Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

haha, ja ja, poznam to, se mi tud zdej dogaja.

enkrat smo mel foro na morju, k sem se zmotla, da je treba it 'za kup pitt' x:o)x pa smo mel skoz konstantno foro oz. smo pol namenoma tko govoril.

No pol k si pa rekel 'za pit kupt' (pravilno), nam je blo pa cist cudn in bl narobe. xDDx

al pa ponavljas kako besedo in je vse bolj butasta in nesmiselna in na koncu ze skoraj vec ne ves oz. nisi cist preprican, ce je res sploh taka beseda.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Cirkus smo preživel.

Je bilo kot na fronti ob polnoči.

Sem na uhibu, tako da imam pogled na Krvavec, Roblek, Dobrčo, Triglav, Stov....

Povsod so suvali rakete dol.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

js sem tut tuhtu, da bi blo fajn it u hribe tak cajt, ker pri nas so sekal, da je blo že mal preveč.

pol sem dau pa matematični priročnik mal ven, ker ob takšnem hrupu lahka sam še kakšne izpeljave delam. x:Dx

čist, čist, čist odveč.

sem biu pa večer prej v hribih zvečer in je bilo noro. toliko zvezd, da te na tla vrže. na 1200m se vidi čisto drugače. luna čisto v krajcu in to čisto na obzorju. za njo pa venera, ko da bi kdo luč prižgau. tako močno je sijala. pogled v dolino pa morje megle/oblakov. čeprav luna ni dajala nobene svetlobe, so zvezde tako svetile, da si lahka hodil po hosti brez prižgane svetilke. toliko zvezd, da sem se komaj orientiru po nebu. noro, noro. x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

mater.. traja par mesecev, da me kaj res spravi iz tira, potem rabm pa tud rabm kako uro, alpa še več, da spet h seb pridem :vragec:

bi vzela chill pill, sam sm prot kemiji x:px

za to se jaz ne bi sekiru. men lahk traja tut po minuto al pa dve da me ćist iz tira vrže. pobiram se pa mesce in mesce. x:Dx

ampak res... za kakšno stvar, se lahka pobiram tut leta, življenja. x:o)x kemija pa no-can-do. sam pol pa k ustaneš te pa ne premakne a-ma-nač. x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Glasba, ples = brezplačno zadevanje. -)

Zadetost od česarkoli je naravno stanje.

Če ni preveč kemično in če ne načenja jeter. danes razmišljam, s čim bi se. Že vem, s telovadbo. Tako se bom zmatrala, da mi bojo mišice zrastle. Endorfinov kolkor češ. Zvečer na obisku pa z vinom. Nato se bom zadevala s priljubljen kavbojko, ob kateri me nese v tiste čase. Jutri zjutraj s kavo. In tako dalje.

Šole poneumljajo. "FachIdioti" so zaželjeni. Jih je lažje "upravljati". -)

referati, seminarske. :mad2: dlje hodim v šolo, bolj se počutim poneumljeno. :xx!:

Ena od novoletnih zaobljub je tudi tale: rešiti se odvisnosti - tudi od neta. Predvsem od neta. Pa nekaj o manjših količinah hrane tudi bilo rečeno.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

It do fulla ... = Isto kot nažret se čokolade ...

Je pol mir za nekaj časa. -)

Vau, Magija ... -)

xsmx xsmx xsmx

eee ni veljalo za tisto. ena druga zadeva. skoz in skoz mi hodi pred oči. tko al drugače.

pa poskušam dat ad acta, pa se kr vrača.

jebemti .... aaaaaaaaaaaaaa

pejte žvet na aljasko, antarktiko, sibirijo in kar je še takih ljubkih kotičkov........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

js sem tut tuhtu, da bi blo fajn it u hribe tak cajt, ker pri nas so sekal, da je blo že mal preveč.

pol sem dau pa matematični priročnik mal ven, ker ob takšnem hrupu lahka sam še kakšne izpeljave delam. x:Dx

čist, čist, čist odveč.

sem biu pa večer prej v hribih zvečer in je bilo noro. toliko zvezd, da te na tla vrže. na 1200m se vidi čisto drugače. luna čisto v krajcu in to čisto na obzorju. za njo pa venera, ko da bi kdo luč prižgau. tako močno je sijala. pogled v dolino pa morje megle/oblakov. čeprav luna ni dajala nobene svetlobe, so zvezde tako svetile, da si lahka hodil po hosti brez prižgane svetilke. toliko zvezd, da sem se komaj orientiru po nebu. noro, noro. x;)x

xrainbowx

:eek: aja, jst tud bla tam na 1700 , pa sekal ko pr norcih...pa pihal pa bril na ojstro...ob polnoči na silvestra ...

ampak noro dobr.....k je unim bliz kmal zmanjkal streliva pol se pa sam svetlobni efekti vidl od raket x:px v dolini

pa zadet si od mraza tam gor, sploh ne rabiš opojnih drog....ko prideš na toplo v kočo sam dol padeš....nebo pa tako kot da si na drugi svet padu x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek: aja, jst tud bla tam na 1700 , pa sekal ko pr norcih...pa pihal pa bril na ojstro...ob polnoči na silvestra ...

ampak noro dobr.....k je unim bliz kmal zmanjkal streliva pol se pa sam svetlobni efekti vidl od raket x:px v dolini

pa zadet si od mraza tam gor, sploh ne rabiš opojnih drog....ko prideš na toplo v kočo sam dol padeš....nebo pa tako kot da si na drugi svet padu x8Dx

To je moglo pa noro dobro izgledat.

Že ko grem po drva in pridem nazaj na toplo, mi je vsak izgovor pri roki, da se ven ne vračam nekaj časa.

Kaj šele go gaziš v hribe????????

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Rum & čaj, ko je človk na višin - v koči hribovski [s pravo mero].

Kakšn dober vegi sendvič, kislo zelje kuhano, ... Rules -)

Kaj šele go gaziš v hribe????????

Mal ruma & vročga čaja [en mal, ne velik], dobra družba/al pa solo. Pa gre b.p. -)

Tantra, .... Si ti dober sociolog, si pa malo manj dober psiholog.

hahahaha x:Dx x:Dx x:Dx x:px :palec:

Boš zmogla, ker to znaš. Ti si super močno herojsko prebojno zmagovalen človek. Te ne poznam, pa vseeno to vem. Pol sigurno drži. Drži tudi ti sebe nad gladino, čeprav, pod vodo je tudi lepo.

x:Dx x:Dx x:Dx tantra, tis faca :palec:

pozitiva taprava :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...