Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

55 kg...

yeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa

wow, na quelle sem vidla posteljo in omaro, katero bi imela v svojem stanovanju... te cene so vse dosegljive...

wow...

ni vsega na internetu, kar je v katalogu. hm! :eek: :sori: ke kar velika postelja, obstajajo tudi manjše dimenzije, obstajajo... šit...

jaz bi šla živet nekam drugam, čez eno 5 let! x:)x bi šla.

Ja povalno da maš 55.Sam kot že pravijo.NE PRETIRAVAT NA DOL! x:)x Moški majo/mamo radi če je za prjet;)

JAz sem tudi posteljnino naročil pri Quelle in je bolša kot recimo z Ike-e.

P.s.Jaz bom kmalu v svoji hiši,če bo vse po sreči.Pridi k meni živet.Ti oddam. x:Dx

Uaa.Danes je bil pa enkraten dan.Sem na jezeru sčistil ves sneg.Zdaj smo se pa drsal/igral hokej od osmih pa do enajstih!

Eee...ni boljšga,samo pri -18 se ni dalo več zdržat.So ženske nagnale domov:)

EE.....mormo ponovit.OBVEZNO.Pa bakle smo imel in Pusckhin black vodko!Yea :palec:

Jutr pa v NM,ker letim z avijonom xDDx ME & mama xDDx Dobila za abrahama.

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

:D

ja, tega je pa res tezko po slovensk povedat. x:px

haha, a si predstavljas pujsa, da recimo kdo to vid, pa mu nc jasn, a ostali pa se vsi rezijo, kao: vsi stekajo. x:o)x

in pol si ne upa vprasat, podobn kot prodajalka, ki jo je pika vprasala, ce majo stranh, ji je blo nerodn da ne bi vedla kaj je to in da ga nimajo, pa je rekla, vcer ga je zmanjkal glih. x:px

tle pa morda enako, morda kskn misl: bogve kaj to pomen?? xscratchx x:Dx pol se pa dela da razume. x:px x:Dx

Si, ja, ce se dva razsvetljena lunatika pogovarjata pa en outsider x:Dx . Meni je vsec ta zlozenka, mali dejansko ima smisel za besedoslovje x:Dx x8Dx

x:Dx x:px

morala bi jana slisat (saj tedaj je bil manjsi, morda star kakih 12 let al pa kej ali clo manj)... k je s takim glasom rekel in navzgor potegnil: haloooo? schtraufenpacht?! no ne znam pac zvocno napisat.

slis se ne tok grozno, kot bolj sochno. pa mal daljse kot kazhin, shpetir pa taksno, mal podoben urnebes, k ma tri zloge, una dva prejsnja mata pa po dva, morda zarad tega.

Tole zgleda bolj zakompliciran, ker je nemska pisava x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest VilaSonca
jast tud drsam s copati :inocent: ... racajoče sicer x:Ix ... a sem pol tudi :vragec: :xx!:

mah, tebe ne poslušam, ti me ne budiš, ti mi ne skačeš po glavi. x:Dx če samo drsaš, je še kul. kaj, ko hodijo kot bi meli noge iz svinca pa še drsajo zraven. xrolleyesx

nesramnica! :angry:

ja, to je razlog, zarad kerga sem jih sama nehala nosit.

preprosto si v bloku, stolpnici tega ne mores privoscit. xyesx

(oz. kjer nisi cist po svoje, zase, da nikomur ne tumbas, ropotas, bobnis itd.)

ja tantra xyesx (razen da je u, ne v - pac foneticno, kot si napisal)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Leeetaaa nazaaaj jih je ena bejba nosila ... Pa ropoootaaala z njiiimiii ob 4. zjutraj ...

V enem študentskem fletu ... Ko smo ga najel takraaat ... -)

Mene ni motil, frendica ji je pa rekla, da je moteče. Pol je pa copate nosila ... -)

Jz spim tut b.p. na hard core - techno, rock, ...

Spim globoko in trdno. Na ustreznem sobnem volumnu - jakosti zvoka. -)

Guest VilaSonca
:2src:

verjetno nisi nikoli ležala v bolnišnici ... ko so medicinske sestre štrkljale naokoli v lesenih coklih x!x in to ne samo v našem špitalu... meni je enkrat ornk pokrovko dvignilo in sem naredila celega hudiča ... sem pol tud dobila vrnjeno od dotične ... mi je zverinsko grdo dajala inekcije in infuzijo ... samo malo je pa zaleglo x^x

ne. ma tu v študentu nekdo točno nad mano hodi, da mam filing, da se bo strop zrušil. res grdo. zjutraj me pa zbudijo v našem apartmaju cimre, ki tudi lupajo z nogami. kaj čem, rahli živci za grde zvoke.

pra*ica tale med. sestra, ni drugače za komentirati. :o|o:

Včasih se ne da pogovort, zato so ble in tud bodo vojne... Eni ne razumejo oz. nočjo razumet, pa tud odvisno v kakšnem razmerju si z osebo: podrejenem-nadrejenem, mati-hči....

Včasih je najboljši odmik, pa je mir...

Včasih je najboljši odmik, pa je mir...
vcasih si je odmik "treba zasluzit", drugac je to sam beg... x:Dx :o|o:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

vcasih si je odmik "treba zasluzit", drugac je to sam beg... x:Dx :o|o:

Beg pred znanim, na katerega se pripraviš, narediš načrt

in se vrneš pripravljen in odločen da "zmagaš".

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

weš kwa...

če jaz lahko razumem, koliko poguma je blo treba, da si si prebarwala bučko, pol prooosim, prooosim še ti usaj probej zastopit, da ne mislim žwet po tvojih naswetih. in to naswetih, za katere sm te seweda lepo prosu, čeprou sm jih pozabu na glas powedat :vragec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

kaj je s tem folkom, vsi glumijo neko strpnost, razgledanost, multikulturni pristop k vsaki problematiki, vsi so blazno etični, tolerantni, spravljivi, prijazni, dobrososedski, sočutni, radodarni, pozitivni, optimistični..

Včasih se sprašujem, če pišem slovensko in se nahajam na slovenskem forumu. :inocent:

se pravi, da so popolnoma netipični slovenci........ x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

" ... Dodaten zaslužek denarja brez napora, se zasluži tako, da do kosila poležavam, po kosilu, ki mi ga pripravijo domači, se dobro najem in potem sledi moj popoldanski počitek.

Proti večeru se revno, razcapano oblečem in grem pred veliko trgovino z živili prosit za kakšen everček, ker sem tako bogi. In ne mislite, da sem edini tak, ki se tako preoblači-maskira (eden dela, prosi v podhodu na tržnici za Bežigradom)

To je moje delo brez napora:-)))

"Oproščam" se tistim, ki imajo res težko življenje in so primorani spati zunaj, marsikdo niti ne po svoji krivdi, takim pa rade volje pomagam, saj sem povezan z gospodom, ki pomaga brezdomcem..."

http://med.over.net/forum5/read.php?59,5203088

x:Ix se opravičujem, danes nisem preveč se izpovedovala.

kaki prasci!!! ma neeeeeeeee...

http://www.avtocenter.si/Opel_Frontera_ac32026

evo stari, evo...

vse kako r najbolj prikladen, zaenkrat... sem iskala povsod... nikjer... in tukaj je, ga imam... sem se zapeljala zraven njega... pisalo je frontera 4×4 sport... vedela sem... to lahko dobim....

http://www.4kotaca.net/user-images/classifieds/305509/2-500x400.jpg

ma neee...

Jaz pa nimam kaj kidat. Avto v ledenem oklepu na javnem parkirišču, kjer bo tudi ostal vsaj do jutrišnjega dneva .... jaz se bom skušala priplazit do doma brez polomljenih nog. Če se bo pa kaj zlomilo, bo pa tud z namenom. x:o)x Bom pa doma in študirala. muahaha

viš, če bi imela mene v žepu bi bilo vse drugače. x:Dx držim pesti za noge.

:palec:

moja zver tudi ... samo, da je rekel "zdaj sem pa lačen, ko volk ... kaj je pa za kosilo"

hehe, jaz sem tudi to vprašala potem :vragec: . sem itak že ugotovila, da mi obrnjene vloge in obračanje vlog ustreza.

Guest VilaSonca
fajn bi blo, če bi bli prfoxi toliko prijazni, pa kdaj naredili kak razpored za izpite, ne pa, da prideš ko en muto in pol čakaš 5 ur. :o|o: ma, klinc pa vse. :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...