati, je, da ne vem, kaj bi storila na poledeneli cesti ali pa že samo na zasneženi ... sploh ne bi nikamor šla. kaj šele, če bi se sredi brega srečala dva avta ravno na takem mestu, kjer se je težje umakniti, mora en rikverc na stransko cesto ali podobno. tako da si lahko ponosna nase, da ti je uspelo. glede na povedano si obvladatorka. jaz bi se usrala po domače povedano. uminakanja v gorice sem pa že vešča, to se vseeno pohvalim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. november 2008 Prijavi Deli 29. november 2008 uminakanja v gorice sem pa že vešča, to se vseeno pohvalim. Vsega se navadiš, ko si prisiljen.Najbolj me razp.......i, ko kakšen "ne more" zapeljati vzvratno nekaj metrov,jaz pa lahko dirjam 50m nazaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2008 Prijavi Deli 29. november 2008 kaj pizdite folk nad snegom, jebo vas.al nas jebo al nas ne....me nč ne briga......gladko lohk pizdim nad zimo..... .....smisla za romantiko itak nimam....in če se še tolk potrudim, ne znam uživat v pomrznjenih cestah, vrstah zarad prevrnjenih tovornjakov, zebenja v okončine in ostalih blagodati zime......zato bom počakala, da tale šit od zime mine.........ker je to itak najlepš pr zimi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. november 2008 Prijavi Deli 30. november 2008 Mi pa dežžžžžžžžžžžGrrr to mi parav nič všeč Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.