Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Guest mačona
Mnja girly - ne sej nisem negativno nastrojena, mi dost pove če se mi nekdo ne javi dva dni kolk nej cenim moško vrsto xrolleyesx

če se ne javi, ga ne zanimaš in konc, gremo dalje in ne travmirat. xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
to ni smešno, to je smrtno resno, ker mi gre na tesno, ali se bom uspela vpisati v višji letnik. in jaz še delam in visim na netu in in in, vse drugo, samo učim se ne. spet mislim, da bom mela srečo. :o|o: no ja, malo sreče, malo pameti, pa bo.

a? :eek:

Jaz pa bi zdele tako veselo povedal nekaj v "korist" dragih vas deklet, sam ker nimam pravice do iskrene besede se bom vzdržal nadaljnih komentarjev

pih

mislim da bo dovolj :!!:

Kva pa ti kle neki jamraš? To ni nate letel, tko da ne siki. Mulc. :vragec: x:Dx

a? :eek:

Jaz pa bi zdele tako veselo povedal nekaj v "korist" dragih vas deklet, sam ker nimam pravice do iskrene besede se bom vzdržal nadaljnih komentarjev

pih

mislim da bo dovolj :!!:

xcivx ni še dovolj

toliko cukra xscratchx xloveyx :wub: :flowers: nežnih ljubavnih afinitet, prav res toliko čustev v enem stavku x:Xx x:Ix dej še kaj napiš xredx xsuperx xokx xyesx xpartyx xsrcbumx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
huh, zdaj pa si sem oddahnila. :switz: našla sem cifro od tipa, za katerega sem delala prejšnji mesec in ga poklicala. napotnica bo vrnjena v roku dveh dni - lahko bom plačala najemnino. xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...