nataly 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 lia sam za tebe http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...sult_type=postsSamo tole se je moralo zgoditi nedavno, ker sem še nedolgo tega nazaj brala nekatere njegove zapise. RAvno o peti hiši nekaj. Hm..škoda. Res. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 ma kašni predvidljivi bebci. lahko napišem cel scenarij pogovorov. pa ko si opazil, da je scenarij jasen, da nisi poovedal čisto nič novega zakaj ne nehaš ponavljat in greš raje počet kaj pametnejšega?ajme! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 mamu vam mobitelovsko...najprej boste pritozbo fasali, potem se tozbo...zgube zahojene... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 mamu vam mobitelovsko...najprej boste pritozbo fasali, potem se tozbo...zgube zahojene... A tudi ti?Pokam od mobitela, 100% Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 kwa kurac zej kle neki nouga tale sistem...sploh se ne znajdem oz. je čist bedn. sploh ne morš na hitr mau preletet teme.bljak. oz. a se da naštelat po ta starmu? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 Če se ne bi smejal lastnim težavam, se ne bi imel čemu smejati. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. december 2008 Prijavi Deli 11. december 2008 Podari si nasmeh. Je zastonj. -) Če se ne bi smejal lastnim težavam, se ne bi imel čemu smejati.Jz tut član humor kluba za "zdravo zajebancijo in humor". -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 mi smo imeli pa s si.mobilom cirkus *** Kaj so ga pa tu sračkali?Mobitel je drag kot žafran, pa brez opozorila povišajo tarifo.Kar pride položnica, in dodatno zaračunajo klice v tujino, ki jih sploh ni.V osrčju Gorenjske, se ni za bati, da bi mi vleklo Hrvaškega operaterja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 Kaj so ga pa tu sračkali?Mobitel je drag kot žafran, pa brez opozorila povišajo tarifo.Kar pride položnica, in dodatno zaračunajo klice v tujino, ki jih sploh ni.V osrčju Gorenjske, se ni za bati, da bi mi vleklo Hrvaškega operaterja. Prešaltaj na Tušmobil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 Angels from above on hightell us to go out and buy jinglebells jinglebells Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 Angels from above on hightell us to go out and buy jinglebells jinglebells Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. december 2008 Prijavi Deli 13. december 2008 jinglebells jinglebells -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. december 2008 Prijavi Deli 13. december 2008 Angels from above on hightell us to go out and buy jinglebells jinglebells Carol of the Bells 2006 - Holdman Christmas Displayhttp://www.youtube.com/watch?v=ot-B4V8oqPQ&fmt=18 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 13. december 2008 Prijavi Deli 13. december 2008 Prešaltaj na Tušmobil... Kako pa je s pokritostjo signala, ali kaj meša z Mobitelovim? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Ne odpiram nove teme, se lahko pomenimo tukaj. Mobitela ne maram, kaj je bolj uporabno?Slab signal mobitela, kako pokrivajo ostali.Kletno stanovanje. Kako se telefonira pri slabem signalu?Roko na steno, telefon na ušes in je signal. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 čist primern dan za mal ircat, ampak mi je tale sistem labirinta čist mem :xx!: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 al pa uprabiš stacionarnega... al pa na lunin forum pa napišeš: hellou strelka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 Kaj pa če bi ti pritisnil spodaj levo lunin dizajn? kaj pa če? kaj pa če? pšoba kaj pa če pride dinozawr? pa sej se mij zdel, daj kšna finta, ampak mi ni tolk do tega, dab se kej dost poglablou. thx usen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 A si zdej probu to?ne. še. sej se itak nč ne dogaja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 jah to, al pa če greš Cankarja brat ti se zajebawaš, ampak je res. kačur je .... kačur. jes pa še kr na wem, ke mam telfon. mamico mu vidim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2008 Prijavi Deli 14. december 2008 to se pa zgodi, če se spije preveč pirčka tut to j možn. čeprou jes sumim, da je u awtu. auto pa zuni na -273celzija ... bom pa jaz prva.... Sam toliko da veš... včasih me prow presenečaš..... v katero smer pa sam ugotovi... totalno me zapeče. pa kr sama pogruntej kwa. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 cepec nesposobni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Telovadim celo dopoldne.... Po lojtrci gor in dol... pa na kolena... pa cota ta in ona...pa metla... pa sesalec... pa ribam in drgnem ko budalo Noter čistim za malanjem, pa še parketar pride danes do konca polakirat, na zunanji strani oken ribam malto od fasade. Se drži ko sam vrag So moj velecenjeni dragi rekli, da mora biti do praznikov gotovo... sam rekli so... delam pa jaz Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Ulež se, dj vse 4 od sebe. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 Tako je. Če se že spraviš kaj delat to počni predano in brez pritoževanjaali pa niti ne začni. Ne pa da so ti zdaj drugi krivi. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.