Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ha-ha, ne pričakuj da se boš počutla zaželjeno xrolleyesx niso sposobni takih želja, sam f... pa da jim ni dolgčas :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Veš kaj....po doooolgem času...sem spet doživela tist look...pa če sam za trenutek...čeprav je sam .on. mam spet en mini košček upanja, da pa mogoče bo nekoč bolje!
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Ja ej, jst sm lih prej razlagala Michelle da živim za tiste redke trenutke ko pokaže da mu ni vseen :o|o: sam we're all just fools - misliš da je neki na tem pa...ja sj vemo upanje umre zadnje!

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

xcivx

nea ga lomi....kaj pa je v tem življenju gotovega.....nič,na tem svetu razen bridkega konca... carpe diem(izkoristi dan) in glavo pokonci, kaj jo boš naslanjala na rame, naredi si lep dan, mogoče je zadnji.

Naj se ti negotovost spremeni v spoznanje , da je vse kar imaš v tebi in ne v tistem, kar se dogaja okrog.

xrainbowx xcrossfingx :detelca: naj se ti ugodno zavrti dan

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hvala lunatiki za veselje, ki vije iz vas...prežene skrbi in drobne žalosti...danes boste rama na katero se bom naslonila...ne bom sama v negotovem pričakovanju...

xcrossfingx xsrcx vse ramce postrojene v podporo!

tudi moja rama je pripravljena za vse, ki so potrebni tolažbe xsrcx :detelca: xflowx

vidim, da je zaljubljenost in ljubezen pri mnogih na preizkušnji...želim vam, da jo srečno prestanete xyesx x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pih, sploh se nism spomnla - sporočam nekomu = PAY UP SUCKERS xrolleyesx kdo bo pa čakal, a mislte da je naše delo, trud in naši žulji za vašo korist prostovoljni prispevek :vragec: ljudje čakajo, obveznost je obveznost tut mi mormo živet :vtz:

Še davčna prej dolgove poravna :sori:

Šefe pozabi x:Dx če ti ga je prejšnja vlekla, jaz ti ga ne bom! :vragec: Naslednji sestanek bodi pripravljen, bojo švigale strele x:px sem naredila natančno bilanco tako da boš popušil! x:o)x :vragec: x8Dx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Guest mačona

bejbe, pa ne tako jezno noooooo, škodi živcem in srčku. brezveze se razburjat, raje vlagat energijo kam drugam. xrosex

lahko je meni govoriti. :o|o:

aja, prosim, če vrnete napotnico servisu, da bom lahko plačala najemnino. hvala Bogu, da imamo tako fajne lastnike, da se da vse zmeniti. x:)x

Ha-ha, ne pričakuj da se boš počutla zaželjeno xrolleyesx niso sposobni takih želja, sam f... pa da jim ni dolgčas :xx!:

no, jaz sem to objavo imela v mislih ... ne tiste o delu ... my mistake, ko nisem citirala xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Mnja girly - ne sej nisem negativno nastrojena, mi dost pove če se mi nekdo ne javi dva dni kolk nej cenim moško vrsto xrolleyesx

Drugače pa seveda - gre men tut na živce da delam pa dušo pustim nekje pol se pa noben ne izvoli niti plačat po vseh kalvarijah k jih daš skos da greš čim bolj njim na roko z računom. Pa izgovori pa neka jajca :xx!: pa to pr takih k točn veš da majo keš :o|o: ...pa sej ni važn konc koncev, ni fer in pika!

xcrossfingx za Boschka!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...