Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 tripl! Prid red nardit! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 tripl! Prid red nardit! Zastonj ga kličeš, je na urlaupu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Hehe, pa ne bo več dolg..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Hehe, pa ne bo več dolg..... Pa kaj! Se ga ne bojim! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Mnja girly - ne sej nisem negativno nastrojena, mi dost pove če se mi nekdo ne javi dva dni kolk nej cenim moško vrsto če se ne javi, ga ne zanimaš in konc, gremo dalje in ne travmirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 ajde, gremo se dalje učit, ne pa ircat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 to ni smešno, to je smrtno resno, ker mi gre na tesno, ali se bom uspela vpisati v višji letnik. in jaz še delam in visim na netu in in in, vse drugo, samo učim se ne. spet mislim, da bom mela srečo. no ja, malo sreče, malo pameti, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Že včeraj sem razlagal, kako se da lepo izkoristit in naredit prijetno s koristnim.....erotično učene Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 21. avgust 2006 Prijavi Deli 21. avgust 2006 Z dobrim inštruktorjem gre vse Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 a? Jaz pa bi zdele tako veselo povedal nekaj v "korist" dragih vas deklet, sam ker nimam pravice do iskrene besede se bom vzdržal nadaljnih komentarjev pih mislim da bo dovolj :!!:Kva pa ti kle neki jamraš? To ni nate letel, tko da ne siki. Mulc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 a? Jaz pa bi zdele tako veselo povedal nekaj v "korist" dragih vas deklet, sam ker nimam pravice do iskrene besede se bom vzdržal nadaljnih komentarjev pih mislim da bo dovolj :!!: ni še dovolj toliko cukra nežnih ljubavnih afinitet, prav res toliko čustev v enem stavku dej še kaj napiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 joj ni se mi več :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 joj ni se mi več :xx!: Kaj je, mali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Kaj je, mali? eh ni se mi več za drobiž delat. pa spal bi ;D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 eh ni se mi več za drobiž delat. pa spal bi ;D SM že misnla, da je kej resnga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 a ni to dovolj resno? zgleda sa se bom mogo včlanit v sds al pa izselit iz države Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ja al pa na poker turnirjih za spremembo začet zmagvt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ja to pa čim prej sej bo, upam da že to sredo lahko prideš s transparentom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ja, pa v kopalkah in s pom-pomi, ne? A se lahk zravn gleda? Pa bom okol mize hodila in se zmenva za znake, da boš vedu, kake karte majo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 karte boš bolj težko vidla. lahko si tud moj sponzor ?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Zbud se, untitled. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 sej pa si zvezda zdaj prvi glas ljubljane. Naslednji viktor je tvoj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 huh, zdaj pa si sem oddahnila. našla sem cifro od tipa, za katerega sem delala prejšnji mesec in ga poklicala. napotnica bo vrnjena v roku dveh dni - lahko bom plačala najemnino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 sej pa si zvezda zdaj prvi glas ljubljane. Naslednji viktor je tvoj? Ja, če boš glasoval...malo daj pobudo v Rušah, pa začnite smse pošiljat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.