irba 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 angelski žur... bog ve da mi zmer, ko vidim ta naslov, pride na misel ena grupa zadetih osebkov prej kukr pa ljudje, ki si želijo mal razvedritve itd itd... Bog ve, da mi zmeri ko kaj takega preberem, povre kri, pa bog ve da vem, da ljudje svet dojemajo iz svojih notranjih doživljanj in percepcij, pa si mislim, saj bo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 http://www.youtube.com/watch?v=zAnOp5Qtpn0phill collins Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 2. Si.mobil pa je pred kratkim začel novo akcijo z globljo filozofijo: ''Premisli, preden mobilnik vržeš v smeti. Premisli o okolju, v katerem živiš.'' a je to hec? svoj novi mobilni telefon bom kupila pri simobilu. ker cenijo naravo. in pozivajo ljudi k razmišljanju. da ne omenim, da so družini prijazna tvrdka. ti pa še povem kaj je rekla prijateljica, ki se jih je skušala znebit in it k drugemu operaterju, pa ji to po mesecu še vedno ni uspelo (da ne govorim o tem, da ne more odkodirat telefona, ki ga je kupila pri njih, tako da ga bo lahko darovala v okolju prijazne smeti): "so navadne kurbe." jaz pa z njimi nimam izkušenj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irba 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 o, a dostikrat kaj takega prebereš? Ne, je bilo čisto slučajno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 mah ti operaterji.... vendo je neka caka al neka pomanjljivost, vsaj majhna luknjica. no za ene stvari sem *ziheras* ( ), v tem primeru to pomeni, da me pomirja in maram, da se da nekoga na *starih cifrah* dobit. Da je tista ena in je to to. Za vsak primer, recimo za nas, ki si zapomnimo ful cifer, nimamo pa interesa, da bi si VEDNO zapomnili ful cifer krat 10. (za vsacga se vse *pod- in med-naslove).Tko da potem butasto vztrajam pri recimo najdrazji uslugi, zavedajoc se, da se temu rece monopol (in pritozujoc se nad tem).Sam pac.... ne da se mi menjat tega/takega tko olako. ~~ hotla sm pa rect (pa s kotickom ujela repek debatkice in komentirala): povejte, k boste hotl nov Dnevnik. nisem bla ze tisoc let...pa je mimo da zdaj uletim s tem (glede na to, da mi ne znese brati odzivov -morebitnih - in se nanje odzivat).Tko da, lohk sem napisete ali pa se mi lohk okol teh in takih stvari tud pise. ~~~ Prijetne dneve. xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 ... povejte, k boste hotl ...jst bi predvsem rada en cel sončen dan, brez te sivine, dežja in posledično slabe volje, pa k sm že glih pr naštevanju, bi prosila še za kak kilogram dobre volje - te mi namreč drastično primanjkuje, pa še mal pozitivne naravnanosti bi si tut naročila, ker tale črngativa (črno, mrakobno razpoloženje in negativa) mi gre na živce in posledično grem potem še jaz drugim na živce, pa nimam nič proti, če vse to prinese Dedek Mraz, Božiček al pa DHL ekspresna pošta lah je zavito v ekološki celofan ni pa muss Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 V Zalogu je drsališče.Samo predenj prideš do tja.... Je pa kul,bolj underground drsališče.Smo se v drsal ko sem bil v srednji šoli. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 pizda sm jes bebo na cajte :xx!: tooolk stwari me zanima...pa tooolk stwari bi počeu...pa tooolk bi prebrau.........pol se mi pa pizda mi matrna nč ne lub...no ja... sej dan je biu pa tut že kr doug. konckoncou... loh se zleknem pa tv pržgem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 jst bi predvsem rada en cel sončen dan, brez te sivine, dežja in posledično slabe volje, pa k sm že glih pr naštevanju, bi prosila še za kak kilogram dobre volje - te mi namreč drastično primanjkuje, pa še mal pozitivne naravnanosti bi si tut naročila, ker tale črngativa (črno, mrakobno razpoloženje in negativa) mi gre na živce in posledično grem potem še jaz drugim na živce, pa nimam nič proti, če vse to prinese Dedek Mraz, Božiček al pa DHL ekspresna pošta lah je zavito v ekološki celofan ni pa muss Ni DHL, ni Božiček..... Je Lunin forum Kilogram pozitivizma, dobre volje...... dostavljeno za Cookie. pizda sm jes bebo na cajte :xx!: tooolk stwari me zanima...pa tooolk stwari bi počeu...pa tooolk bi prebrau...... Saj ni treba tooooooooollllk stavri si želet ali delat.Daj se loti ene, mogoče te pa ne bo potem popustila žilica raziskovanja. PS: Uspeh ni zagotovljen. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 Ok... mi lahko kdo k je iz (trenutno sive) LJ. pove, kje obstaja kako drsališče..na prostem.. včasih je imel Mobitel ta drsališča.. u parku Zvezda ni blo nč (al so ga pa zrušli že?)? ..je mogoče na kaki drugi lokaciji al? rada bi se šla mal ubijat pa to..pa kar nč.. svaaaaaštaaa. drsališča na prostem z brezplačno izposojo drsalk je pred Mercator Hipermarket Šiška; je bolj mali, večinoma se drsajo otroci, pa kak zaljubljen parček Ni DHL, ni Božiček..... Je Lunin forum Kilogram pozitivizma, dobre volje...... dostavljeno za Cookie...Woo-hoo Hvala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 tenx..tega tut poznam...tut drsala u srednji... Prišofiraj v Radovljico.Brezplačno drsališče, parkirišča za izvoz, nič drena.......Še mame skuhajo vino in čajček in ga kar dobiš, ko se jim smiliš da te zebe.Čist drug folk, kukr v Ljublajni.Po domače. Res da uletim ponavad z nekaj lončki in litri čaja ali vina, sam smo vsi enaki in potem je tega za izvoz. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 nekaj litrov vina in čajček z rumom pa pridem. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 nov začetek..... ....pa sej to je kul..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 ob najbolj drastični odločitvi v lajfu sem imela pokrito eno področje....pa še tisto ni bilo zihr in se je izcimilo šele pozneje.......ni bilo niti izi, niti simpl v času dogajanja......je pa to način za poiskat skrite moči v sebi.....in jih najdeš.....razen če se vdaš......kar je sicer nesmiselno, pa vendar kdo to tud nardi, a ne....... da je pa kul, ugotovimo lahko tud potem......sam je vseeno kul.......in večina ne bi menjala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Mysti, po moje si močnejša, kot misliš Se strinjam xyesx Sicer gre pa meni brskanje po osebnih stvareh tako na živce. Ko si v zvezi, mora pa partner čisto vse vedeti oz. si čisto vse delita? Sicer pa... I give up. Včasih sem se še trudila in sekirala, če smo se kaj skregali oz. je bil nekdo razočaran nad mano, zdaj pa itak vidim, da ne bom nikoli na njegovem nivoju, nikoli mu ne bo všeč vse, kar delam... Najhuje je, da imam samo pozitivne motive za našo družino, on jih pa vzame kot nekaj negativnega... ne pa kot trud in da samo dobro hočem. Kaj naj potem? Prepustila bom, da se bo odpletalo samo od sebe. Ne bom več lepilo.Ah. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Zajebancija z nekaj resnice;Vse = treba vedet. -)Al pa samo, kdo ti jo še ni nategnu? -)Tko je dons, jebi ga. -)Jeba je komu, ko mu pol počas izza "vogalov" informacije "prihajajo". -)Sploh, ko gre za manjša "gnezda". Pr ns ena mula prau tkole: "Sm na slabem glasu zarad preteklosti",To = razlog, zakaj me ma vsak samo za fukaro... In jo boli "vagina".Pa jih ni blo velik. Sama prav, da ne velik čez 50.Za par 10€ jo ma lahko, kdor jo če. Po novem. Sploh, ko je v kakih "nakupih [pivo, cigarete, ...]". Ex "Kurbetina" je najboljša, ko se umiri. -) Praujo stari "jebači". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 ...Sicer pa... I give up. Včasih sem se še trudila in sekirala, če smo se kaj skregali oz. je bil nekdo razočaran nad mano, zdaj pa itak vidim, da ne bom nikoli na njegovem nivoju, nikoli mu ne bo všeč vse, kar delam... Najhuje je, da imam samo pozitivne motive za našo družino, on jih pa vzame kot nekaj negativnega... ne pa kot trud in da samo dobro hočem. Kaj naj potem? Prepustila bom, da se bo odpletalo samo od sebe. Ne bom več lepilo.Ah.Pot v pekel je tlakovana z najboljšimi nameni Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 to je depresivno razmišljanje. punce poslušte mene. VEDNO maš KAM za it. v najslabšem primeru greš lahko pod štrik. (nisem sarkastičen... beri dalje) in VEDNO je NEKDO s katerim si lahko skupaj. klošarji na cesti ponavadi ne odklanjajo družbe. in VEDNO imaš KAJ za počet... če ne se brcaj v tazadnjo in bo delo tu.zdej pa od kje ta zajebancija in zakaj to ni.nesrečni smo takrat, ko ne moremo it tja kamo bi si ŽELELI. nesrečni smo takrat, ko ne moremo biti z nekom s katerim si to ŽELIMO. in, kot ste verjetno že sami potuhtali, nesrečni smo takrat, ko moramo početi tisto, kar NOČEMO početi.. ups, česar si ne ŽELIMO. damo zraven še moralo... lahko tudi tisto čisto pristno krščansko, pa smo v podnu od podna (ahm, no, ja). u glavnem.... to ni namenjeno mantis temveč mistyci. čutim pa se poklicanega, da nekaj napišem, ker v bistvu ne izpolnjujem nobenih od teh treh reči, vrata se mi pa odprejo samo v skladu z zakonom F=ma. tko da... glavo pokonc pa korakat naprej... boli te ****. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 In ko je kera s kom, mu "serje" po glavi.In ga "oblikuje" po svojih predstavah. ! In obratno. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 vem... po analogij... cajt vse rane zaliže. si že mela kdaj jebo in je blo pol fajn in se zdaj smejiš na to. no, isto bo zdej. moj, malo starejši prjatu bi pa reku:"Used se na kolmkišto in ne tuhti." sej bo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Mysti, http://img3.mysmiley.net/imgs/smile/mad/mad0063.gifSI JA SI JA SI JA!!!!Madona!!! A iščeš uteho v tem, da kao nisi? Ker si!Premisli!!! Čeprav meni se zdi, da že veš odgovor, pa te je pač strah. To je normalno. Če rabiš pa še dokaze oz. če imaš upanje, pa daj še enkrat!!! Noben drug ti tukaj ne more prav pametno svetovati.Ne mi pa razmišljat, da nisi dovolj močna (sej obe veva, kam razmišljanje in psiha pripeljeta!!!!!) Oprosti za razburjanje, veš, da te imam rada, zato ti pa govorim to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Mysti ziher se bo vse nakupckalo tocno tako, kot je najboljse zate . Pa Michelle poslusaj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Question:Who is my date for Friday night?Answer: Karl Marx to je depresivno razmišljanje. punce poslušte mene. VEDNO maš KAM za it. v najslabšem primeru greš lahko pod štrik. (nisem sarkastičen... beri dalje) in VEDNO je NEKDO s katerim si lahko skupaj. klošarji na cesti ponavadi ne odklanjajo družbe. in VEDNO imaš KAJ za počet... če ne se brcaj v tazadnjo in bo delo tu.zdej pa od kje ta zajebancija in zakaj to ni.nesrečni smo takrat, ko ne moremo it tja kamo bi si ŽELELI. nesrečni smo takrat, ko ne moremo biti z nekom s katerim si to ŽELIMO. in, kot ste verjetno že sami potuhtali, nesrečni smo takrat, ko moramo početi tisto, kar NOČEMO početi.. ups, česar si ne ŽELIMO. damo zraven še moralo... lahko tudi tisto čisto pristno krščansko, pa smo v podnu od podna (ahm, no, ja). Lahko bi še dodali, da si želimo stvari, ki jih nočemo, da popolno obelodanimo absurdno nemogočnost naše eksistence. ej fak no, mene so res posadil na ta napačn planet Tudi name so posadili napačen planet. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Question:Who is my date for Friday night? ...Answer: Martin Kojc Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 In ne, Mystica niti približno ni močna.Nehj tuhtat. Pejd se zabavat. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.