Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

xpolzx :88:

bemtis...sred koncentriranja sem tvoj post o polzih, ki igrajo biljard, videl, pa me je tako s tira vrglo, da se zdaj k sebi ne pridem :cry:

:D :P :D

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Deli na socialnih omrežjih

http://danisayf.files.wordpress.com/2008/06/madagascar-2_16-march-2008.jpg

hvala za pomoč :inocent: in trud z menooooj :C:

http://www.kingofqueens.ch/_images/madagascar2_big.jpg

ga bomo...

http://i307.photobucket.com/albums/nn318/m...agascar-2-i.jpg

pol E pride skozi ljudi nam bližnje...

http://www.vfs.com/blog/wp-content/uploads.../madagascar.jpg

pol smo pač iskreni TUMAČ

http://i15.tinypic.com/4le9ld5.jpg

EHEHEHE... :vragec: :o|o: x?x zadušala... madagascar

na pomoooooooč, ne morem se učiiit...

ZAKAJ*-

AL JE DUŠENJE ALI DEKONCENTRACIJA ... NI ZA ŽIVET...

ISTO....(tko da, rabmo en šus v glavo) ali (en chhange)

kyllah a ti si tud nosorog ... :eek:

ne, nos je kot moja peta od škornja... :vio: ampak si človek ne more pomagat, da ne bi citirau... obup

jao...prazna luna in sončni mrk v ponedeljek...je videt, da se že dogaja...... x:Dx :vragec: x:Dx

Pa močno dogaja. Fejst vorng.

Meče folk kot pinkponk žogice.

Napizden za brezveze na nsakem koraku :sori: :xx!:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

kratkoročna bančna posojila....

veš kako je to zanimivo? in uporabno, za to se splača pleksus uporabljat, brežiška juhu banda

Upravljanje z denarjem in kratkoročnimi finančnimi naložbami

-upravljanje z denarjem

-načrt kratkoročnih denarnih tokov (to pomeniplačani in prejeti denarni zneski v obdobju, načrti denarnih tokov letni -mesečni, tedenski -operativne potrebe, glede na plane določimo presežke in primanjkljaje denarja in gledamo koliko lahko investiramo v naložbe ali se zadolžimo) (HVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALA BOGU, ZA TO TRENUTNO PRONICLJIVOST)

-upravljanje s kratkoročnimi finančnimi naložbami

ČE BOMO PRIDNI, BOMO ŠLI TUDI LETOS NA MORJE, UČIMO SE...

pa kako si lahko tako prekleto zijalast! :sick:

in IQ je tud mal ubog, a ne? k sej si ne mors mislt, da se te ne slis?? al mas sam EQ v q*? xrolleyesx

pa: da se ti da!! x:o)x xrolleyesx

prekleto trobilo zoprno! :xx!:

piz* da mam tacga tipa, ustrelim se! :blackeye:

(al pa njega x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz mislim, da je čas, da mu greš povedat. ne vem sicer kako ne boš totalka popenla, samo.

moji zgornji sosedi topotajo kot konji in ker ne razumejo topotanja nazaj in nabijanja muzike, ko to počnejo, jim bom rekla. mene to pač mot. mi je popolnoma vseeno, če bodo mislila, da sem sitna. sicer se jim bom tud jaz prilagodila, ko bo njih kaj motilo (morda :vragec: ).

sicer pa slutim, da so uvedli kolebnico. :xx!:

xDDx thx za socustvovanje. x;)x x:o)x

nom popenla, mi gre zlo dobr. x8Dx xokx xyesx

sej vidta, vmes nism nc zganjala.

preprosto ko me zbudi, odprem oci in gledam v strop in se mi ne da bit jezna.

skusam se 'veselit z njim' al si ga predstavljam kot kakega super tipa, v smislu, par plus pik mu dodam... xDDx sam ne pomaga kej dost - v tem, da bi mi bil izredno simpaticen lohk. x:o)x

nekak prenasam.

ne, nom tezila, sm se odlocla.

js tud hocem se kdaj pet pa na glas govort. x;)x

ce bom pa tezila, pa (zarad sebe) nom mogla.

Zadnjic 1 dan sem sla ob 7:30 sele spat in me je kr krivil, k racunala kok minut mam se fore x:Dx, pa me je -NEVERJETNO- pustil spat skor do pol enajstih in sem tko PRVIC v kakih 3 mescih spala, dokler je MEN pasal in sm rabla. xokx

enkrat sm mu mal potolkla pa oponasala sm ga v kopalnici x:px (k se tm najbl slis pa sm slisala da je tam), pa se mi je zdel da se je mal umiril.

Potem se mi je ze zasmilil in sm mela kr slabo vest, k mi gre tok na jetra.

Skratka, vsakic znova, kljub temu da se mi vcas mesha, sem pol vesela, da sm bla tih. x:)x

Nimas kej.

Tezim pa ne tud zarad splosnega, zarad energije: kar zarad takih, kot bi jaz bla, ce bi sla tezit, so lohk zoprni sosedski in drugi odnosi in mot me, da se nekoga omejuje.

Se pravi nekdo me bo prijavil in mi tezil, ker bo po zracnikih po cikih smrdel od mene - al pa kej.

In zdaj ze tok dolg prenasam, da je cisto brez veze, da zdej uletim za vse nazaj.

V bistvu me bolj kot iritira nekako preseneca, res... v bistvu razmisljam, kaksen mora bit clovk, k prec k oci odpre, zacne vpit in ma pol, ce druzga ne, tolk energy in glasu, da lohk cez ves dan izvaja svoje ibunge. x:o)x x:Dx

tko, mam eno svojo situacijo v bistvu. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...sicer pa slutim, da so uvedli kolebnico. :xx!:

bod vesela, kaj pa če bi uvedli trening fuzbala, al pa tenisa (tko, kt je blo v sosedstvu ene par mojih selitev nazaj).

sicer pa mora imeti zelo malo pohištva, da lahko s kolebnico skače (in pri tem ne zadane niti lustra, niti karkoli)...

...en mladič, par nadstropij višje pa vrže gor cd ... enolično nabijanje bobnov xrolleyesx ... včasih traja tudi uro :vragec:

tanke in prevodne stene v stolpnicah in blokih so res :xx!:

:vio: ojoj, jst tut včas kake (orientalska glasba) bobne nažgem pa do daske kako uro, pa pol mal šejkanje vadim in tko x:o)x pa mi še nben ni prišel težit (hvala sosedom za prijaznost), je pa res, da bi mu predlagala preselitev v samostojno hišo in the middle of nowhere...sam tole občasno muzikalično posiljevanje izvajam sam v popoldanskih urah in še to med vikendom (največkrat sobota).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

paaaanikaaaaaaa, kao žar na mojim usnama je...

ne morem verjamt, sem tako happy, ker ... včeraj sem buljila v knjigo do štirih zjutraj in nič, zdaj sem končno začela povezovat stvari, ... sem jokala v avtu od obupa, ker mi ne gre nič v gllavo, to je izpit, na katerem sem enkrat že pogrnila... kolokvij pa 70% nardila, kar je optimistično.

veš kako je tooo.... k greš na uno, veš da nimaš pojma... :-(

bod vesela, kaj pa če bi uvedli trening fuzbala, al pa tenisa (tko, kt je blo v sosedstvu ene par mojih selitev nazaj).

sicer pa mora imeti zelo malo pohištva, da lahko s kolebnico skače (in pri tem ne zadane niti lustra, niti karkoli)...

a da bi jim donirala nekaj pohištva in en ogromen luster? :vragec: bom razmislila. no, saj lahko pa da simulirajo tek. oz. tečejo na mestu.

ne stekam, kaj s strahom? :8):

v glavnem, nc, js mam povsod zlo odbre odnose s sosedi in se mamo radi. xokx morda so kdaj (bli) kateri prevec firbcni al pa kej al pa mal cez prag moje zadrzanosti, a vse super vedno; celo so jokale ene gospe ne 1x, ko smo se selil. x:)x pa smo bli recimo manj kot 2 leti tam. sem zelo strpna in tolerantna, prijazna in vse. sam mam rada svoj mir in da me nihce ne gnjavi in ganja (kot pr mat: "kaj nas caka kej ribce pa to" xrolleyesx v 1x1 lifta. :sick: :switz: x;)x pa glih da se ti vedno vse to)...

no povsod drugje je blo pa cist drugac... skratka, jaz se v nikogar ne vtikam, pliz ce se noben vame ne. pa smo zmenjeni. in tega mi sploh ni treba rect. pac se zgodi, tako pac je.

tko da marsikej prenesem.

ejjj! a nism bobnala tisoc na uro in sama zjala? x:Ix x:Dx, a ni 5 mack plus tamal cez mene skakal in se kobalil in po glavi?? (xyesx, k je mel 'mitja cez tedaj za urco vse skp', pa sm lohk brez slabe vesti odspala kej, recimo). se sam obrnem, zavzdihnem, spim dalje.

tle je milijardo soundov! nihce si ne mroe predstavljat, k ne zivi tu al pa v takih okoljih. blazota zvokov!!!

ampak... so ene intonacije, ritmi, nekaj kar seka ven al kaj.... al pa ce je konstantno in nisi se sam odlocil in ni splet trenutnih situacij; recimo nekje vrtajo, strahota, ampak enkrat bojo nehal. x:)x itd. motorka, kosilnica, whatever. to je sam zdej. ce je pa nekdo tak kot pac je, je pa za pricakovati, da... haha! :D ;)

Picasso

ce je pa nekdo tak kot pac je, je pa za pricakovati, da... haha! :D ;)

jaz sem že dobila kar kako opazko, da se me sliš kako se smejim in da ob enajstih naj bi bil pa mir... teli, ki jih imam pa na sumu s kolebnico so pa tud že kar kaj rekli. tako da bom brez slabe vesti tudi jaz njim.

pravzaprav sem tako, da se mi nima sploh nobenega odnosa z nikomer od sosedov. razen drdan in dijo. če bo kdo kaj potreboval, mu bom pa gotovo pomagala. samo ne pustim, da se kdorkoli vtika. sem pač imela slabo izkušnjo s sosedsko vtikancijo. :o|o:

zvokci so pa zmeraj. to pa vem. včasih smo živeli v dvanajstnadstropni stolpnici. sicer na vrhu, tako da je bilo kaj tudi prišparano, verjetno. vem pa da je spodnji sosed z metlo butal v strop. in glede na to, da sem že omenila, da sem bila bolj uho kot ne, se nisem ne vem koliko metala v tla in skakljala okrog.

aja... spregledala ocitno.

sej bo, mystica! xupx

kaj ce te pa bit strah... spomni se na to, kolkrat te je ze blo in vse, pa evo - si se tle, vedno znova ga premagas!

sam butasti (morda? :8):) ne poznajo strahu, strah je dober tud za ohranitev, je tud nagon, ce si apaticen, to je slabo, prepogumen, butasto in slabo, mal strahu pa je mal adrenalina in pol *vse zrihtas*. x;)x xyesx

sploh pa ti! x;)x xDDx x:Xx

bos vidla. ze cez urco (al najkasnej jutr) bos drugac prisla povedat. obljubim. x;)x :palec:

Picasso

straaaaah :sori:

sem nekaj v šivalnem švungu, tako da mu lahko zašijem usta ali pa rit. tam kjer se ti zdi bolj problematičen. se strinjam z marso, da čisto onemogočit se ga pa ne sme. če pa misliš, da oboje, lahko naredim izjemo. zdaj samo še povej kakšno barvo cvirna naj izberem. x:o)x

Kaj so to čakre?Jst se ne spoznam na astrologijo in te podobne vede.Čakre pred televizijo?Zanimivo. x:Dx

I know....you want me just when you need something......Spat grem,alone,naveličan kretenizma....

Darling,stand by me

bemo, Di ... tolikokrat si že dala skozi podobno situacijo, da bi že lahko osvojila kakšno lekcijo

jp.

kakorkoli, socustvujem Ky, pa ne se prevec pustit zdrmat! xcrossfingx

Kaj so to čakre?Jst se ne spoznam na astrologijo in te podobne vede

x:o)x x:Dx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...