Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Zakaj že hočem, da pokliče...??? Sj ga sploh ne maram...je pa res dobr občutek se počututi ŽELJENO!!! pa čeprav je sam on!!!! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ha-ha, ne pričakuj da se boš počutla zaželjeno niso sposobni takih želja, sam f... pa da jim ni dolgčas :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Veš kaj....po doooolgem času...sem spet doživela tist look...pa če sam za trenutek...čeprav je sam .on. mam spet en mini košček upanja, da pa mogoče bo nekoč bolje! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Binch, dober podpis maš, všeč mi je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Binch, dober podpis maš, všeč mi je. hvala Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja ej, jst sm lih prej razlagala Michelle da živim za tiste redke trenutke ko pokaže da mu ni vseen sam we're all just fools - misliš da je neki na tem pa...ja sj vemo upanje umre zadnje! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 nea ga lomi....kaj pa je v tem življenju gotovega.....nič,na tem svetu razen bridkega konca... carpe diem(izkoristi dan) in glavo pokonci, kaj jo boš naslanjala na rame, naredi si lep dan, mogoče je zadnji. Naj se ti negotovost spremeni v spoznanje , da je vse kar imaš v tebi in ne v tistem, kar se dogaja okrog. naj se ti ugodno zavrti dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Pogrešam te ful Kaj mi delaš ..... Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 hvala lunatiki za veselje, ki vije iz vas...prežene skrbi in drobne žalosti...danes boste rama na katero se bom naslonila...ne bom sama v negotovem pričakovanju... vse ramce postrojene v podporo! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Grešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 tudi moja rama je pripravljena za vse, ki so potrebni tolažbe vidim, da je zaljubljenost in ljubezen pri mnogih na preizkušnji...želim vam, da jo srečno prestanete Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Pih, sploh se nism spomnla - sporočam nekomu = PAY UP SUCKERS kdo bo pa čakal, a mislte da je naše delo, trud in naši žulji za vašo korist prostovoljni prispevek ljudje čakajo, obveznost je obveznost tut mi mormo živet Še davčna prej dolgove poravna Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Šefe pozabi če ti ga je prejšnja vlekla, jaz ti ga ne bom! Naslednji sestanek bodi pripravljen, bojo švigale strele sem naredila natančno bilanco tako da boš popušil! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Katera te je tako razjezila Mystica? Ni vredno! P.s. Full si cute na svoji osebni strani! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ah, ja, vedno znova presenečena nad obnašanjem nekaterih na forumu...bi za svoja leta lahko mal več pameti pokazal, sploh pa najprej pometli pred svojim pragom! Pa ne vtikujte se v druge, če vas ne prosijo za to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 5rca, joj, ne tako negativno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Čist prov ma...mene tud razp..., če te nekdo za tvoje delo ne plača. Če si ga korektno opravil, ma, da plača....najlažji se je pol mutavega delat. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 bejbe, pa ne tako jezno noooooo, škodi živcem in srčku. brezveze se razburjat, raje vlagat energijo kam drugam. xrosex lahko je meni govoriti. aja, prosim, če vrnete napotnico servisu, da bom lahko plačala najemnino. hvala Bogu, da imamo tako fajne lastnike, da se da vse zmeniti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ha-ha, ne pričakuj da se boš počutla zaželjeno niso sposobni takih želja, sam f... pa da jim ni dolgčas :xx!: no, jaz sem to objavo imela v mislih ... ne tiste o delu ... my mistake, ko nisem citirala Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Sej jst drgač zdejle sploh nism jezna, smao komentirala sm. Grem pod tuš, pa glavo umicat...štempljajte, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 da mi jutr dobavte boschka tko k ste obljubl! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Mnja girly - ne sej nisem negativno nastrojena, mi dost pove če se mi nekdo ne javi dva dni kolk nej cenim moško vrsto Drugače pa seveda - gre men tut na živce da delam pa dušo pustim nekje pol se pa noben ne izvoli niti plačat po vseh kalvarijah k jih daš skos da greš čim bolj njim na roko z računom. Pa izgovori pa neka jajca :xx!: pa to pr takih k točn veš da majo keš ...pa sej ni važn konc koncev, ni fer in pika! za Boschka! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 da mi jutr dobavte boschka tko k ste obljubl! Bosh-ka, drugač boste boščki! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ne zezaj! K če ga ne bo, si bom tebe vgradil..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Ne zezaj! K če ga ne bo, si bom tebe vgradil..... Mene boš imel za kaj drugega, ne za posodo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.