vilamalina 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 jeeeeeeeeeejjjjjjj bodmo veseli no. bodmo no. pa bodimo... pravzaprav grem jaz zdajle kar malo plesat. pa bo kar bo. a prideš tudi ti, zvrneva kaj na veseli marec in april? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 No Marsa, že od septembra živim brez tvojih napovedi..... pogrešam...... čist si me razvadila z njimi no vish, sj se da (bit brez). (*nisi edina..... a navelicala sem se djabe delat vse, do vrh glave mam prostovoljstva, ne grem pa nazaj oz. hocm spremembo. ce pa delas vse enako, pa ne more bit spremembe.... sm jo tako hotla ze nekajkrat spet zacet pisat, pa si premislila. rabim sponzorja al kaj tacga, k hocm bit tud js za svoje delo (vsaj kaksno) placana. tko pa sam vec in vec dajem in pol sm slabe...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 Prazniki sami po sebi niso ne vem kaj,če si pred njimi ne nardiš tako,da potem uživaš v njih.Ko nekdo nate misli oz.obratno je lažje.Da si pa sam je za praznike še tko težje...No name vsaj nekdo misli...i guess.Pa nećakinja me je poklicala,ko je šla spat,pa komaj zna govorit.Joj kašn srček je. Tko,da smo rešeni.Rajš mam pa praznik poscane Zofke,pa dan mrtvih.Vem,čudn sm. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Evo, točno to.VESELI DECEMBERjeeeeeeeeeejjjjjjj bodmo veseli no. bodmo no.Tako je. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 men so pa prazniki fajn....lohk ostanem doma.....hodim spat, ko mi paše in vstajam tud tako....sej zarad tega nč več ne spim, lahko pa upoštevam svoj odpuljen ritem......pa kakšen miljon vsakodnevnih ovinkov mi odpade......pa vidim, da se dan dogaja tud med 5.20 in 16.30.......pa celo kakšne frende/frendice lohk srečam.....pa ob keri kol uri lohk grem na kavo......miljon stvari, zarad katerih sem hvaležna....ker vem, da niso samoumevne...... mejte se fajn...tisti, ki praznike marate....in tisti, ki jih ne......če pa se nočete met fajn, pa tud prav......vsak ma pravico do izbire........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Dat v ponudbo plačljive storitve. Mogoče dodat še kake storitve preko 090 številke, ...Ponudit druga znanja & storitve [tudi računalniške, ...] ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 obširnejša razlaga osebnega horoskopa ... upam, da jo bom dočakala ...ja sej. skratka, hvala za predloge in razumevanje, fidbek, mi pomeni. Korenjezelje... nisi edina, gotovo ne, vas je kar nekaj, ste pa seveda v manjsini totalni. saj se lepo vid, ko skor plaho in tko mal *opomnim*, nakazem, odprem temo, kjer pojasnim, kaksna je situacija, pa nima NOBENEGA komentarja.tako da nom vec plaho rekla, mal manj kot da prosjacim, tud vi se pliz ne do mene tko obnasat, ker me to zhali. jaz sam ne znam trzit, vec kot ocitno, kar resda kaze na mojo nesposobnost na tem podrocju, ampak pliz, prizanesite mi z nasveti in tem, kaj bi morala, ker se mi zdi to pravzaprav absurdno, ce ne celo nekoliko perverzno.ker namrec, malo neokusno je, da se me posilja delat se vec, da vam bom se vec lohk nudila.seveda je to moj problem, vendar ce je tako, potem sam skenslam. ker pa sem tud odgovorna, nenazadnje seveda tud do sebe, je tako v sposnejsem interesu, da zadeva se naprej laufa. in zakaj bi sam midva cist vse financirala (ce pustimo ob strani vse ostalo, desetletje dela itd.)??In ko mi boste naslednjic predlagal/svetoval itd. kako "bi morala" se trzit in tako dalje, bom razumela, da boste seveda vsi ti ki tko pravite, tud brez problema pol podprl, ko/ce bomo kasiral clanstvo.skratka, jaz nisem nobena bogica, samo ne znajdem se dobro v tem pohlepnem svetu, ker ne sodim sem v tem smislu, sm cist *od drugod* (lohk bi rekl da z lune al vsaj z marsa ). ampak moja velikodusnost je to in dru8ge sposobnosti, tako da nisem nobena ubogica, pac pa kvecjemu carica. ker je teze dat in castit, ce si brez.sem pac se ustela, vsakdo se lohk zmoti.sem mislila, da je folk tak kot jaz - da da brez problema. pa se duhovnost pa to, sem si mislila, sej ta folk je tok razvit, da je jasno, sej so-cutijo in majo globlje razumevanje in vecina jih steka, da je cash tud energija in da je pac potreben. in seveda tud jaz ne morem s kartami al pa s svojo sliko placat benza ali hrane.skratka, res je, da brez dela ni jela, sem pa ugotovila, da tudi brez jela ni dela. in nehala pisat napovedi... nehala sodelovat na forumu.... nehala se na vsak mail in OS odzivat itd., skratka, odpela sem vse..... v sebi hotla pridt do vsega.in nism hotla tehle debat, ker so ze 100x ble, pol pa kao je par dobrega folka kao navijalo zame, jaz pa sem se neprijetno in poniz(a)no pocutla.NO zdej pa drugac to vidm in se noumo sli vec tko. ne bom se nc opravicevala niti vec kej dost utemeljevala. Mislim da to, da pri takih pogojih se vedno stojimo, je ze neznanski dosezek, kot ga ni. zdaj pa ne bi vec o tem, ker sem, kot sem rekla, hotla pocakat do konca praznikov.plus se je rabilo in se se rabi skristalizirat (nenazadnje pa tud tehnicno dobr zastavt). se pa ob tej priliki posebej zahvalim za vse vsem, ki ste me in naju oz. pac LN -tud financno- podpiral v vsem tem casu, zahvalijo pa se vam lohk tud vsi ostali, kajti sicer bi mi ze velik prej dol padl vse. to zelo cenim, da nisem rabla B rect, pa ste ze cutl, razumel, si skusal predstavljat. in pomagal. zaradi takih kot ste omenjeni, imam se dalje lohk nekaj vere in se mi sploh priblizno se kej da. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Objava #17371http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055471378Objava #17372http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055471379Objava #17373http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055471381 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Valkirica, Ti "en mal rules". -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 (*to je najbrz tist iz Fotk, k sm glih opazla, k me je zacudlo, da si v fotkah postnil) men je pa kul Tantra... ma en svoj stil. v zacetku je res dajal predvsem linke oz. tko mal zagonetno vcas pise, ampak kr pogledam, kaj kej pravi (no ne vsacga linka plus itak mi jih ful ne odpre... splosno, ne sam tantrinih). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Dal sem iz "Fotk" [pomotoma tam napopal] v logični okvir ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Men pa Ti nisi cool. Kuga pa zdj? Z metlo si pa cool. -)Sorry bejba, na vitaminih hmeljevih si. Ti si the best. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 pih.ravnokar dobila povabilo na kRas. na nek tris in vsega boga al kaj.a cm it? ((morm se v 10ih minutah odloct in bit seveda blazn nadultrahitr zrihtana )) kakorkol, lepo se mejte in lep dan zelim (ful je lepo zunaj). xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Če poznaš folk ok.V kolker gre za net znanstva. Previdnost = mati modrosti. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 O fuck, Ti bi me kr z metlo. To ne ide. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Valkirica, kdaj si nazadnje ... A kuga?jedla palačinke. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 bam bam...Bam Bam Bhole - Nuvo Bengal - Vancouver Rathyatra 2007 Mal prejDober Tek. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 SLOVO Prišel je čas slovesa bratje, oditi moramo. Razidimo se v upanju, da se še srečamo.... Jeti?!?? Ne me strašit s temi mrtvaškimi rožami Kaj te muči srčece Upam sam, da greš predčasno silvestrovat in da se beremo po NL, ne pa?!?? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 ... ne vem koliko časa se ne bom javila ... Jeti, želim ti, da se ti zdravje čimprej IZBOLJŠA, da se čimprej naučiš "lekcijo" in da boš zopet z nami. In ne misli, da s svojimi objavami nisi doprimogla k "izboljšanju" zbirke znanja&veščin, nenazadnje si mene "naučila" zaroštan močnik pa na uporabne linke, k jih tko uslužno popaš pa na slikce...kako morš rečt, da tvoj doprinos ni bil koristen (k je daleč od tega!!!)Anyway, da ne moraliziram, želim ti zdravja in ureditev ostalih zadev-tako da bo za vse prav Srečno pri pre/doseganju novih izzivov Rada te mam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 saj prav hudo me ne boste pogrešali,zelo se motis.... se podpisem pod Cookie: mogoce je pa sam faza... in itak nous mogla brez nas... ??ne maram slovesov prevec....ampak kadarkol me lohk poklices, se obrnes name, upam da to ves.so pa besede tok butaste, da so frazaste itd., cim hoces kej lepega, iz srca napisat.v glavnem, ne skrbi, jaz sem tle. in ne sam jaz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Jeti, bo kukr bo. Probaš nardit, kar gre. Ne dj se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 .......hvala Vsem hvala tebi,javi in drži se Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 u matr, na prvi pogled me je kr mal stisnl Jetisan, karkoli že je ne daj se Ines! Pofočkaj se še kdaj in veliko sreče Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Prijatelji, povezani, okoli ognja vsi, nikoli ne pozabimo, teh naših lepih dni. Nekoč.. V Novem Letu 2009 želim Vsem Vse Dobro! Tudi tebi sonček Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 jeti......bemtiš, par dni ne bla kej dost gor....pa ne vem, za kaj gre........kam greš, jeti....... ........... x:Xx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.