Marsa 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 haha, ja ja, poznam to, se mi tud zdej dogaja. enkrat smo mel foro na morju, k sem se zmotla, da je treba it 'za kup pitt' pa smo mel skoz konstantno foro oz. smo pol namenoma tko govoril.No pol k si pa rekel 'za pit kupt' (pravilno), nam je blo pa cist cudn in bl narobe. al pa ponavljas kako besedo in je vse bolj butasta in nesmiselna in na koncu ze skoraj vec ne ves oz. nisi cist preprican, ce je res sploh taka beseda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 Cirkus smo preživel.Je bilo kot na fronti ob polnoči. Sem na uhibu, tako da imam pogled na Krvavec, Roblek, Dobrčo, Triglav, Stov....Povsod so suvali rakete dol. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 js sem tut tuhtu, da bi blo fajn it u hribe tak cajt, ker pri nas so sekal, da je blo že mal preveč. pol sem dau pa matematični priročnik mal ven, ker ob takšnem hrupu lahka sam še kakšne izpeljave delam. čist, čist, čist odveč. sem biu pa večer prej v hribih zvečer in je bilo noro. toliko zvezd, da te na tla vrže. na 1200m se vidi čisto drugače. luna čisto v krajcu in to čisto na obzorju. za njo pa venera, ko da bi kdo luč prižgau. tako močno je sijala. pogled v dolino pa morje megle/oblakov. čeprav luna ni dajala nobene svetlobe, so zvezde tako svetile, da si lahka hodil po hosti brez prižgane svetilke. toliko zvezd, da sem se komaj orientiru po nebu. noro, noro. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 Srečno 09 vsem uporabnikom foruma,ki jih poznam,bi jih rad poznal,umetnikom,kmetom,sotrpinom.VSe lepo in cvetoče leto 2009! Bemti Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 mater.. traja par mesecev, da me kaj res spravi iz tira, potem rabm pa tud rabm kako uro, alpa še več, da spet h seb pridem bi vzela chill pill, sam sm prot kemiji za to se jaz ne bi sekiru. men lahk traja tut po minuto al pa dve da me ćist iz tira vrže. pobiram se pa mesce in mesce. ampak res... za kakšno stvar, se lahka pobiram tut leta, življenja. kemija pa no-can-do. sam pol pa k ustaneš te pa ne premakne a-ma-nač. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 a prozac ne deluje??????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Hellex -) - najboljš pa NIČ. -) Bit naravno zadet. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 ! Do odvisnosti [telesne, psihične] ne sme priti. Tudi, ko gre za internet, hrano, odnose, ... NE. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 referati, seminarske. dlje hodim v šolo, bolj se počutim poneumljeno. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Glasba, ples = brezplačno zadevanje. -)Zadetost od česarkoli je naravno stanje. Če ni preveč kemično in če ne načenja jeter. danes razmišljam, s čim bi se. Že vem, s telovadbo. Tako se bom zmatrala, da mi bojo mišice zrastle. Endorfinov kolkor češ. Zvečer na obisku pa z vinom. Nato se bom zadevala s priljubljen kavbojko, ob kateri me nese v tiste čase. Jutri zjutraj s kavo. In tako dalje. Šole poneumljajo. "FachIdioti" so zaželjeni. Jih je lažje "upravljati". -)referati, seminarske. dlje hodim v šolo, bolj se počutim poneumljeno. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. januar 2009 Prijavi Deli 2. januar 2009 Ena od novoletnih zaobljub je tudi tale: rešiti se odvisnosti - tudi od neta. Predvsem od neta. Pa nekaj o manjših količinah hrane tudi bilo rečeno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 "Zaobljube" se krši, v kolikor so "prisila", brez uvida/odprave vzroka/vzrokov, ko gre za "slabe razvade, ...". -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 It do fulla ... = Isto kot nažret se čokolade ... Je pol mir za nekaj časa. -) Vau, Magija ... -) xsmx eee ni veljalo za tisto. ena druga zadeva. skoz in skoz mi hodi pred oči. tko al drugače.pa poskušam dat ad acta, pa se kr vrača. jebemti .... aaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Za en nov let leeetaaa nazaj vem, da je blo -29. -)Mraza ta let še ni zame nobenga. -)Lansk let ga tut ni blo. -( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 pejte žvet na aljasko, antarktiko, sibirijo in kar je še takih ljubkih kotičkov........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Za en nov let leeetaaa nazaj vem, da je blo -29. -)Mraza ta let še ni zame nobenga. -)Lansk let ga tut ni blo. -( pa res ni blo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Odvisen si, ko zaradi kake razvade/kemične, nekemične trpijo obveznosti, socialni kontakti z ljudmi. Ko je komuniciranje patološko [agresivno, arogantno, zreducirano na minimum, ...]. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Sociolog, psiholog nisem. -) Vse naj tut Tebi. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Se razume. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 Počuti se kot ... Zberi sama. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 js sem tut tuhtu, da bi blo fajn it u hribe tak cajt, ker pri nas so sekal, da je blo že mal preveč. pol sem dau pa matematični priročnik mal ven, ker ob takšnem hrupu lahka sam še kakšne izpeljave delam. čist, čist, čist odveč. sem biu pa večer prej v hribih zvečer in je bilo noro. toliko zvezd, da te na tla vrže. na 1200m se vidi čisto drugače. luna čisto v krajcu in to čisto na obzorju. za njo pa venera, ko da bi kdo luč prižgau. tako močno je sijala. pogled v dolino pa morje megle/oblakov. čeprav luna ni dajala nobene svetlobe, so zvezde tako svetile, da si lahka hodil po hosti brez prižgane svetilke. toliko zvezd, da sem se komaj orientiru po nebu. noro, noro. aja, jst tud bla tam na 1700 , pa sekal ko pr norcih...pa pihal pa bril na ojstro...ob polnoči na silvestra ... ampak noro dobr.....k je unim bliz kmal zmanjkal streliva pol se pa sam svetlobni efekti vidl od raket v dolini pa zadet si od mraza tam gor, sploh ne rabiš opojnih drog....ko prideš na toplo v kočo sam dol padeš....nebo pa tako kot da si na drugi svet padu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 aja, jst tud bla tam na 1700 , pa sekal ko pr norcih...pa pihal pa bril na ojstro...ob polnoči na silvestra ... ampak noro dobr.....k je unim bliz kmal zmanjkal streliva pol se pa sam svetlobni efekti vidl od raket v dolini pa zadet si od mraza tam gor, sploh ne rabiš opojnih drog....ko prideš na toplo v kočo sam dol padeš....nebo pa tako kot da si na drugi svet padu To je moglo pa noro dobro izgledat.Že ko grem po drva in pridem nazaj na toplo, mi je vsak izgovor pri roki, da se ven ne vračam nekaj časa.Kaj šele go gaziš v hribe???????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Rum & čaj, ko je človk na višin - v koči hribovski [s pravo mero]. Kakšn dober vegi sendvič, kislo zelje kuhano, ... Rules -) Kaj šele go gaziš v hribe????????Mal ruma & vročga čaja [en mal, ne velik], dobra družba/al pa solo. Pa gre b.p. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Tantra, .... Si ti dober sociolog, si pa malo manj dober psiholog.hahahaha Boš zmogla, ker to znaš. Ti si super močno herojsko prebojno zmagovalen človek. Te ne poznam, pa vseeno to vem. Pol sigurno drži. Drži tudi ti sebe nad gladino, čeprav, pod vodo je tudi lepo. tantra, tis faca pozitiva taprava Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Nisem NE sociolog, in NE psiholog. Pravilna ugotovitev to bla. -)Jem pa zelenjavo, tut korenje ... njam njam -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.