Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

pr usej dobrosrčnosti k jo premorem, loh rečem sam to:

fuck off kitajci blesawi. bemti vas in vašo tradicijo, kulturo, medicino in celo znanost brus lijousko. primitivn ste usak dan bl... rajš neham naštewat

nehite fukat pa se množit spaki zahojeni...

pizda wam materna, smrtne kazni ni za ukint. res ne.

pa čist nč mi ni odlegl, čeprou sm kao dau vn iz sebe.

predn me določte za newemkakšnega foba, si poglejte. če zmorete. jes nism prou doug.

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Fajn, hvala za vspodbudo.

Sanja Loncar je res fantasticna v poznavanju nekaterih okoliscin, ki se ticejo zdravja.

jes bi pa rad povedu free-ju, da sm veseu, da še ni obupou in da ustrajno popa linke. lihkar sm gledu zanimiv intervju s sanjo lončar. thx free

Ke? u mislih? :inocent:

x:Dx

men se pa zadnje cajte pogosto pojavlja številka 666 x:o)x

Fajn, hvala za vspodbudo.

hwala tut teb še enkrat.

drgač pa... zmer mam kje kšno škatlo čikou na lagerju viška... dons, k pa spat ne morem pa... niii niii :xx!:

bohwed kdaj se t prwa oštarija odpre x:Ix

pr usej dobrosrčnosti k jo premorem, loh rečem sam to:

fuck off kitajci blesawi. bemti vas in vašo tradicijo, kulturo, medicino in celo znanost brus lijousko. primitivn ste usak dan bl... rajš neham naštewat

nehite fukat pa se množit spaki zahojeni...

pizda wam materna, smrtne kazni ni za ukint. res ne.

pa čist nč mi ni odlegl, čeprou sm kao dau vn iz sebe.

predn me določte za newemkakšnega foba, si poglejte. če zmorete. jes nism prou doug.

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

Jest bi stolkla tiste, ki to robo uživajo na in v sebi

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

daj, prosim ... ustavi malo konje ... včasih si hujši kot kakšna bjonda :inocent: (punce, tole vzemite kot prispodobo ) x;)x ... globoko vdahni x^x ... preštej do deset ... mogoče bi ti moral do dvajset xnckrivx ... potem pa ropotaj x:Dx

tkole k te berem, kot da je meni namenjeno x:Dx x:Dx x;)x

tole z dihanjem in štetjem, bohami, da zame velja štetje do 30, predno začne noret x:Dx :palec: x:o)x

Zdele grem pa probat un tvoj recept od zaroštanega mmočnika, zrawn pa krvavice x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Houston, I have a problem. :o|o:

Huston here...we can hear you loud and clear... x:Xx

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

x8Dx prebrala še pred tistim pravkar zbrisano

nimam pravice sodit, vendar si drznem

zamenjaj literaturo ki jo bereš ,kakor navajaš biblijo in astro knjige za dobrega vojaka Švejka, vsekakor ti bodo prijetne miselne povezave, ki prihajajo iz Švejkovih ust, pomagale pri navezovanju in ohranjanju prijetnih socialnih stikov

pa še tri zlata marketinško psihološka pravila, če ti bo ego dopuščal

1,Najmanj pomembna beseda JAZ

2, Najpomembnejša beseda MI

3, Tri najpomembnejše besede: Vse vam odpuščam

4. Štiri najpomembnejše besede: Kaj pa menite VI?

5. Pet najpomembnejših besed : Opravili ste zelo dobro delo.

Šest najpomembnejših besed<. Rad bi vas dosti bolje razumel!!!!!

če imaš anksioznost in alkohol si iz čist povprečne slovenske družine,

če si to priznaš, si že na poti k iskanju rešitve iz tega, najhuje je, ko zanikaš, potem je to nikoli končana potlačena zgodba , ki dobiva na moči kot vzmet, potiskaš, potiskaš, dokler ne poči

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x^x ja žal mi je, veš, sem nerazumljeno bitje....ki se ne zna izražati, da boš bolj vesela mi piše v horoskopi...da se ne znam izražati tako da bi me folk razumel

ne bom več razpredala, zbrisala pa tudi ne bom

sam še ena misel mi je priletela

SVET JE KAKRŠEN JE

NE MOREŠ VPLIVATI NA TO KAJ SE TI DOGAJA, IMAŠ PA POLNO MOČ, DA VPLIVAŠ NA SVOJE ODZIVE NA DOGAJANJA

BIBLIJO RAJE ŽIVI,, KAKOR BERI

VEČ KORISTI, po mojih izkušnjah, predvsem ono , ne delaj drugemu, kar nočeš , da bi drugi tebi storili xrainbowx

nea vem, kaj ti misliš, sam že Cankar je reku, da oni , ki nima premoženja je pač hlapec

in mi smo pač še zmeraj narod hlapcev in ne princev in princesk in temu primerno tudi živimo...in zakaj se je treba sploh razburjat ,to škodje lepoti

včasih je bilo treba onikat in nazivat z blagorodjem pa tak.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx joj , vidim da si že raspucala , čitaš biblijo ta te bo rešila, no tak mi pač vsake toliko suflirajo na uhe, mormoni, pa jehove, pa pravoslavci pa rimokatoličani

fajno to ...no men tem cajtom sn speglala eno čumulungmo cot...pa vmes razmišljala kaj brundaš ta večer,no pa sem se spomnila rešitve

predstavljaj si v onih nadrejenih da so Jezus

Demo ma fajno vajo, pravi da si morš zbrat najbolj antipatičnega, neprijetnega , sovražno nastrojenega človeka v vzorčni predalček in ga vzljubit, ljubeče

evo viš, to bo meni ratalo, ko bom Bobnarja ljubeče vzljubila, ko mi skoz neki sika pa pljuva pa tak....

in ko ti bo to ratalo alebo meni pukim slučajem, de draga moja , te boma pa zveličane

no v glavnem za mene ni straha x:o)x

a da ne verješ ti Cankarji,

jst pa, sem za trenutek občutila kako živijo kraljice, pje, nej slabo....vse maš zorganizirano, te vsi te prijazno in ustrežljivo spremljajo, pazi ti to....veš kaki luksus je to ko te tdve oblačita , ena češe pa frizuro dela....ej , draga moja nej, slabo

nč prat, nč kuhat, nč v službo , nč po vrtu rit...sam smejčkat pa prijazen bit

in to sit, pa čist pa oblečen bit, to pa res ni trežko se blago smejat v nebo x:o)x x;)x

Lia,

pri nas je pa tko, da ne rabiš kraljica biti...in te vsi pedenajo spred pa zad. Samo prav se morš pisat.

Žal je tko, da nas čist preveč po nivojih rangirajo. Samo zato jer so managreji ali karkoli že.

Sorry vsi smo ljudje...na tem bogem svet .

Lia,

pri nas je pa tko, da ne rabiš kraljica biti...in te vsi pedenajo spred pa zad. Samo prav se morš pisat.

Žal je tko, da nas čist preveč po nivojih rangirajo. Samo zato jer so managreji ali karkoli že.

Sorry vsi smo ljudje...na tem bogem svet .

:palec: se strinjam, pa vsi vmremo, prej al slej

Aktivisti Društva ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic se nahajamo pred velikansko dilemo. Ker se je zaradi široke fronte aktivnosti društva pokazala potreba po uvedbi nekaterih profesionalnih funkcij v društvu (predsednik, blagajnik, snažilka ...) se je pojavila dilema, ali bi bilo treba zaradi uvedbe teh profesionalnih funkcij društvo preimenovati. Izraz ljubitelj namreč lahko razumemo tudi kot amater, zato je dilema utemeljena. In ker bi seveda večina članov Društva ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic ohranilo amaterski (ljubiteljski) status, drugi pa bi bili profesionalci, razmišljamo o uvedbi referenduma za potrditev novega predloga imena društva - predlog novega imena naj bi bil "Društvo profesionalcev in ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic."

Sam se z vsem srce zavzemam za novo ime,a slutim, da lahko pride do politične diverzije opozicije društva, ki bo vse zjebala. Tako sem nervozen ..... Brrrrrrrrr....... :o|o: :o|o: :o|o:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

A pa je ta "zaščitena vrsta močvirskih ptic" res zaščitena, ko pa imate take tektonsko problematične kadrovske težave.

V društvu ocenjujemo, da je naša vloga v slovenskem in evropskem močvirskem prostoru itak podcenjena, zato smo prišli na čudovito idejo. Društvo bomo potem, ko se bo iskristaliziralo novo ime, registrirali tudi kot politično stranko in si po tej poti skušli pridobiti ustrezne pozicije v družbi. Upam, da nam v fazi teh aktivnosti vse zaščitene vrste močvirskih ptic ne izumrejo, saj bi bil v tem primeru obstoj našega društva kompromitiran.

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Mislim zakaj ste pa pol društvo žaščitenih močvirskih ptic...da upate, da vam ne izumrejo...jao jao pa res niste za druzga kot za politično stranko. :sniky: :OoO:

tok časa lapajo, pa organizirajo ..da je že vse mimo ..jej jej...

Kot član društva ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic ocenjujem, da si zelo primerna za to, da se včlaniš v naše društvo. Tale tvoj post namreč kaže na to, da je tvoj psihološki profil skladen z večino članov društva - tud mi petežno šimfamo. Čist skos.

x:Dx ja če šinfaš je pol enkrat morda sprememba ..če pa ne ...pa je pol ponavad skoz isto x:Dx monotonija...

V Društvu ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic ocenjujemo, da šinfanje ni pot do sprememb. Zato tud šinfamo (v resnici nam odgovarja status quo, ampak nš okol praut, kajti navzven mora biti videti drugače). Kdor šinfa običajno ne deluje,

Aktivisti Društva ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic se nahajamo pred velikansko dilemo. Ker se je zaradi široke fronte aktivnosti društva pokazala potreba po uvedbi nekaterih profesionalnih funkcij v društvu (predsednik, blagajnik, snažilka ...) se je pojavila dilema, ali bi bilo treba zaradi uvedbe teh profesionalnih funkcij društvo preimenovati. Izraz ljubitelj namreč lahko razumemo tudi kot amater, zato je dilema utemeljena. In ker bi seveda večina članov Društva ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic ohranilo amaterski (ljubiteljski) status, drugi pa bi bili profesionalci, razmišljamo o uvedbi referenduma za potrditev novega predloga imena društva - predlog novega imena naj bi bil "Društvo profesionalcev in ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic."

Sam se z vsem srce zavzemam za novo ime,a slutim, da lahko pride do politične diverzije opozicije društva, ki bo vse zjebala. Tako sem nervozen ..... Brrrrrrrrr....... :o|o: :o|o: :o|o:

Lahko tudi takole:

DRUŠTVO LJUDI, KI NE VEDO KAKO PORABITI PROSTI ČAS, ZAŠČITENE VRSTE PTIC, BOMO KAR PRI VAS

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

angelski žur... bog ve da mi zmer, ko vidim ta naslov, pride na misel ena grupa zadetih osebkov prej kukr pa ljudje, ki si želijo mal razvedritve itd itd...

Že res zadetih, ampak od "duhovnosti". Pa ful se bodo objemal. x:Dx

V Društvu ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic

skrajšejte ime, če ne, se ti bo sfukal od tipkanja.

čeprou potihem ocenjujem, da tko pridobiwate na času, k ga nujn rabte, da loh improwizirate, kuko pa kwa sploh po... šimfat x:Dx

Guest VilaSonca
Že res zadetih, ampak od "duhovnosti". Pa ful se bodo objemal. x:Dx

mah, jaz sem se glih obregnila ob "dance party". pričakujemo pokanje in ne cingljanja. x:Dx

Kako pa to zgleda.... :8): ..štekam polni ljubezni potem.... xDDx mislim duhovne... :shsh: Najberž so vzrok za to angelski keksi...kašni oreški pa cimet ...

Ma Strelka, wsak tele ma swoj wesele. Nimam n'č proti, sam men pač pretirano in vsewprek objemanje, ki ga prakticirajo v nekaterih "duhovnih" krogih ne sede kaj prida. :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...